Räätälöidyt tietomallit

Räätälöidyt tietomallit

Tutkimustiedon ja suurten visuaalisten tietomäärien hallintaan
optimoitu tiedonhallintasovellus SaaS tai on-premise.

Lataa esite
Varaa kalenterista aika tapaamiselle

PalvelutSovellukset › Räätälöidyt tietomallit

Joustava tietokantapohjainen ratkaisu tiedostojen hallintaan

Olipa tarve hallinnoida visuaalisia tiedostoformaatteja tai dokumentteja, meillä on siihen loistava ratkaisu.

Olio-relationaaliset tietokantakonseptit

Oliopohjasta sovellusta voidaan käyttää tutkimustiedon hallintajärjestelmänä joustavilla tietomalleilla, joiden avulla jokainen instanssi voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Se on siten joustavasti konfiguroitavissa oleva standardiohjelmisto oliorelationaalisten tietokantakonseptien toteuttamiselle.

Tiedonhallinnan voimalla enemmän tuloksia

Tehosta työntekoa ja keskity käsillä olevaan työhön sen sijaan, että käyttäisit aikasi tiedon etsimiseen. Ratkaisu tukeutuu PostgreSQL-, Apache- ja Elasticsearch:iin, joilla muutat organisaatiosi tiedonhallintaprossesit ketteriksi ja tehokkaiksi. Parannat asiakaskokemusta hyödyntämällä ajan tasalla olevia tietoja, joiden avulla teet älykkäitä ja asiakkaat huomioivia päätöksiä.

Joustava tiedon- ja medianhallinta

Tehokas asiakirjojen hallinta ja haut. Asiakirjojen ja arkistojen hierarkkisuus on helposti toteutettu. Samaa sovellusta hyödyntäen täyttyvät viestinnän ja markkinonnin tarpeet sekä mediatiedostojen hallinta. Voit ladata eripituisia musiikki- ja äänitiedostoja sekä hallita videoita ja niiden jakelua.

Toimivat haut säästävät aikaa

Selkeät käyttöliittymät ja asiakkaiden toiveiden mukaan tehdyt metatietolomakkeet tehostavat organisaation työntekoa. Järjestelmässä on myös monipuoliset hakuominaisuudet, joiden avulla haluttu tieto löytyy vaivattomasti. Hakuja voi tehdä perinteisten hakulomakkeiden avulla tai fasettihakuna, jolloin hakua voi tarkentaa vähitellen.

Tietomallit räätälöidään

Sovellus konfiguroidaan aina asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Asiakkaat pääsevät itse vaikuttamaan esimerkiksi siihen, mitä metatietoelementtejä kuvailussa käytetään. Metatietolomakkeet voidaan tehdä erilaisiksi eri tiedostoille, jolloin tiedot vastaavat paremmin kuvailtavaa objektia.

Toimitusprosessi

Communication Pro:n vankka kokemus tiedonhallinnan eri osa-alueista takaa sinulle luotettavan yhteistyökumppanin tukemaan siirtymistäsi uuteen arkistoon, mahdollisimman helposti. Käyttöönottoprosessiin kuuluu sekä datamigraatio että koulutus. Ota yhteyttä jo tänään!

Kiinnostuitko?

Jos tunnistat organisaatiossasi haasteita tiedostojen hallinnassa ja haluat saavuttaa hyötyjä ja tehokkuutta medianhallinnassa, sovi kanssamme lyhyt kartoitustapaaminen etätapaamisena tai näe palvelut toiminnassa.

VARAA AIKA

He valitsivat Communication Pro:n

Asiakkaamme ovat usein menestyviä oman alansa ammattilaisia. Heidän näkemystensä omasta liiketoiminnastaan ja tavoitteistaan sekä osaamisensa avulla rakennamme heille sopivan aineistonhallintapalvelun. Tämän toimintamallin hyöty on, että se parantaa asiakkaidemme kommunikointia ja tukee heidän liiketoimintaansa tarjoamalla parempia asiakaskokemuksia heidän asiakkailleen.