Sopivin sovellus, alusta ja palvelu, joka alalle

Sopivin sovellus, alusta ja palvelu, joka alalle

Ratkaisut pilvipalveluna, hostattuna tai omalle palvelimelle.

Varaa aika etätapaamiseen

Palvelut › Oikean alustan valinta

Communication Pro tarjoaa ratkaisut, työkalut, ohjelmistot ja palvelut digitaalisen sisällön hallintaan.

Digitaalisia tiedostoja ja sisältöjä arkistoidaan, luetteloidaan ja uusiokäytetään sovelluksissa, markkinoinnissa, verkkokaupassa, verkkosivuilla ja eri kanavien julkaisutoiminnassa.

DAM - Digitaaliset aineistot järjestykseen ja käyttöön materiaalipankilla

Materiaalipankki on enemmän kuin kuvapankki, ja sitä käytetään useisiin käyttötarkoituksiin: viestinnän ja markkinoinnin materiaalin jakoon, organisaation visuaalisen ilmeen brändiportaalina, tuotekuvien jakeluun sekä graafisen tuotannon arkistona.

Keskitetyllä aineistonhallinnalla saat visuaalisen näkymän ja rakenteen kaikista digitaalisista aineistoista kuten kuvista, videoista, pdf-tiedostoista ja dokumenteista sekä samalla tiedon siitä, miten niitä käytetään.

Content Hub - Sisältöjen jakaminen tyylillä on brändinhallintaa parhaimmillaan

Brändiportaali tarjoaa välineet muun muassa markkinoinnin materiaalien hallintaan ja julkaisemiseen.

Graafinen ohjeistus puolestaan auttaa pitämään brändin yhdenmukaisena ja käyttäjät ajan tasalla ja informoituina. Brändiportaalin avulla kuka tahansa pääsee nopeasti käsiksi yhtiön brändimaailmaan, lataamaan brändin logoja, kirjasimia ja brändiin liittyviä muita aineistoja.

Kokoelmanhallintaa - Ratkaisut museoille ja kulttuuriperinnön toimijoille

Täältä löydät modernit teknologiat ja palvelut, jotka parhaiten tukevat kokoelmiesi hallintatarpeita myös tulevaisuudessa. Kokoelmanhallintaratkaisulla luetteloit kokoelmiin kuuluvia aineistoja sekä niiden teknisiä, rakenteellisia ja hallinnallisia metatietoja. Kokoelmatyön prosessiin liittyvät kuvailu-, historia- ja alkuperätiedot, niiden hankinnan, hallinnan, ylläpidon ja käsittelyn tiedot, aineistojen käyttöön liittyvä dokumentaatio sekä aineistoihin liittyvien oikeuksien tiedot.

Tutustu:

CollectionPro

Älykäs keskitetty tiedonhallinta palvelee koko organisaatiota

Tarjoamme älykästä tiedonhallintaa aina arkistoinnista helppokäyttöiseen selainkäyttöliiittymään, joka sallii erilaisten loppukäyttäjien etsiä, jakaa ja käyttää sisältöä helposti. Joustavat tietomallit ja metatiedot ovat pohjana toimivalle aineistonhallinnalle.
Kaikki aineisto on tehokäytössä, kun myyjät saavat helposti käyttöönsä tuoreimmat markkinointimateriaalit ajasta ja paikasta riippumatta. Oikeat tuotekuvat ovat kaikkien niitä tarvitsevien sisäisten ja ulkoisten tahojen käytössä niin verkkokaupassa kuin markkinointimateriaaleissakin.

Pitkäaikaista medianhallinnan kumppanuutta asiakkaidemme kanssa

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme yli 250 aineistopankkiratkaisua yli 25 vuoden aikana. Haluammekin olla Suomen paras digitaalisen aineistonhallinnan asiantuntija.
Asiakkaamme edustavat useita toimialoja teollisuudessa, julkishallinnossa ja järjestöissä. Aineistopankki soveltuu niin isojen ja vaativien organisaatioden kuin pk-yritystenkin tarpeisiin. Tarjoamme asiakaskohtaisesti erilaisia aineistopankkiratkaisuja, jotka sovitetaan asiakkaan tarpeisiin.

Upeita digityökaluja: Rikastetut verkkojulkaisut, 3D-näyttelyt, 360° kiertokäynnit

Autamme asiakkaitamme olemaan vahvasti läsnä digitalisoidussa maailmassa. Tähän tarpeeseen tarjoamme Cura 3D:n työkaluja, MagNet e-Publishing -julkaisupalvelua sekä verkkojulkaisuja rikastetuilla mediaformaateilla. Interaktiiviset ratkaisut ovat jo itsessään vaikuttavia, ja niihin voi itse lisätä audiovisuaalista sisältöä.

Tarjoamamme palvelut

Tehokkaiden ja helppokäyttöisten sovellusten lisäksi olemme kehittäneet käyttöönottopalveluamme erilaisten asiakastarpeiden ja kohteiden määrittelyyn, suunnitteluun ja toteutuksiin.

Huolehdimme projektin onnistumisesta alusta loppuun, eikä sinun tarvitse jäädä yksin tämän jälkeen.

  • Määrittely yhdessä asiakkaan kanssa
  • Koulutus ja konsultointi
  • Räätälöinti
  • Integrointi muihin sovelluksiin
  • Tekninen tuki

Lue lisää palveluistamme

Asiakkaat kertovat

Tilanteita joissa ratkaisumme tulevat hyödyksi

Valmistaja

Autovalmistaja voi lanseerata uuden hybridimallin ja tukea myyntiesittelyä kuvapankilla sekä selittää hybriditeknologian visuaalisesti mediatiedostojen avulla.

Vähittäiskauppias

Juhlavälineiden vähittäiskauppias voi luoda julkisen gallerian jossa teemana on Halloween, tai vastaava juhla tai tapahtuma. Sisältö tuodaan esille tehokkaammin kuin on mahdollista tavallisella verkkosivulla.

Yhdistys

Julkisella yhdistyksellä on pääsivusto kaikilla organisaation perustiedoilla, mutta se voi luoda erillisen mediaportaalin tiedottaakseen tietystä toiminnasta tai tapahtumasta.

Liitto

Urheiluliitto voi kerätä eri ajankohtaisten kisojen ja leirien kuvat ja videot galleriaan fanien selattavaksi ja lisätä uutta sisältöä reaaliajassa.

Museo

Museo voi luoda upean verkkonäyttelyn ja myös kerätä yleisöpalautetta, eli joukkoistamalla täydentää näyttelyn sisältöä.

Suuryritys

Yrittäjä voi luoda näyttävän portfolion, jolla promotoi työtään ja luo uusia työmahdollisuuksia. Jakelu- ja tilaustoimintojen kautta hän kerää uusia kontakteja ja liidejä.

Ratkaisumme hyödyt heti käyttöösi

Löydät helposti

Tehokas haku auttaa löytämään sen oikean tiedoston juuri silloin, kun tarvitset sitä. Saat välittömästi sisällön hahmottamista helpottavan visuaalisen näkymän tiedostoista.

Jaat sisältösi helposti

Monipuolinen ratkaisu brändinhallintaan ja yritysviestintään. Ajantasaisten tiedostojen, kuten kuvien, logojen, videoiden ja esitysten jakelu kohdistuu juuri sinne, missä niitä tarvitaan.

Aina oikea formaatti käytössäsi

Reaaliaikaisella konvertoinnilla saat tiedostot aina siinä formaatissa ja koossa, jota kulloinkin tarvitset. Et enää tarvitse erillisiä sovelluksia tiedostojen käsittelyyn.

Helpottavat työnkulut

Sisällönhallinnan työnkulkuja voidaan automatisoida ja laajentaa esimerkiksi hyväksyntäprosessin tarpeisiin. Järjestelmän käyttäjärooleilla ohjaat aineiston helposti juuri oikealle käyttäjäryhmälle.

Säästät aikaa

Yrityksesi visuaaliset aineistot ovat helposti löydettävissä. Haut eivät turhaan sido monen työntekijän työaikaa. Vältät turhauttavia ja tehottomia tilanteita sekä kaaoksen tunteen.

Säästät rahaa

Keskity tuottavaan työhön. Työaikaa ei kulu aineistojen etsimiseen, niiden lähettämiseen tai uudelleentekemiseen, kun käytät ja jaat aineistoja tehokkaasti. Säästät myös investoinneissa, ohjelmistoissa ja IT-tuessa.

Pidät aineistosi turvassa

Pilvipalvelumme on kotimainen yksityinen SaaS. Tiedät 24/7 missä tiedostosi sijaitsevat fyysisesti. Sinun ei tarvitse kantaa huolta siitä, että tiedostosi päätyisivät ei-toivottuun sijaintiin.

Avaimet käteen

Sovellukset ja lukuisat moduulit ovat heti valmiina yhdistettäväksi ja otettavaksi käyttöön. Saat yksilöidyn, tehokkaan ja toimivan ratkaisun. Tarjoamme myös monipuoliset käyttökoulutus- ja tukipalvelut.

Kiinnostuitko? Onko sinulla aikaa etätapaamiselle?

Varaa aika kalenterista niin esittelemme palvelun ja miten se istuu teidän tarpeisiinne.

Varaa maksuton etätapaaminen