3D näyttelysuunnittelu

3D-näyttelyn suunnittelutyökalu

Suunnittele näyttelyt omassa virtuaalisessa 3D-tilassasi
omalla Cura 3D:n Museum Pro:lla tai vuokraamalla sovellus

Lataa esite
Varaa kalenterista aika tapaamiselle

PalvelutSovellukset › 3D näyttelysuunnittelu

Näyttelytilan 3D-mallintaminen nopeuttaa suunnittelutyötä

Tuo objektit 3D-tiloihin ja muokkaa näyttelyä tilanteen mukaan

Räätälöity näyttelyn suunnitteluun

Olitpa museon näyttelyn suunnittelija, galleristi, taiteilija, kuraattori, keräilijä, messunjärjestäjä tai rakentaja, voimme tukea sinua 3D-ohjelmistoratkaisuilla, jotka on räätälöity juuri sinun näyttelyiden suunnittelun, rakentamisen ja esittämisen tarpeitasi varten. Cura 3D:n helppokäyttöiset työkalut on tarkoitettu näyttelysuunnittelun henkilökunnalle eivätkä edellytä 3D-osaamista.

Tee simulointi näyttelytilastasi

Pohjapiirrosten perusteella käyttäjät voivat luoda yksinkertaisia huoneita ja käyttää niitä suunnittelussaan. Tilat skaalataan automaattisesti todelliseen kokoon. Luo virtuaalinen kopio (replika) omasta näyttelytilastasi uusien ja tulevien näyttelyiden suunnitteluun ja dokumentointiin. Luo rajattomasti erilaisia näyttelyjätiloja, ja kokeile erilaisia näytöksiä ja katselukulmia. Rakenna omia väliseiniä tarpeen mukaan.

Ammattilaisten Cura 3D -työkalut

Näyttelykonfiguraattori auttaa sinua nopeasti suunnittelemaan ja visualisoimaan virtuaalisen 3D-näyttelyn. Tehosta toimintaasi ja tuo teokset, mukaan lukien kuvat, mitat ja metatiedot, suoraan Excel-tiedostosta. Aseta teokset oikella skaalauksella yksinkertaisesti valitsemalla teos ja raahaamalla tiedosto sovellukseen. Teokset voivat olla myös video-, 2D- ja 3D-formaateissa.  Voit myös lisätä objekteja vaikkapa vitriiniin.

Tarjoa esikatseluja näyttelyistä

Luo otokset malleista esikatseluina, jotka jäljittelevät tilojen näkymiä. Ripusta teoksesi senttimetrin tarkkuudella virtuaalisissa näyttelytiloissa. Jaa esikatselu kuraattoreille, näyttelyn suunnittelijoille ja yhteyshenkilöille suunnittelun edetessä. Lisäksi voit jakaa materiaalit näyttelyiden mainostamista ja viestintää varten verkkosivustollesi ja sosiaaliseen mediaan.

Haluatko lisätietoja Museum Pro -ratkaisuista?

Paranna rakenteita

Skaalaa automaattisesti digitaalisia reproduktioita. Voit tuoda teksturoidut 3D-mallit näyttelyyn suositussa Autodesk® FBX -muodossa. Sovelluksella käyttäjä voi tutustua kolmiulotteiseen näyttelytilan malliin. Näkymän voi valita yläperspektiivistä salikohtaisiin ylä- tai katseperspektiiveihin sekä salien seinäkohtaisiin projektioihin.

Paranna visuaalisuutta

Käytä nopeaa muokkaustyökalua kymmenellä mittauspisteellä tarkkaan sijoittamiseen. Voit lisätä ja muokata näyttelysi valaistusta. Virtuaalisia näyttelyitä voi käyttää myös Oculus Rift- ja HTC Vive -virtuaalitodellisuuslasien kanssa. Sovellus on mahdollista vuokrata vain suunnitteluprojektia varten.

Varaa etätapaaminen

Onko sinulla 30 min aikaa ja haluat tietää lisää?
Varaa sinulle sopiva aika kalenterista niin esittelemme palvelun ja miten se istuu teidän tarpeisiinne.

VARAA AIKA

He valitsivat Communication Pro:n

Asiakkaamme ovat usein menestyviä oman alansa ammattilaisia. Heidän näkemystensä omasta liiketoiminnastaan ja tavoitteistaan sekä osaamisensa avulla rakennamme heille sopivan aineistonhallintapalvelun. Tämän toimintamallin hyöty on, että se parantaa asiakkaidemme kommunikointia ja tukee heidän liiketoimintaansa tarjoamalla parempia asiakaskokemuksia heidän asiakkailleen.