Brändinhallinta

Digitaalista näkyvyyttä yrityksen bränditiedostojen avulla
Brändihallittu asiakaskokemus kaikille pilvessä

Ota yhteyttä

Brändinhallintaa keskitetysti

Vahvistamalla brändi-identtiteettisi kaikissa kanavissa parannat asiakaskokemusta ja sitoutumista.

Digitaaliset aineistot järjestykseen ja käyttöön materiaalipankilla

Materiaalipankki on enemmän kuin kuvapankki ja sitä käytetään useissa käyttötarkoituksissa: viestinnän ja markkinoinnin materiaalin jakoon, organisaation visuaalisen ilmeen brändiportaalina, tuotekuvien jakeluun sekä graafisen tuotannon arkistona.

Keskitetyllä aineistonhallinnalla saat visuaalisen näkymän ja rakenteen kaikista digitaalisista aineistoista kuten kuvat, videot, pdf ja dokumentit sekä samalla tiedon siitä, miten niitä käytetään.

Sisältöjen jakaminen tyylillä on brändinhallintaa parhaimmillaan

Brändiportaali tarjoaa välineet muun muassa markkinoinnin materiaalien hallintaan ja julkaisemiselle.

Graafinen ohjeistus puolestaan auttaa pitämään brändin yhdenmukaisena ja kaikki ajantasalla ja informoituina. Brändiportaalin avulla kuka tahansa pääsee nopeasti käsiksi yhtiön brändimaailmaan, lataamaan brändin logoja, kirjaisimia ja brändiin liittyviä muita aineistoja.

DAM tehostaa markkinoinnin ja viestinnän tuottavuutta

Digitaalinen aineistonhallinta räätälöidään tarpeeseesi. Communication Pro tarjoaa toimintamallit, työvälineet ja osaamisen yhdestä paikasta.

DAM on ratkaisu, jolla digitaalinen informaatio ja sisältö pysyvät hallinnassa ja on tietoturvallisesti tallennettuna. Hyvin toteutettuna ratkaisu kasvattaa liiketoiminnan tulosta! Siitä hyötyvät sekä myynti-, markkinointi-, viestintä- että IT-tiimit.

Tarjoamamme tavallista ihmisläheistä mediapankkipalvelua

Tarjoamme täsmäratkaisuillamme käyttökokemuksia, jotka saavat asiakkaasi käyttämään palvelua huomennakin. Katselemme työnkulkuja laajemman ja haluamme ratkaista viheliäisimmätkin ongelmat käyttötoteutusten keinoin. Huomioimme että maailma muuttuu vauhdilla ympärillämme.

Teknologialla erilaisia ratkaisuja ja sovelluksia asiakkaille

Me uskomme, että teknologialla voi tehdä tehokkaita työkaluja ja käyttöliittymiä. Intuitiivinen käyttöliittymä ja käyttötarkoituksen mukaan toteutetut käyttöliittymän design ja palvelun työnkulku tulisi mielestämme aina olla itseistarkoitus.

Voit yhdistää useita brändejäsi tai alabrändejä sekä digitaalisia kirjastoja luodakseen yhtenäisemmän sisältöekosysteemin ja hallinnan organisaatiollesi.

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme aina juuri heille sopivaa mediapankki ratkaisua, siksi työkalupakissamme on monen eri valmistajan ratkaisuja.

  • Määrittely yhdessä asiakkaan kanssa
  • Koulutus ja konsultointi
  • Räätälöinti
  • Intergrointi muihin sovelluksiin
  • Tekninen tuki

Lue lisää palveluistamme

MediaBank - kuva- ja materiaalipankki pilvipalveluna

CollectionPro sovelluksella hallitset kokoelmat, objektit ja mediatiedostot

MagNet e-Publishing palvelulla luot e-julkaisuja hetkessä

Asiakkaat kertovat

Varaa etätapaaminen

Onko sinulla 30 min aikaa ja haluat tietää lisää?
Varaa sinulle sopiva aika kalenterista niin esittelemme palvelun ja miten se istuu teidän tarpeisiinne.

VARAA AIKA

Valitsemme ratkaisumme asiakaslähtöisesti. Hyöty tästä toimintamallista on että se parantaa asiakkaidemme kommunikointia ja tukee heidän liiketoimintaansa tarjoamalla parempia asiakas kokemuksia omille asiakkailleen.

Muumilaakson hahmot ovat maailmanlaajuisesti rekisteröityjä tavaramerkkejä ja yli 450 lisenssinhaltijaa ympäri maailman. Näiden koordinointia hallitaan mm. MediaBankin avulla.

MediaBankissa korostuu mm. monipuolinen ja helposti hallittava roolipohjainen oikeuksien hallinta, kuvien tehokas zoomaus, lainattavan näyttelymaateriaalin varaustilanne.

Lue asiakascase kokonaisuudessaan