MediaBank kuva- ja aineistopankki pilvipalveluna

Luotettava kotimainen pilvipalvelu mediatiedostojen hallintaan

MediaBank DAM – etsimäsi ratkaisu aineistonhallintaan!

MediaBankilla hallitset markkinointi-aineistot (kuvat, videot, esitykset, dokumentit).
Aineisto on käytettävissä työntekijöille ja partnereille yhdestä keskitetystä sijainnista, laitteesta ja paikasta riippumatta.

Kaikki käyttäjätasot (esim. asiakkaat/osastot/yhteistyökumppanit) saavat vain heille kuuluvat oikeat tiedostot. Näin turvaat digitaalisen omaisuutesi, hallitset ja suojaat brändi-ilmettäsi johdonmukaisesti.

Käyttäjä näkee vain sen minkä pitää

Voit palvella MediaBankilla helposti erilaisia käyttäjäryhmiä, kuten sisäisiä käyttäjiä tai lehdistöä. Käyttäjä näkee vain sen minkä pitää. Perusta haluamasi käyttäjäryhmät ja valitse mille ryhmille aineistosi on näkyvissä.

Palvelun käyttäjät voivat palvella itse itseään ja sinä voit keskittyä omiin töihisi. Palvele kutakin kieltä, maata ja markkinaa erikseen ja tarjoa heille aineistoja, mitkä heille on tärkeitä. MediaBank on optimoitu kaikenlaisten mediatiedostojen jakamiseen.

Löydä ja järjestä helposti metadatalla

MediaBankilla voit organisoida aineistosi siten kuin yrityksellesi on parasta. Tee sisällön rakenteet helposti ymmärrettäväksi ja visuaalisesti selkeiksi. Luokittele kategorioihin, tägää sisältö suodattimilla.

Suuri osa nykyajan tiedoston metadatasta voidaan taltioida MediaBankissa automaattisesti jo latausvaiheessa tai tiedoston työstövaiheessa. Osa metatiedoista, kuten selostava metatieto / kuvaustieto, on täytettävä käsin, jotta haut toimisivat tehokkaasti.

He valitsivat Communication Pro:n

MediaBank-palvelun hyödyt heti käyttöösi

Löydät helposti

Tehokas haku auttaa löytämään sen oikean tiedoston juuri silloin, kun tarvitset sitä. Saat välittömästi sisällön hahmottamista helpottavan visuaalisen näkymän tiedostoista.

Jaat sisältösi helposti

Monipuolinen ratkaisu brändinhallintaan ja yritysviestintään. Ajantasaisten tiedostojen, kuten kuvien, logojen, videoiden ja esitysten jakelu kohdistuu juuri sinne, missä niitä tarvitaan.

Aina oikea formaatti käytössäsi

Reaaliaikaisella konvertoinnilla saat tiedostot aina siinä formaatissa ja koossa, jota kulloinkin tarvitset. Et enää tarvitse erillisiä sovelluksia tiedostojen käsittelyyn.

Helpottavat työnkulut

Sisällönhallinnan työnkulkuja voidaan automatisoida ja laajentaa esimerkiksi hyväksyntäprosessin tarpeisiin. Järjestelmän käyttäjärooleilla ohjaat aineiston helposti juuri oikealle käyttäjäryhmälle.

Säästät aikaa

Yrityksesi visuaaliset aineistot ovat helposti löydettävissä. Haut eivät turhaan sido monen työntekijän työaikaa. Vältät turhauttavia ja tehottomia tilanteita sekä kaaoksen tunteen.

Säästät rahaa

Keskity tuottavaan työhön. Työaikaa ei kulu aineistojen etsimiseen, niiden lähettämiseen tai uudelleen tekemiseen kun käytät ja jaat aineistoja tehokkaasti. Säästät myös investoinneissa, ohjelmistossa ja IT-tuessa.

Pidät aineistosi turvassa

MediaBank on kotimainen yksityinen SaaS-pilvipalvelu. Tiedät 24/7 missä tiedostosi sijaitsevat fyysisesti. Sinun ei tarvitse kantaa huolta siitä, että tiedostosi rantautuvat ei-toivottuun sijaintiin.

Avaimet käteen -ratkaisu

Sovellus ja sen lukuisat moduulit ovat heti valmiina yhdistettäväksi ja otettavaksi käyttöön. Saat yksilöidyn, tehokkaan ja toimivan ratkaisun. Tarjoamme myös monipuoliset käyttökoulutus- ja tukipalvelut.

Käytä MediaBankia tiedostonjakopalveluna

Selaimella toimiva helppokäyttöinen tiedostonjakopalvelu yrittäjille, ammattilaisille ja yhteisöille.

Lataa kuvat, videot ja dokumentit palveluun. Lähetä latauslinkkejä kollegoille, jälleenmyyjille ja sidosryhmille.

Lähetä hallitusti

MediaBank aineistopankki jakelunäkymä

 • Helppo yksittäisen tiedoston jakaminen
 • Lähetä aikarajoitettuja kokoelmalinkkejä joissa vastaanottaja voi esikatsella tiedostot ennen latausta
 • Päätät itse vastaanottajalle tarjottavat kuvakonversiot ja rajausvaihtoehdot

Vastaanottaja valitsee

MediaBank kuvien rajaus kokoelmalinkissä

 • Kuvat rajattavissa ja valmiit kuvakoot esim. eri somekanaviin
 • Mobiiliystävällinen esikatselu, selailu ja lataus
 • Voit myös lähettää upload-linkin vastaanottajalle, jonka avulla hän voi toimittaa tiedostoja MediaBankiisi

Julkaise promo-aineistot online

Aineistopankki ja tiedostojen valinta

Valitse julkaistavat tiedostot

 • tapahtumat
 • verkkonäyttelyt
 • tuotekuvat
 • brändikuvat
 • videot
 • esitteet
 • koulutusaineistot

MediaBank gallerianäkymä

Selaa ajankohtaisia aineistoja gallerianäkymässä

Tehokeinona asiakkaiden kiinnostuksen herättämiselle kannattaa julkiset visuaaliset aineistot keskittää yhdelle houkuttelevalle galleriasivulle verkossa. YouTube ja Vimeo videot liität helposti URL-linkeillä. Kotisivuille ja sähköpostiin liitettävä galleria on mobiiliystävällinen, eli responsiivinen.

Gallerianäkymä on oletuksena mukana MediaBank palvelussa.

Tilanteita joissa MediaBank tulee hyödyksi

Valmistaja

Autovalmistaja voi lanseerata uuden hybridimallin ja tukea myyntiesittelyä MediaBankilla ja selittää hybriditeknologian visuaalisesti mediatiedostojen avulla.

Vähittäiskauppias

Juhlavälineiden vähittäiskauppias voi luoda julkisen gallerian jossa teemana on Halloween tai vastaava juhla tai tapahtuma. Sisältö tuodaan esille tehokkaammin kuin on mahdollista tavallisella verkkosivulla.

Yhdistys

Julkisella yhdistyksellä on pääsivusto kaikilla organisaation perustiedoilla, mutta voi luoda erillisen MediaBank-portaalin tiedottaakseen tietystä toiminnasta tai tapahtumasta.

Liitto

Urheiluliitto voi kerätä eri ajankohtaisten kisojen ja leirien kuvat ja videot galleriaan fanien selattavaksi ja lisätä uutta sisältöä reaaliajassa.

Museo

Museo voi luoda upean verkkonäyttelyn MediaBankin avulla ja myös kerätä yleisöpalautetta, eli joukkoistamalla täydentää näyttelyn sisältöä.

Yrittäjä

Yrittäjä voi luoda näyttävän portfolion jolla promotoi työnsä ja luo uusia työmahdollisuuksia. Jakelu- ja tilaustoimintojen kautta hän kerää uusia kontakteja ja liidejä.

Helppo ylläpito selaimella ja älypuhelimella

Siirrä mediatiedostot palveluun selainpohjaisella hallintapaneelilla ja jaa kuvat ja videot yhdellä klikillä kokoelmina kotisvuillesi ja sähköpostitse. Pelkkä palvelun aktivointi aineistolle ja tiedostot liikkuvat juuri sinne minne pitää.

Rikasta tiedostojasi ja jaa SoMe:en

MediaBankin portaalissa voit koota interaktiivisen ja kiinnostavan kokemuksen lisäämällä kuva- ja videokokoelmaan virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden videoita sekä 360° videoita, animaatioita ja julkaisuja.

Valitse ja yhdistä eri sisältöä optimaalisena yhdistelmänä jokaiseen kohdekäyttöön. Voit lisäksi liittää linkkejä muihin osoitteisiin, jakaa tiedostot sosiaaliseen mediaan sekä tarjota tiedostoja ladattavaksi sopivassa koossa, myös älypuhelimella.

Aineistopankki ja video älypuhelimessa

Julkaise ja jakele myös raskaita mediatiedostoja vaivattomasti

Jaa raskaita tiedostoja vaivattomasti

MediaBank soveltuu erinomaisesti raskaille mediatiedostoille ja isoille tiedostomäärille. Sähköpostisi ei tukkiudu isoilla liitetiedostoilla eikä sinun tarvitse viedä raskaita tiedostoja webhotelliisi. Voit ladata palvelusta originaalitiedostoja tai muokattuja pienempiä kokoja tiedostoista.

Näkymät ja latausversiot voivat olla suojattuina vesileimalla. Kaikki tiedostot ovat tallennettuna tietoturvallisilla MediaBank-palvelun hosting-palvelimilla eivätkä rasita kotisivujasi.

Karttahaut geotägätyille kuville

Kun kuvat sisältävät karttakordinaatteja tarjoutuu käyttäjälle mahdollisuus hakea kuvia kartasta ja saada karttanäkymä kuvan kohteesta. Voit myös suorittaa haun suoraan alueella näkyvistä kuvista.

Aineistopankin karttanäkymä

Palvelun vakio-ominaisuudet

Kuvien konvertointi

Optimoitu haulle

Responsiviset käyttöliittymät

Rajaa kuvia ennen latausta

Ei vaadi IT-osaamista

Rajaton skaalautuvuus

Aseta otsikko, kuvaus ja avainsanoja

Tehokkaat jakelutoiminnot

Vesileimasuojatut kuvat

Käytössä globaalisti 24/7

Älykäs ratkaisu luovien tiedostojen hallintaan

MediaBankin saumaton integrointi yrityksesi nykyiseen teknologiaan ja ohjelmistoratkaisuihin
auttaa sinua työskentelemään digitaalisen aineistosi kanssa paljon helpommin.
Ei ihme, että brändit valitsevat MediaBankin käsittelläkseen DAM-haasteensa.

Katso video PowerPoint liitännäisen käytöstä.

Microsoft PowerPoint ja Word liitännäinen

Tarjoamalla henkilöstölle kuvapankkipalvelut suoraan heille tutusta käyttöliittymästä helpotat työntekijöiden arkea merkittävästi. Ratkaisulla saavutetaan yhtenäisempi viesti brändin ja esitysten laadun kannalta. Yrityksen aineistopankki kuvineen, luokituksineen ja hakuominaisuuksineen integroidaan suoraan PowerPoint ja Word käyttöliittymiin.

Adobe InDesign liitännäinen avaa ikkunan mediapankkiin

Adobe InDesign liitännäinen

InDesignin teho on yhdistetty helppokäyttöiseen tiedostojen hallintaan MediaBankissa. Avaa sovellus ja vedä tai pudota kuvia layout-tilaan. Kaikki ulkoasuun ja kuviin tehdyt muokkaukset tallennetaan automaattisesti omina versioina. MediaBankin avulla voit avata työsi suoraan InDesignissa sekä tallentaa sen takaisin pilveen.

Tutustu ohjeellisiin versioihimme ja ominaisuuksiin eri käyttötarpeiden mukaan

Starter versiolla hallitset helposti kuvat, logot, videot ja PDF-tiedostot.

Levytila 20 GB
Ylläpitotunnus 1 kpl
Haku ja suodatus
Tiedostojen jakelu
Kokoelmien hallinta
Kuvamuunnokset
Kuvien zoomaus
YouTube/Vimeo videoiden striimaus
Mobiiliystävällinen selailu
Geotag karttanäkymä
Kuvien rajaustyökalut

Pro versio on tarkoitettu yritysten ja yhteisöjen median hallintaan.

Starter malli +
Levytila 100 GB
Ylläpitotunnukset 5 kpl
Kommentointi
Versionhallinta

Monikielisyys
Tiedostojen linkitys ja relaatiot
Intra/Extranet
Videoiden konvertointi ja striimaus
Videoiden segmentointi
Käyttöoikeuksien hallinta
Tekoälyllä tuotetut avainsanat
MS PowerPoint / Word liitäntä
InDesign liitäntä
Kertakirjautuminen (SSO)

Enterprise versiolla laajennetaan toimintaa työnkuluilla ja integroinneilla.

Pro malli +
Levytila tarpeen mukaan
Ylläpitotunnuksia tarpeen mukaan
Räätälöidyt työnkulut
Hyväksyntäprosessit
Integrointi muihin järjestelmiin
REST-API rajapinta
Kuvavälimuisti
Hybridi CDN-liitäntä

Valitse miten hallitset tiedostoja

Lisäpalveluillamme viet työskentelysi mediatiedostojen kanssa uudelle tasolle.
Luo entistä parempaa sisältöä ja joustavampaa jaettavuutta MediaBankiin.

Tekoäly ja koneoppiminen mediatiedostojen avainsanojen tägäykseen

Aineistonhallinnan tägäysapuri auttaa avainsanojen lisäämisessä mediatiedostoihin. Teköälyllä ja koneoppimisella toteutettu työnkulku vapauttaa käyttäjän metatietojen syöttämisen raskaalta työvaiheelta ja nopeuttaa laadukkaan sisällön tuottamista.
Lue lisää aineistopankin tägäysapurista

Video Managerilla hallitset videon eri käyttötarpeet helpolla työnkululla

Video Managerilla käsittelet videot ammattimaisesti. Video Managerilla julkaistaan video omalle playerille eri resoluutioversioina. Videoita voidaan myös leikata ja kommentoida sekä jakaa ja upottaa verkkosivulle. Haluttaessa videot saa vietyä suoraan YouTubeen tai Vimeoon.
Lue lisää Video Manager -lisäosasta

2imagine ENGAGE - online editori InDesign dokumenteille

2Imagine brändiportaalin online editorilla käyttäjät voivat selaimella muokata InDesign dokumentteja eri käyttötarkoituksiin kuten web-to-print tai webbiin. Myös hyväksymistyönkulut sisältyvät sovellukseen.
Lue lisää ENGAGE -lisäosasta

Automatisoitu kuvakorjaus lisäpalveluna

Tekoälypohjainen Image Processing Service on MediaBankiin liitettävä palvelukokonaisuus joka sisältää työkalut kuvatuotannon automatisointiin kuten RGB-kuvien seuraaviin korjauksiin:
– väriavaruuden oikeat tiedostokonversiot ja värierottelut
– dynaamisten kuvien sävykorjaus ja varmistus tekoälyllä
– väriprofiilin, formaatin ja koon muutokset ja tarkastukset
Lue lisää IPM Service -palvelusta

Päivitä mediapankkisi nykypäivään!

Tekoäly tarjoaa markkinoinnille automaattisen kuvientunnistuksen, joka säästää valtavan määrän henkilötunteja tiedostojen avainsanoituksessa ja kuvauksissa.

Mediapankeille hyötyjä tekoälyn kuvantunnistuksesta

Mediapankeissa osa aineistoista ovat välillä huonosti kuvattuina vaikka kenttiä ja tilaa kuvausinformaatiolle on riittävästi ja sisällön rakenteet kunnossa. Metatietojen lisääminen on usein hankalaa ja oikeiden kuvauksien löytäminen ei kaikilta noin vain onnistu. Ilman hyviä luokitustietoja ja hakusanoja eivät aineistot löydy mediapankista.

Tekoäly näkee, ymmärtää ja tägää kuvia

Asiakascaset

 • Etualalla iloisen näköisiä ihmisiä, taustalla korkeita pilvenpiirtäjiä.
iLOQ on nopeasti kasvava suomalaisyritys ja lukitusalan teknologisen vallankumouksen johtaja. Yrityksen tuotteet korvaavat mekaanisen lukituksen digitaalisella kulunhallinnalla. iLOQ-ratkaisut perustuvat yrityksen kehittämään, patentoitavaan teknologiaan, joka mahdollistaa sähköisen lukitsemisen ilman paristoja tai...

Asiakas

iLOQ Oy
Moomin Characters Oy Ltd on virallinen Muumi-tuotteiden tavaramerkin hallinnasta vastaava taho. Kaikki Muumilaakson hahmot ovat maailmanlaajuisesti rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muumeilla on maailmanlaajuisesti yli 450 lisenssinhaltijaa, joiden koordinointia hallitaan mm. MediaBankin avulla....

Varaa vartin etätapaaminen

Onko sinulla 15 min aikaa ja haluat tietää lisää?
Varaa aika kalenterista niin esittelemme palvelun ja miten se istuu teidän tarpeisiinne.