Pickit brändin- ja sisällönhallinta

Pickit brändin- ja sisällönhallinta

Helppokäyttöinen aineistonhallinta Microsoft 365 -ekosysteemissä

Lataa esite
Varaa kalenterista aika tapaamiselle

PalvelutSovellukset › Pickit brändin- ja sisällönhallinta

Kaikki aineistot keskitetysti

Pidä kaikki kuvasi, videosi ja muu luova sisältö yhdessä
keskitetyssä ja helposti saatavilla olevassa paikassa.

Pickit Enterprise -sovellus tarjoaa mediapankkipalvelut suoraan Office 365 -ympäristössä, jotta kaikki organisaation käyttäjät voivat Pickitin kautta
hyödyntää kuvia, videoita, esityksiä ja muita dokumentteja.

Hallitse markkinointiaineistoja helposti

Tallenna ja lajittele asiakirjasi ja arvokkaat visuaaliset mediatiedostosi yhdelle keskitetylle alustalle. Näin saat sisällöstä selkeän yleiskuvan ja sen hallittavuus paranee. Sovellus sopii täydellisesti logoille, valokuville, kuvakkeille sekä ääni- ja videotiedostoille.

Jaa asiakirjoja, dokumentteja ja malleja

Jaa nopeasti tärkeitä myyntidokumentteja sekä yrityksen malli- ja sivupohjia. Sisältö on aina ajan tasalla ja saatavilla yhdestä helppokäyttöisestä ohjauspaneelista. Fiksumpi ja helpompi työnkulku kuville ja dokumenteille Microsoft 365-, SharePoint- ja Teams-ympäristöissä.

Mediapankki integroituna moniin alan johtaviin sovelluksiin

Pickit, Microsoft 365:n SharePoint ja Teams luovat yhdessä kokonaisuuden, jonka avulla tiedostonhallinta, sisäinen viestintä, kuvienhallinta ja yhteiset työskentelytavat toimivat arjessa ongelmitta. Pickitilla tehostat organisaation toimintaa ja aikaa säästyy tärkeämpien tehtävien hoitamiselle.

Pickitilla arkistosi avautuvat käyttäjille

Pickitilla käyttäjäsi voivat palvella itse itseään ja sinä voit keskittyä omiin töihisi. Käyttäminen on niin helppoa, ettei sinun tarvitse edes neuvoa käytössä. Lähetä kutsu palvelusta ja käyttäjäsi hoitaa loput. Käyttäjät pääsevät käsiksi kuviin ja esityspohjiin suoraan heille tutuista sovelluksista, kuten PowerPointista.

Lataa Pickit esite

Turvaa brändisi

Julkaise verkkoon brändistrategiasi mukaiset ohjeet, hyväksytyt värit, typografiat, fontit ja muut tiedostot keskitetystä materiaalipankista, jotta loppukäyttäjät pääsevät nopeasti käsiksi tarvitsemaansa sisältöön ja lisäävät brändin johdonmukaisuutta tuottamalla brändi-ilmeen mukaista sisältöä.

Myös alabrändit

Segmentoi portaalisi useampaan instanssiin saman kertakirjautumisen alla käyttämällä usean tuotemerkin arkkitehtuuriamme – täydellinen alabrändeille, tytäryhtiöille, alueille ja niin edelleen. Jaa aineistot oikeansisältöisinä, oikeassa muodossa ja oikeissa kanavissa.

Varaa etätapaaminen

Onko sinulla 30 min aikaa ja haluat tietää lisää?
Varaa sinulle sopiva aika kalenterista niin esittelemme palvelun ja miten se istuu teidän tarpeisiinne.

VARAA AIKA

He valitsivat Communication Pro:n

Asiakkaamme ovat usein menestyviä oman alansa ammattilaisia. Heidän näkemystensä omasta liiketoiminnastaan ja tavoitteistaan sekä osaamisensa avulla rakennamme heille sopivan aineistonhallintapalvelun. Tämän toimintamallin hyöty on, että se parantaa asiakkaidemme kommunikointia ja tukee heidän liiketoimintaansa tarjoamalla parempia asiakaskokemuksia heidän asiakkailleen.