Tuotetiedonhallinta

Luotettavaa tuotetiedonhallintaa

Ratkaisut pilvipalveluna, hostattuna tai omalle palvelimelle.

Varaa aika etätapaamiselle

Sisältö- ja tuotetiedot ajantasaisesti ja monikanavaisesti asiakkaille

Varmista asiakkaille tuotetieto löydettäväksi ja esitettävän tuotetiedon laatu.

Tuotetiedonhallinta

PIM sovelluksella kerätään kaikki tuotetiedot yhteen paikkaan, jossa niitä voidaan rikastaa, sekä jakaa automaattisesti kanaviin, kuten verkkosivuille, -kauppoihin, sekä asiakkaiden järjestelmiin. Järkevällä tuotetiedon hallinnalla säästetään rahaa, aikaa ja vaivaa, samalla parantaen tuotetietojen laatua.

Tuotetiedon laatu

PIM tuotetiedon hallintaa käytetään varmistamaan, että kaikkia alan säädöksiä on noudatettu tuotetiedon osalta, ja että kaikki vaadittavat tuotetiedot ovat paikallaan ja helposti asiakkaan löydettävissä. PIM:in avulla varmistetaan, että valmistusvaiheen tuotetieto on jäsennelty ja rikastettu kaikella asiakkaan tarvitsemalla tiedolla, kuten kuvilla, käyttötapakuvauksilla, käyttöohjeilla, ohjevideoilla, markkinan vaatimilla sertifikaateilla yms.

PIM ja DAM yhdistettynä

Sovelluksen aineistonhallinta, eli eri muotoisten digitaalisten aineistojen, kuten kuva-, pdf- ja videotiedostojen keskitettyä hallintaa voidaan hyödyntää suoraan ssamassa ovelluksessa ja liittää tuotteisiin ja tuoteryhmiin. Ratkaisulla voidaan hallita eri versioita ja varmistetaan että kaikilla on ajantasaiset tiedostot käytössä. Lisäksi voidaan sisältö avata verkkoon mediapankkina sopivalle yleisölle.

Tarjoamamme tuotetiedon palvelut

Autamme asiakkaita tarjoamaan parempia, monikanavaisia tuotekokemuksia ja tehostamaan
tuoteprosessiaan. Olemalla vahvasti läsnä rikastetulla tiedolla digitalisoidussa maailmassa
saavutetaan paras asiakaskokemus.

Communication Pro tarjoaa modernin sovelluksen jossa yhdistyvät DAM:in ja PIM:in ominaisuudet yhdessä sovelluksessa. Ratkaisu tehostaa organisaation tiedonvälitystä ja asiakkaalle tarjotaan lisää rikastettua tuotetietoa parantamaan tiedon ja tuotteen löydettävyyttä.

Huolehdimme projektin onnistumisesta alusta loppuun, eikä sinun tarvitse jäädä yksin tämän jälkeen.

  • Määrittely yhdessä asiakkaan kanssa
  • Koulutus ja konsultointi
  • Räätälöinti
  • Intergrointi muihin sovelluksiin
  • Tekninen tuki

Lue lisää palveluistamme

Asiakkaat kertovat

Kiinnostuitko?

Jos tunnistat organisaatiossasi merkityksellisiä tiedostojen hallintahaasteita ja haluat saavuttaa hyötyä ja saada tehokkuutta medianhallinnassa, sovi kanssamme lyhyt kartoitustapaaminen etätapaamisena tai näe palvelut toiminnassa.

Varaa aika kalenterista

Communication Pro:n toimittaman aineistonhallinnan palvelukokonaisuus pitää sisällään käyttölisenssien lisäksi nimetty käytön tuki, vuosittaisen ylläpidon sekä palvelinympäristön, joka mahdollistaa tietojen varmennetun tallennuksen. Vuosittaiseen käyttömaksun hintaan vaikuttaa asiakkaan hankkimien lisäpalvelujen käyttöönotto sekä hankitun palvelintilan määrä. Hinta sisältää selainpohjaiset käyttöliittymät. Hinnalla ohjelman hallintakäyttäjiä voi periaatteessa olla useita. Sisällön editointi ja lisäys toteutetaan sovelluksesta riippuen responsiivisella selainkäyttöliittymällä (myös mobiili).