Aineistonhallinta

Tarjoamme älykästä aineistonhallintaa

Ratkaisut pilvipalveluna, hostattuna tai omalle palvelimelle.

Ota yhteyttä

Digitaalisen (tiedosto/aineisto) omaisuuden hallinta = DAM

Paraskaan sisältö ei hyödytä, ellei haut löydä ja jakelu toimi!

Turvaa digitaalinen omaisuus

Communication Pro:n ammattimaisten ja älykkäiden ratkaisuiden avulla
muutat organisaatiosi aineistonhallintaprosessit ketteriksi ja tehokkaiksi. Saat meiltä kaikki tarvittavat ratkaisut ja palvelut monipuoliseen ja turvalliseen aineistonhallintaan. Löydä ja käytä visuaalista mediaa olitpa toimistossa, työskentelet etänä tai olet tien päällä.
Metadataan pohjautuvat ratkaisut visuaalisille tiedostoille mahdollistavat tehokkaan käytön.

Tehosta tiimisi työnkulut!

Vahvista brändi-identiteettiäsi. Tiimisi tehtävänä on jakaa kuvia ja videoita
nopeasti ja lisäksi jatkuvasti, mutta nykyiset aikaavievät ja rasittavat työtavat eivät tue tiimin työskentelyä. Aineistonhallintasovelluksella voit siirtää tiedostot paikasta A paikkaan B välittömästi. Se sopii saumattomasti työskentelytapaasi ja antaa sinulle täyden hallinnan brändisi visuaaliseen sisältöön.

Kaikki aineistot keskitetysti

Pidä kaikki kuvasi, videosi ja muu luova sisältö yhdessä keskitetyssä helposti saatavilla olevassa paikassa. Löydä sopivin sisältö välittömästi jolla voit sitouttaa yleisösi, mistä tahansa. Lisää aineistoja yksinkertaisesti vetämällä ja pudottamalla tiedostot suoraan pilvipohjaiseen kirjastoosi. Järjestä tiedostosi tiimillesi sopivalla tavalla. Tallenna tiedostot kerran ja julkaise moneen paikkaan viemättä enemmän tallennustilaa. Ryhmittele, jaa, kommentoi, hyväksy ja lataa tiedostoja projekteja varten reaaliajassa.

Sopivin sovellus, alusta ja palvelu joka alalle

Tarjoamme laadukkaita tietojärjestelmä- ja sovelluspalveluja sekä tiedonhallintaa organisaatioiden tarpeisiin. Käytössämme on Azure pilvipalvelut tai Equinixin yksityiset konesalit ja kapasiteettipalvelut, varmistettu tietoliikenne, tietojärjestelmien hallinta ja tallennusjärjestelmä varmistuksineen. Tarjoamme sovelluksia myös asiakkaiden omille palvelimelle.

Tehokas API integraatiota varten

Puuttuuko eri systeemien välistä tärkeät yhteydet? Ei hätää! Meiltä onnistuu integratioiden toteutus tehokkaasti. Tehokkaat RESTful API rajapinnat mahdollistavat laajan kirjon integrointeja sekä tarjoaa työkalut eri integrointien toteuttamiselle. Varmista, että tiimisi saa käyttää tarvitsemaansa sisältöä – ja integroi DAM organisaatiosi olemassa olevaan infrastruktuuriin SSO-kertakirjautumisella.

Tietoturvallisuus

Meillä tietoturva on lähellä sydäntä ja autamme siinä esimerkiksi etsimällä ja päivittämällä tuotteiden ja palveluiden versiot. Tietoturva on aina avainasemassa tämän päivän verkkopalveluissa. Osaavat asiantuntijamme huolehtivat, että palvelusi käyttö on turvallista ja huoletonta 24/7. Pidämme digitaalisen omaisuutesi aina toiminnassa ja ajan tasalla. Voit luottaa siihen, että tiedostosi ovat turvassa suojatussa, luotettavassa, verkko-palvelussamme ja konesalissamme.

Tarjoamamme palvelut

Jaa aineistosi sidosryhmiesi kanssa joko kirjautumistunnuksilla, salasanoilla tai pelkällä klikillä. Tarjoa kirjastosi itsepalveluna ja avaa visuaalisen mediasi mahdollisuudet käyttäjille. Nopeuta visuaalista tarinankerrontaa reaaliajassa.

Onnistunut käyttöönotto

Yrityksesi ei jää yksin sovelluksen kanssa. Communication Pro:n ammattilaiset tukevat. Vastaamme sovellusten ylläpitämisestä ja jatkokehityksestä tässä alati muuttuvassa maailmassa. Kuulemme mielellämme sinun organisaatiosi tavoitteista ja pyrkimyksistä ja kerromme,  miten voisimme olla avuksi.

Asiakkaat kertovat

Kiinnostuitko ja haluat lisätietoa?

Varaa aika kalenterista niin keskustellaan enemmän.

Varaa maksuton etätapaaminen

Asiakkaamme näkemys omasta liiketoiminnastaan ja tavoitteistaan, sekä osaamisensa avulla rakennamme heille sopivan aineistohallintapalvelun.

iLOQin markkinointiosasto käyttää MediaBank-sovellusta kaiken brändi- ja tuotemateriaalin hallintaan.

Aineistopankin avulla he hallitsevat niin kuvia, videoita, esitteitä kuin logojakin. Heillä on kaikki tiedostot yhdessä järjestelmässä keskitetysti ja näin voivat helposti toimittaa viimeisimmät ajantasaiset materiaalit saataville niin asiakkaille kuin partenereille jo yhdeksällä eri kielellä.

Ainestopankki on integroitu heidän CSM-järjestelmään, jolloin sisäinen tiedonkulku ja materiaalin jakelu sujuu mutkattomasti.

Lue asiakascase kokonaisuudessaan