360° InteractiveTour

360° virtuaaliset kiertokäynnit

Virtuaalinen näyttelykierros lisätyillä kohdetiedoilla
Cura 3D:n 360° InteractiveTourilla

Lataa esite
Varaa kalenterista aika tapaamiselle

PalvelutSovellukset › 360° virtuaalinen kierros

Nyt voit kurkistaa näyttelyihin virtuaalikierroksen avulla

360°-tilaesitykset ovat vaikuttavia ja informatiivisia

Kotisohvalta virtuaalinäyttelyyn

Nykypäivänä on mahdollisuus tarjota kävijöille vaihtoehto tutustua kokoelmiin myös verkossa, tai tehdä jopa virtuaalisia tutustumiskierroksia näyttelyyn. Voit siis kiertää näyttelyn vaikka omalta kotisohvalta käsin!
Museoon pääsee kurkistamaan 360° InteractiveTourilla toteutettujen virtuaalikierrosten myötä. Sovelluksen avulla upeat esitykset kaikista kohteista ovat katsottavissa suoraan museon sivuilla. Esityksissä voi tarjota myös lisätietoa teoksista ikkunamuodossa, johon on upotettu tekstiä ja linkkejä niin kohderatkaisuista kuin museon sisustuksestakin.

Parasta 360° kameratekniikkaa

Voit vuokrata tai hankkia kauttamme tarvittavan helppokäyttöisen kameran, (Clauss piXplorer 500) joka takaa parhaan laadun aina pienintä yksityiskohtaa myöten. Kuvausten optimaaliset perusasetukset on asetettu valmiiksi. Kuvaa näyttelykierros korkearesoluutiolla ja luo 360 x 180 asteen panoraamanäkymät viidessä minuutissa per näkökulma ilman teknisiä esitaitoja. Voit myös käyttää 360° kuvia otettuna omalla tai lainatulla kameralla.

Tuotamme kiertokäynnin

Heti kun tallenteet on lähetetty meille, yhdistämme 360 asteen näkymät vuorovaikutteiseen virtuaalikierrokseen. Kun tekniikka on siirretty takaisin, tiedot ovat käytettävissä. Panoraamaohjelmiston käyttöliittymä takaa intuitiivisen käyttöopastuksen ja kiertokäynnin kaikkien ohjauselementtien helpon hallinnan. Panoraamakuvien valokuvallinen jälkikäsittely tapahtuu tässä vaiheessa. Teemme mielellämme henkilökohtaisen retusoinnin, kuten suojaustekniikan, puolestasi.

Kohteiden tiedot rikastettuna

360 asteen tilaesitykset ovat jo itsessään hyvin vaikuttavia, mutta entäpä jos voisit itse muokata valmista virtuaaliesitystä entistä uniikimmaksi lisäämällä teoksiin tietoa taidekierroksesta milloin tahansa? Tai jos taiteiljan kuva ja tiedot löytyisivät suoraan kohteen vierestä yhdellä klikkauksella? Mitä jos voisit rikastaa virtuaalikierrosta, lisätä taustamusiikkia, esitellä kohdetta oppaan äänellä, lisätä esimerkiksi teoksen tekijän esittelyvideon tai jopa koko näyttelyn virtuaaliopastuksella? Tämän kaiken mahdollistaa 360° InteractiveTour.

Haluatko lisätietoja 360° InteractiveTour -ratkaisuista?

Editoi ja annotoi kohteita

Teksti-, ääni- tai videotietoihin linkitetyt näyttelyt lisäävät digitaalisen vierailun lisäarvoa. Suunnittele rauhassa ja päätä, mitkä lisätiedot tulisi näyttää vierailijoille, kun he klikkaavat näyttelyä. Saat verkkopohjaisen pääsyn 360° kiertokäyntisi editointia varten.

Rikasta visuaalisesti

Sinun on mahdollista merkitä myös myöhemmin jokainen näyttelyn teos sekä lisätä muun muassa seuraavia lisätietoja ja visuaalisia mediatiedostoja: vaihtoehtoiset kuvat, video (MP4), ääni (MP3), taiteilija, otsikko, mitat, vuosi, media, tiedot, alkuperä ja niin edelleen.

Varaa etätapaaminen

Onko sinulla 30 min aikaa ja haluat tietää lisää?
Varaa sinulle sopiva aika kalenterista niin esittelemme palvelun ja miten se istuu teidän tarpeisiinne.

VARAA AIKA

He valitsivat Communication Pro:n

Asiakkaamme ovat usein menestyviä oman alansa ammattilaisia. Heidän näkemystensä omasta liiketoiminnastaan ja tavoitteistaan sekä osaamisensa avulla rakennamme heille sopivan aineistonhallintapalvelun. Tämän toimintamallin hyöty on, että se parantaa asiakkaidemme kommunikointia ja tukee heidän liiketoimintaansa tarjoamalla parempia asiakaskokemuksia heidän asiakkailleen.