Sharedien – Enterprise-tason DAM

Sharedien – Enterprise-tason DAM

Sharedien – älykkäämpi DAM-järjestelmä

Suoratoisto, tallentaminen, haku, hallinta, ylläpito ja organisointi. Työntekijät, asiakkaat, yhteistyökumppanit ja lehdistö. Jos käytät päivittäin suuria määriä digitaalista sisältöä – kuvista videoihin ja asiakirjoihin – tarvitset Sharedienin. Älykäs ja mukautuva digitaalinen aineistonhallintajärjestelmä Sharedien on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen. Fiksujen ominaisuuksiensa ansiosta se on täydellinen ratkaisu haastavimpaankin medianhallintaympäristöön. Sharedien on aineistonhallintajärjestelmä, joka yksinkertaisesti tekee enemmän.

Älykäs kuvien merkitseminen

Automaattisen avainsanoituksen avulla aineistosi analysoidaan ja merkitään sopivilla avainsanoilla, kun ne ladataan Sharedienin kuvatietokantaan. Säästät aikaa sisällön merkitsemisessä ja varmistat, että noudatat yrityksen standardoitua nimikkeistöä. Digitaalinen aineistonhallinta tekee siitä mahdollista!

Kaikki oikeassa paikassa

Sharedien varmistaa, että kaikki digitaalinen aineisto ja sen historia tallennetaan. Kaikki muutokset ja toiminnot aina tiedoston lataamisesta viimeisimpään versioon dokumentoidaan kaikissa käsittelyvaiheissa, mikä varmistaa läpinäkyvän ja tehokkaan sisällönhallinnan. Lisäksi on mahdollista luoda useita versioita aineistosta (versiointi), joita voidaan käyttää eri viestintäkanavissa. Näin taataan, että oikeat aineistot ”päätyvät” oikeaan paikkaan. Kaikki hallitut sisältötyypit voidaan linkittää toisiinsa, esimerkiksi tuotetietoja sisältäviä kuvia, SEO -tekstejä ja muuta sisältöä voidaan hallita, näyttää ja asettaa saataville versioituihin tuotoksiin yhdessä graafisessa käyttöliittymässä. Ei voisi olla helpompaa!

Tuo ja vie rakenteilla

Sharedienissa mediaa käsitellään sen koko rakenteella sekä kaikilla taustalla olevilla tiedoilla ja hakemistoilla. Tämä sisältää massatuonnin ja -viennin, jossa tiedostojen metatiedot (EXIF, IPTC, XMP) luetaan ja tuodaan automaattisesti, sekä automaattisen johdannaisten luomisen. Media-aineistonhallinta voi todella olla niin helppoa.

Löydä sen sijaan että käytät aikaa hakemiseen

Uudelleen suunniteltu hakutoiminto johdattaa sinut täydelliseen tulokseen sekunneissa käyttämällä Elastic Searchia, automaattista täydennystä ja älykkäitä hakusuodattimia. Sovellukseen kuuluu myös fasettihaku hierarkkisella rakenteella.

Kuvat aina oikeassa koossa

Sharedienin avulla sinä määrität resoluution, kuvan yksityiskohdat ja formaatin. Automaattisen rajaus- ja koonmuutostoiminnon avulla, vakioidut arvot voidaan määrittää etukäteen (esim. oman CI:n mukaan) automaattisesti ja vaivattomasti. Tämä tarkoittaa, että tärkeät kohteesi ovat aina kuvassa – ilman ylimääräisiä asettelutyökaluja.

Tehokas metatietojen hallinta

Nopea, nopeampi, Sharedien. Määritysarvojen ja metatietojen massamuokkauksen avulla voit kuvailla, luokitella ja hallita suuria määriä digitaalista aineistoa hurjalla nopeudella. Lisäksi erilaisilla perintöskenaarioilla ennalta määritellyt attribuutit voidaan täyttää automaattisesti, mikä säästää arvokasta aikaa ja yksinkertaistaa kuvien sekä video- ja äänitiedostojen käsittelyä.

Vertailu kannattaa – myös aineistonhallinnassa

Sharedienin avulla näet yksittäisten versioiden ja varianttien visuaaliset erot yhdellä silmäyksellä, joten voit helposti vertailla kuvia liukusäätimien avulla. Lisäksi voit lisätä kuviin muistiinpanoja ja kommentteja vertaillessasi niitä – tämä helpottaa media-aineiston hallintaa entisestään.

Läpinäkyvää aineistonhallintaa

Digitaalinen aineistonhallinta on aina pullollaan kysymyksiä, jotka tarvitsevat vastauksia: Kuka on vienyt, ladannut tai vaihtanut sisältöä kolmansien osapuolten kanssa ja milloin? Mitä avainsanoja haettiin ja millä ryhmillä on käyttöoikeudet? Mikä aineisto yhdistettiin mihinkin tietoihin ja sisältöön, ja missä sitä käytetään? Sharedienin analytiikkatoiminnot ja integroidut käyttötietoluettelot näyttävät kaiken läpinäkyvästi ja ymmärrettävästi. Voit analysoida metatietoja, arvioida luokkahierarkioita ja niiden käyttöoikeuksia käyttäjäryhmille ja käyttää tuloksia entistä paremman sisällön luomiseen.

Määritä ja hallinnoi järjestelmää itse

Kun kehitimme Sharedien DAM -järjestelmää, ajattelimme tärkeintä: sinua. Käyttäjä voi määrittää Sharedienin toiminnot ja järjestelmäasetukset, ja käytännössä kaikki asetukset ovat käyttäjien (joilla on järjestelmänvalvojan oikeudet) hallitavissa suoraan järjestelmään integroitujen hallintapaneeleiden avulla. Voit toteuttaa kaikki aineistonhallinnan määritykset itsenäisesti Sharedienin avulla ohjelmistovalmistajasta riippumatta.

Kaikki riippuu puheesta

Sharedien puhuu sekä sinun että työntekijöidesi ja ulkoisten kumppaneidesi kieltä, sillä Sharedien on käytettävissä millä tahansa kielellä ilman rajoituksia. Tämä mahdollistaa yhteistyön monikielisissä tiimeissä, joissa jokainen käyttäjä voi vapaasti valita haluamansa käyttökielen. Yksinkertaisesti fiksua, turvallista ja erehtymätöntä. Digitaalinen yhteistyö on tehty helpoksi.