Kattavat palvelut

Kattavat palvelut

Vaivaton, nopea ja helppo käyttöönotto

Huolehdimme aineistoprojektisi onnistumisesta alusta loppuun. MediaBankin käyttöönotossa sinun ei tarvitse huolehtia IT:stä, palvelimista eikä turvallisuudesta. Me huolehdimme koko paketista avaimet käteen -periaatteella.

Toteutamme ratkaisun selainpohjaisena, jota on helppo käyttää ja hallinnoida. Voimme toteuttaa palvelun luonnollisesti asiakkaan oman yritysilmeen mukaisena. Aineistojen työnkulut suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa. Olemme vakuuttuneita siitä, että yrityksesi hyötyy aineistonhallinnan käytöstä.

Tarjoamamme palvelut

Tehokkaan ja helppokäyttöisen järjestelmän lisäksi olemme kehittäneet käyttöönottopalveluamme erilaisten asiakastarpeiden ja kohteiden määrittelyyn, suunnitteluun ja toteutuksiin.

Määrittely

Hyvä määrittelytyö on ratkaiseva työvaihe toimivan aineistopankin rakentamisessa. Teemme yhdessä asiakkaan kanssa workshopin muodossa määrittelyn. Hyvin toteutetut kentät ja rakenteet mahdollistavat helpon ja tehokkaan työnkulun.

Koulutus

Communication Pro Oy:n tiimi huolehtii aineistoprojektin onnistumisesta. Käyttäjien käyttöönottokoulutukseen kuuluu ohjelmistojen teknisen opastustuksen lisäksi myös aineistojen hallintaan liittyvät aiheet.

Konsultointi

Autamme asiakkaitamme hallitsemaan, käyttämään ja jakamaan digitaalisia aineistoja tehokkaasti. Asiakkaan toiminnan tarvekartoituksessa pureudutaan tarkasti asiakkaan työnkulun tehostamisen hyötynäkökulmiin.

Räätälöinti

Kun asiakas haluaa sovelluksen työnkulkuun lisäatoiminnallisuutta peruskonfiguroinnin jälkeen toteutamme tämän räätälöinnillä. Toiminnallisuus voidaan määrittää ja toteuttaa sovelluksen lisäosioilla, ulkopuolisella ohjelmalla tai ohjelmistoparametreillä.

Integrointi

Integrointi muihin sovelluksiin, kuten mm. CMS, ERP, PIM tarjoaa saumatonta pääsyä aineistopankin materiaaleihin. Keskittämällä tiedostot yhteen paikkaan varmistetaan yhtenevä ja ajantasainen tidostojen hallinta.

Tekninen tuki

Tukipalvelumme selvittää asiakkaan palvelun teknisiä ongelmia. Tukipalvelumme pyrkii löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun kysymyksiin, koskee se sitten materiaalipankin toteutukseen liittyvää tietoa tai aineistojen käyttöä.

Tutustu tekoäly kirjaan

Tutustu kirjaan “Tekoäly ja kuvantunnistuksen koneoppiminen muuttaa tapaamme toimia” ja saat lisätietoa kehittyvän koneäön maailmasta. Koko 304 sivuinen kirja on tilattavissa hintaan 24,90 €.

Valitse sinulle sopivin palvelupaketti

MediaBankin palvelupaketeista voit valita organisaatiosi tarpeisiin parhaiten sopivan neljästä eri laajuudesta. Kuukausihinnoittelulla tiedät täsmälleen budjetointiasi varten todelliset kustannukset. Hintaan sisältyy palvelun ylläpito, dataliikenne ja tekninen tuki.

Maksat siis vain siitä, mitä käytät. Määräät itse, kuinka laajan palvelutason otat käyttöön, kuinka paljon levytilaa tarvitset ja kuinka paljon on ylläpitäjiä. Kun tarpeet muuttuvat, skaalautuu palvelu sen mukana.

Varaa aika

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Tilaan