MediaBank pilvipalvelu

MediaBank pilvipalvelu

MediaBank DAM on etsimäsi helppokäyttöinen ratkaisu kuvien, videoiden, esitysten ja dokumenttien hallintaan!

MediaBank sivusto

Kaikki tiedostot helposti samasta paikasta!

Palvelut › MediaBank

Ota digitaaliset aineistosi älykkäästi hallintaan!

Tutustu innovatiiviseen DAM MediaBank -palveluun, joka on alusta alkaen rakennettu tekoälypohjaisen työnkulun ympärille.

Moderni, visuaalinen ja helppokäyttöinen palvelu kuville, videoille, logoille ja dokumenteille. Kaikki helposti yhdestä paikasta.

Yrityksen mediapankki

Tehosta tiimisi työnkulkuja

Vältä stressiä, käytä mediapankkia!

Varaa kalenterista aika tapaamiselle

MediaPortals

Tarjoa sisältö, kuten kuvat, videot, asiakirjat muiden saataville yhdessä tai useammassa tyylikkäässä, brändätyssä ja houkuttelevassa mediaportaalissa. Luo sisäinen imago- ja mediaportaali, brändiportaali, lehdistöportaali tai ulkoiset portaalit diilereille ja tavarantoimittajille!

Mediaportaalin lataussivulla voit jakaa tiedostoja joustavasti ja nopeasti. Koska osa asiakkaistamme on julkishallinnon palveluksessa, olemme jo jonkin aikaa tarjonneet WCAG 2.1- saavutettavuusdirektiivin mukaisen mediaportaalin.

AI-tekoäly

MediaBank palvelu on alusta alkaen rakennettu tekoälypohjaisen työnkulun ympärille.

Paranna tiimisi ainestonhallintaa MediaBankin tekoälyalustalla. Tekoälymme avulla voit välttää duplikaatteja, löytää samankaltaisia kuvia, tunnistaa henkilöitä, tägätä kuvia, löytää brändejä ja siten työskennellä fiksummin.

Säästää aikaa ja automatisoi tehtäviä. Tekoäly tehostaa yrityksesi työnkulkuja entisestään.

Tiimisi tehtävänä on jakaa kuvia ja videoita nopeasti

Usein aikaavievät ja rasittavat työtavat eivät tue tiimin työskentelyä. Hajautetut mediatiedostot, toistuvat tiedostopyynnöt ja loputtomat haut ovat aikavarkaita ja aiheuttavat aivan liian paljon stressiä.

MediaBankissa kaikki tiedostot metatietoineen ovat luokiteltuna oikeassa paikassa, ja käyttäjät löytävät tarvitsemansa sisällön heti. Itsepalvelumallilla tarjotaan sidosryhmille ja työntekijöille enemmän aikaa tärkeiden asioiden tekemiseen.

Helpot tiedostolisäykset
Looginen luokitus
Helpot tägäykset
Toimivat haut
Tehokas jakelu
Julkaisuportaali

MediaBank on turvallinen kotimainen SaaS-palvelu

MediaBankilla hallitset markkinointi-aineistoasi (kuvia, videoita, esityksiä, dokumentteja). Aineisto on käytettävissä työntekijöille ja sidosryhmille yhdestä keskitetystä sijainnista, laitteesta ja paikasta riippumatta. Sekä nykyiset että tulevat asiakkaasi odottavat saavansa tarvitsemansa tiedot nopeasti käyttöönsä.

Paranna asiakaskokemusta MediaBankilla

Voit palvella MediaBankilla helposti erilaisia käyttäjäryhmiä, kuten sisäisiä käyttäjiä tai lehdistöä. Kaikki käyttäjätasot (esim. asiakkaat/osastot/ yhteistyökumppanit) saavat vain heille kuuluvat oikeat tiedostot. Perusta haluamasi käyttäjäryhmät, ja valitse mille ryhmille aineistosi on näkyvissä. Palvele kutakin kieltä, maata ja markkinaa erikseen, ja tarjoa aineistoja, jotka ovat tärkeitä kullekin käyttäjäryhmälle.

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

MediaBank-aineistopankki käyttää modernia ja responsiivista selainkäyttöliittymää aineiston ylläpitoon, selailuun, jakeluun ja lataukseen. Sama käyttöliittymä mukautuu kevyestä saavutettavasta selailugalleriasta aina edistykselliseen ylläpitotyökaluun, joka toimii myös mobiililaitteilla. MediaBank tarjoaa tiedostot aina oikeassa koossa ja formaatissa reaaliaikaisella konvertoinnilla.

Helpot työnkulut palvelun käytön takeena

Löydä ja järjestä aineistosi helposti luokittelemalla se kategorioihin ja tägäämällä sisältö suodattimilla. Suuri osa tiedostojen metadatasta voidaan tallentaa MediaBankissa automaattisesti jo latausvaiheessa, tai tiedoston työstövaiheessa. Osa metatiedoista, kuten selostava metatieto tai kuvaustieto, on täytettävä käsin, jotta haut toimisivat tehokkaasti.

MediaBank Starter

Paranna tuottavuutta. MediaBank tarjoaa edullista ja älykästä digitaalista aineistonhallintaa ns. out of the box. Saat toimintasi hetkessä pilvivalmiuteen, minkä jälkeen voit hallinnoida tietoja järjestelmästä ja laitteesta riippumatta.

MediaBank Pro

Tehosta työtapaasi. Toteutamme yhdessä tiimillesi yksilöllisen ratkaisun, joka on valmis palvelemaan tarkoitustaan parhaalla mahdollisella tavalla. MediaBank vapauttaa tiimisi työskentelemään älykkäämmin ja tuottavammin.

Lisätietoja, case-esimerkit ja hinnat: mediabank.communicationpro.com

Varaa etätapaaminen

Onko sinulla 30 min aikaa ja haluat tietää lisää?
Varaa sinulle sopiva aika kalenterista niin esittelemme palvelun ja miten se istuu teidän tarpeisiinne.

VARAA AIKA