Näyttelyn virtuaalinen kierros lisätyillä kohdetiedoilla

Näyttelyn virtuaalinen kierros lisätyillä kohdetiedoilla

Tarjoa museon kävijälle verkossa vaikuttava 360° virtuaalinen kiertokäynti interaktiivisesti huippulaadulla.

Lisää kohdetietoja, kuvia, ääntä ja videoita selittämään teoksia havainnollisesti.

Museo omistaa yksinoikeudella sisällön, toisin kuin muissa 360° virtuaalikierroksissa!

Kotisohvalta kännykällä ja tietokoneella museoon

Nykypäivänä museoilla on mahdollisuus tarjota kävijöilleen vaihtoehdon tutustua kokoelmiinsa myös verkossa tai jopa tehdä virtuaalisia tutustumiskierroksia museoon. Voi siis lähteä museoon vaikka omalta kotisohvalta!

Museoon pääsee kurkistamaan 360° InteractiveTourilla toteutettujen virtuaalikierrosten myötä. Upeat esitykset kaikista kohteista ovat siten katsottavissa museon sivuilla. Esityksissä on hyödynnetty tehokkaasti myös lisäinfon tarjontaa ikkunamuodossa, johon on upotettu lisätietoa ja linkkejä niin kohderatkaisuista kuin museon sisustuksestakin.

360° tilaesitykset ovat jo itsessään hyvin vaikuttavia, mutta mitä jos voisit itse muokata valmista virtuaaliesitystä entistä uniikimmaksi lisäämällä teoksiin tietoa taidekierrokseen milloin tahansa? Tai jos taiteiljan kuva ja tiedot löytyisi suoraan kohteen vierestä yhdellä klikillä? Mitä jos voisit rikastaa virtuaalikierrosta, lisätä taustamusiikkia, esitellä kohdetta oppaan äänellä, lisätä esimerkiksi teoksen taiteiljan esittelyvideon tai jopa koko näyttelyn virtuaaliopastuksella? Tämän kaiken mahdollistaa 360° InteractiveTour.

Esimerkkinäyttely

Näin teet kiertokäynnin

1. Museo kuvaa itse näyttelytilan helppokäyttöisellä toimitetulla kameralla huippulaadulla

2. Palveluntuottaja yhdistää kuvat virtuaalikierrokseksi

360° Virtuaalikierros siirretään pilveen ja editointiohjelmisto toimitetaan museolle.

3. Museo lisää kuvia, ääntä, videoita selittämään teoksia havainnollisesti ja julkaisee 360° virtuaalikierroksen kun se on valmis

Kohdetietojen täydentäminen mahdollista sen voimassaoloaikana.

Toimitamme parasta tekniikkaa kuvaukseen

Voit hankkia tarvittavan laitteen (Clauss piXplorer 500 kameran) helposti Communication Pro:lta. Kuvaa näyttelykierroksen korkearesoluutiolla (512 megapikseliä, 406 yksittäistä kuvaa per sijainti). Helppokäyttöinen piXplorer 500-kamerajärjestelmä takaa parhaan laadun jopa aina pieniin yksityiskohtiin myöden. Luo 360 x 180 asteen panoraamanäkymät viidessä minuutissa näkökulmaa kohden ilman teknisiä esitaitoja.

Teknologia (varustus) toimitetaan sinulle käyttövalmiina UPS:n kautta vakuutettuna – asenna ja käytä oheisten ohjeiden mukaan. Kuvausten optimaaliset perusasetukset ovat jo asetettu valmiiksi.

Clauss piXplorer 500

Määritä näkökulmat

Mistä näkökulmasta tulevien (online) kävijöiden tulisi tarkastella näyttelyitä? Aseta perspektiivit ja navigointipisteet napin painalluksella. Tallennuksen yhteydessä haluttu sijainti on jo tallennettu yksi kerrallaan ja toimii navigointipisteenä virtuaalikierroksella.

Tuotamme kiertokäynnin

Heti kun tallenteet on lähetetty takaisin, yhdistämme 360 asteen näkymät vuorovaikutteiseen virtuaalikierrokseen. Kun tekniikka on siirretty takaisin, tiedot ovat käytettävissä.

Panoraamaohjelmiston käyttöliittymä takaa intuitiivisen käyttöopastuksen ja kiertokäynnin kaikkien ohjauselementtien helpon hallinnan. Panoraamakuvien valokuvallinen jälkikäsittely tapahtuu tässä vaiheessa. Teemme mielellämme henkilökohtaisen retusoinnin, kuten suojaustekniikan, puolestasi.

Merkinnät

Teksti-, ääni- tai videotietoihin linkitetyt näyttelyt lisäävät digitaalisen vierailun lisäarvoa. Ota aikaa ja päätä, mitkä lisätiedot tulisi näyttää vierailijoille, kun he napsauttavat näyttelyä.

Saat verkkopohjaisen pääsyn editoimaan 360 ° kiertokäyntisi. Sinulla on mahdollisuus merkitä jokaisen teoksen näyttelyssä ja lisätä mm. seuraavat lisätiedot:

 • vaihtoehtoiset kuvat
 • video (MP4)
 • ääni (MP3)
 • taiteilija
 • otsikko
 • mitat
 • vuosi
 • media
 • tiedot
 • alkuperä

Näyttelysuunnittelijan 360° -merkinnät selaimella

Interaktiivinen kartta

Lähetä meille pohjapiirroksesi – me luomme interaktiivisen kartan, jossa on kaikki sijainnit ja halutut POI-kohteet – halutulla tavalla.

 • Responsiivinen karttanäyttö
 • Kerrosten/ lattian, huoneiden (numerointi) ja katselusuunnan näyttö
 • Näkymän vaihto hiiren napsautuksella
 • Yksittäisten kiinnostavien paikkojen esittely

Esimerkki Kunstmuseum Baselin pohjakuvasta

Julkaise projekti verkossa

Olemme iloisia voidessamme tarjota virtuaalikierroksellesi hostauskapasiteettia. 360°-näkymä voidaan helposti upottaa linkkinä kaikkiin yleisiin CMS-sisällönhallintajärjestelmiin, ja siitä voi tarkatsella interaktiivisesti matkapuhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta.

Lisätietoa palvelusta

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Tilaan