Aineistonhallinta

Digitaalinen aineistonhallinta (DAM) ratkaisut viestinnälle ja markkinoinnille

materiaalipankki

Aineistot järjestykseen materiaalipankilla

Materiaalipankki on enemmän kuin kuvapankki ja sitä käytetään useissa käyttötarkoituksissa: viestinnän ja markkinoinnin materiaalin jakoon, organisaation visuaalisen ilmeen brändiportaalina, tuotekuvien jakeluun sekä graafisen tuotannon arkistona.

Keskitetyllä aineistonhallinnalla saat visuaalisen näkymän ja rakenteen kaikista digitaalisista aineistoista kuten kuvat, videot, pdf ja dokumentit sekä samalla tiedon siitä, miten niitä käytetään.

Tavoitteena joustava ja tehokas aineistonhallinta

Markkinointiportaalillamme haet, löydät, lataat, arkistoit kaiken materiaalin helposti ja voit suoriutua tehtävistä nopeammin ja kustannustehokkaammin. Järjestä ja jaa aineistosi sidosryhmille kohdistetusti ja ammattimaisesti rasittamatta sähköpostia ja hyödynnä aineistosi helposti yhä uudelleen.

Käymme kanssasi läpi määrittelyprosessin, jonka tavoitteena on aikaansaada toimiva rakenne kaikille digitaalisille aineistoille. Palvelu tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden ymmärrettävässä muodossa arvioida yrityksen tarpeet. Ymmärrämme, että asiakkaat tarvitsevat vaihtoehtoja.

tiedostonhallinta

Valitsemme ratkaisumme sopivista palasista

Olemme valinneet markkinoiden parhaat tuotteet ja kehittäneet niitä sekä toimintatapojamme nykyaikaisen ja tuottavan lopputuloksen saavuttamiseksi. Aineistonhallintaratkaisu joko asennetaan käyttöönne omalle palvelimellenne tai palvelu tarjotaan SaaS-pilvipalveluna.

Kiinnostuitko?

Onko aineistonhallinta ajankohtainen aihe teidän yritykselle? Ota yhteyttä, niin kartoitamme tarpeenne ja mietimme yhdessä millainen ratkaisu sopisi parhaiten juuri teille!