Case iLOQ

Case iLOQ

iLOQ on nopeasti kasvava suomalaisyritys ja lukitusalan teknologisen vallankumouksen johtaja. Yrityksen tuotteet korvaavat mekaanisen lukituksen digitaalisella kulunhallinnalla. iLOQ-ratkaisut perustuvat yrityksen kehittämään, patentoitavaan teknologiaan, joka mahdollistaa sähköisen lukitsemisen ilman paristoja tai kaapeleita. iLOQ korvaa mekaaniset ja sähkömekaaniset lukitusjärjestelmät ympäristöystävällisillä omavoimaisilla ratkaisuilla, jotka ratkaisevat kadonneista tai kopioiduista avaimista, lukon ylläpidosta ja elinkaarikustannuksista aiheutuvat ongelmat.

Markkinointiosastomme käyttää MediaBank-sovellusta kaiken brändi- ja tuotemateriaalin hallintaan. Aineistopankin avulla hallitsemme niin kuvia, videoita, esitteitä kuin logojakin. Meillä on verkkosivuillamme julkinen aineistopankki, josta asiakkaamme ja sidosryhmämme voivat vapaasti ladata esimerkiksi tuotekuvia ja -esitteitä. Lisäksi pystymme jakamaan partnereillemme tarkoitettuja ei-julkisia tiedostoja aineistopankistamme avoimen rajapinnan kautta suoraan Partner Portaaliimme. Näin tiedostot säilyvät yhdessä järjestelmässä, mutta voimme kontrolloida niiden kohderyhmiä ja julkisuutta.

MediaBankin avulla saamme helposti toimitettua viimeisimmät ajantasaiset materiaalit saataville niin asiakkaillemme kuin partnereillemme. Kansainvälisesti kasvavana yrityksenä meille on ollut tärkeää myös se, että voimme tarjota materiaaleja eri kielillä yhdestä keskitetystä sijainnista. Tällä hetkellä aineistopankistamme löytyykin sisältöä jo yhdeksällä kielellä. Sisäisen tiedonkulun ja materiaalien jakelun sujuvoittamiseksi olemme myös integroineet aineistopankin CMS-järjestelmäämme.

”Ilman MediaBankia emme tulisi toimeen.”

-Riitta Kemppainen, viestintäpäällikkö, iLOQ Oy

Asiakas
iLOQ Oy