Case Valmet

Case Valmet

Valmetissa käytämme mediatiedostojen hallintaan DAM on-premise -ratkaisua, eli mediapankkimme on asennettu suoraan omille palvelimillemme. Mediapankki on avoin kaikille Valmetlaisille, mutta vaatii sisäänkirjautumisen ulkoisilta partnereiltamme. Näin varmistamme, että kuvatiedostot ovat helposti henkilöstömme saatavilla, ja pystymme samalla kontrolloimaan niiden jakelua oman organisaatiomme ulkopuolelle.

Mediapankkia ja sen aineistoja hyödynnämme laajasti eri toiminnoissa, niin markkinoinnissa, myynnissä kuin tuotekehityksessäkin erityisesti kuvien ja videoiden hallintaan, sekä jakamiseen globaalissa ympäristössä. Järjestelmän pitää olla helppokäyttöinen ja sinne pitää pystyä antamaan eritasoisia oikeuksia sisäisille ja ulkoisille käyttäjille – lisäksi kapasiteetin riittävyys on tärkeää. Tästä syystä olemme valinneet Enterprise-tason ratkaisun, jossa työnkulut on räätälöity juuri meidän tarpeisiimme sopiviksi.

Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Asiakas
Valmet Oyj