Case Harvia

Case Harvia

Harvia on vuonna 1950 perustettu johtava kansainvälinen sauna- ja spa-yhtiö. Harvian kehitys on kulkenut teknisesti edistyksellisten kiukaiden valmistajasta tunnetuksi ja tunnustetuksi sauna- ja spa-brändiksi, jonka tuotteita ja ratkaisuja myydään yli 80 maassa.

MediaBank-aineistopankkia käyttävät Harvian organisaatiossa kaikki yksiköt tuotantoa lukuun ottamatta. Aineistopankkimme vaatii rekisteröitymisen, mutta tarjoamme siellä materiaalia myös organisaatiomme ulkopuolisille tahoille, esimerkiksi median edustajille ja asiakkaillemme. Kätevien käyttöoikeusasetusten avulla pystymme rajaamaan tarjolla olevat materiaalit kunkin käyttäjäryhmän tarpeen mukaan.

Käytämme aineistopankkia muun muassa tuote- ja fiiliskuvien jakamiseen, logojen ja brändikuvien hallintaan sekä videoiden ja käyttöohjeiden jakamiseen. Tuotteidemme käyttö- ja asennusohjeet ovat saatavilla kaikille käyttäjille myös ilman rekisteröitymistä, ja ne ovatkin mediapankkimme käytetyintä sisältöä.

Olemme integroineet aineistopankkimme PIM-järjestelmäämme sekä uusille verkkosivuillemme. Näin eri käyttäjäryhmien pääsy aineistojen äärelle ja tiedostojen hallinta järjestelmässä on tehty mahdollisimman helpoksi.

”Mediapankki helpottaa päivittäistä toimintaamme, kun tärkeät jaettavat tiedostot ovat yhdessä paikassa helposti saatavilla.”


– Juho Laurio, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Harvia Oyj
Asiakas
Harvia Oyj