Case Kemin museot

Case Kemin museot

Kemin museot hallinnoivat laajoja taide-, esine- ja valokuvakokoelmia. Päädyimme Communication Pron asiakkaiksi jo yli kymmenen vuotta sitten, koska halusimme varmistaa digitaalisten kokoelmatietojemme säilyvyyden ja laajan käytettävyyden. Meille on tärkeää kokoelmanhallintaohjelman varmuus, ketteryys ja ajanmukaisuus.

Selainpohjainen CollectionPro kokoelmanhallintaohjelma mahdollistaa kokoelmien hallinnoimisen esimerkiksi suoraan varastotiloista mobiililaitteilla. Ratkaisu on myös helpottanut etätyöskentelyä sekä mahdollistanut verkkonäyttelyiden toteuttamisen. Myös rajapinta valtakunnallisen Finna.fi -palvelun kanssa on parantanut museokokoelmiemme saavutettavuutta merkittävästi.

Myös Kemin kaupungin viestinnän ja rakennusvalvonnan käyttäjät ovat tyytyväisiä Communication Pro:n toimittamaan helppokäyttöiseen kuva- ja medianhallinta sovellukseen.

”Jaamme aineistojamme aktiivisesti myös sidosryhmiemme ja tutkijoiden kanssa. Collection Pro:n ansiosta voimme vastata tietopyyntöihin huomattavasti nopeammin. Kuvat on helppo jakaa asiakkaalle suoraan järjestelmästä.   Collection Pro on räätälöity museoidemme tarpeet huomioon ottaen ja sujuva yhteistyö ylläpidon kanssa mahdollistaa kokoelmanhallintamme jatkuvan kehittämisen. Tukipyyntöihimme vastataan nopeasti ja asiantuntevasti.”

– Tanja Kavasvuo, museonjohtaja
– Janne Kuoppala, intendentti
Kemin taidemuseo ja Kemin historiallinen museo 

Asiakas
Kemin taidemuseo ja Kemin historiallinen museo