Sharedien Enterprise DAM

Sharedien Enterprise DAM

Lippulaivamme suurille tietomäärille ja laajaan monikanavakäyttöön joustava natiivi pilhvipohjainen DAM digitaalisen aineiston hallintaan

Lataa esite
Varaa kalenterista aika tapaamiselle
sharedien_logo

PalvelutSovellukset › Sharedien Enterprise DAM

Tehosta organisaation yhteistyötä

Keskitetyllä Content Hubilla ryhmittelet, jaat, kommentoit, hyväksyt ja
lataat projektien sisältöjä reaaliajassa. Tiedostot ohjataan automaattisesti kanavanmukaiseen muotoon.

Sharedien ContentHub

Sharedien - suurten yritysten DAM

Sharedien on älykäs ja innovatiivinen ratkaisu joka yhdistää saumattomasti digitaalisen omaisuuden hallinnan (DAM) tietosisällön hallintaan (ICM) ja valmiiksi käytettäväksi mediasisältöjen hallinnassa (MAM). Sovellus on toteutettu intuitiivisesti ja käyttäjäystävällisesti lyömättömällä suorituskyvyllä. Sharedien on natiivi pilvisovellus, joka skaalautuu rajattomasti tilanteiden mukaan.

Masterdatan hallintaa (MDM)

Sharedien on Enterprise-tason DAM-ohjelmistomme isommille kansainvälisesti toimiville yrityksille, jotka käyttävät paljon digitaalista sisältöä. Master Data Management (MDM) on ratkaisu suurten tietomäärien tehokkaaseen ja turvalliseen hallintaan yrityksessä. Sharedien on natiivi pilvisovellus ja skaalautuu rajattomasti tilanteiden mukaan.

Tuotetietojen hallintaratkaisut (PIM)

Oletko kiinnostunut medianeutraalista tuotetiedon hallinnasta ja ylläpidosta keskitetyssä järjestelmässä? Haluatko tarjota kaikille kanaville saman, johdonmukaisen ja ajantasaisen tiedon halutussa muodossa mahdollisimman pienellä vaivalla? Silloin ratkaisusi on Sharedien.

Pilvipalvelut tarjoavat toiminnot

Sharedien on Cloud Solution Provider (CSP) ja Microsoftin suora kumppani sekä sertifioitu Gold Partner. Sharedien tarjoaa pilvipohjaisia ratkaisuja, jotka vastaavat yritysten ja työntekijöiden tulevaisuuden vaatimuksiin, helpottavat yhteistyötä projekteissa ja vaikuttavat myönteisesti myös työ- ja yksityiselämän yhteensovittamiseen.

Digitaalinen aineistonhallinta

rollen_marketing

Reaaliaikainen tiedostojen konvertointi
sopivaan käyttömuotoon.

inno-section-4

Sisällön ja aineiston määrälle
ei rajoja pilvessä

inno-section-3-550x550

Avoin ja tehokas API-rajapinta
"headless" cloud native DAM

marketing-section-8

Metatiedon voimalla tiedostot
löydettävissä ja jaettavissa mistä tahansa.

dam-section-2-550x550

Älä etsi turhaan. Löydä sisältö
millä laitteella tahansa

h-s4-integrations-550x550

Rikasta sisältö uusiokäytettäväksi
eri kanavissa.

Aineistot keskitetysti

Keskitetyllä aineistonhallinnalla saat visuaalisen näkymän ja rakenteen kaikista digitaalisista aineistoista kuten kuvista, videoista, pdf-tiedostoista ja dokumenteista. Voit työskennellä aineistojen parissa missä päin maailmaa tahansa – toimistossa, työmatkoilla tai kotona.

Sharedien

Jakelu monikanaviin

Sharedien tarjoaa monikanavaisia ja edistyneitä toiminnallisuuksia markkinointi-, verkkokauppa- ja muille luoville tiimeille sekä integrointeja headless-pohjana muihin sovelluksiin. Jos haluat hallita digitaalista omaisuuttasi laajasti ja saada lisätietoja, ota yhteyttä jo tänään.

Varaa etätapaaminen

Onko sinulla 30 min aikaa ja haluat tietää lisää?
Varaa sinulle sopiva aika kalenterista niin esittelemme palvelun ja miten se istuu teidän tarpeisiinne.

VARAA AIKA

He valitsivat Communication Pro:n

Asiakkaamme ovat usein menestyviä oman alansa ammattilaisia. Heidän näkemystensä omasta liiketoiminnastaan ja tavoitteistaan sekä osaamisensa avulla rakennamme heille sopivan aineistonhallintapalvelun. Tämän toimintamallin hyöty on, että se parantaa asiakkaidemme kommunikointia ja tukee heidän liiketoimintaansa tarjoamalla parempia asiakaskokemuksia heidän asiakkailleen.