Pickit – Fiksu työnkulku kuville ja dokumenteille Office 365 ympäristössä

Pickit – Fiksu työnkulku kuville ja dokumenteille Office 365 ympäristössä

Päivittäiset markkinointiaineistot ja brändi-ilme haltuun Pickitillä

Koe aineistojen käytön helppous ja vaivattomuus Pickitillä! Office 365 ympäristössä ja selaimella toimiva helppokäyttöinen keskitetty Pickit mediapankki yrityksille ja yhteisöille.

Yleisin yrityksissä käytössä oleva sovellus on MS Office-ohjelmistot. Jaa kaikki kuvat helposti ja tehokkaasti suoraan Office 365 sisältä. Brändistäsi huolehtiminen on huolehtimista tiedostoistasi ja näiden käyttäjistä.

Pickit on Office 365 PowerPointin, Wordin, OneNoten ja Teamsin sisältä käytettävä helppokäyttöinen työkalu organisaation brändiaineistojen jakamiseen turvallisesti lehdistölle, esityksiin ja kollegoille.

Helppo aloittaa

Pickit on käyttövalmis heti kun olet luonut tilin. Tuo kuvat sisään ja luokittele ne napin painalluksella. Pääset heti käyttämään ja jakamaan kuvia. Microsoft ja Google Workspace markkinapaikat sisältävät valmiit asennuspaketit Pickit -sovelluksille ja voit aloittaa käytön muutamassa minuutissa. Kokeile itse, niin uskot.

MediaBank

Kerää ja keskitä

Kerää kuvat työasemilta, verkkolevyiltä ja kuvapankeista helposti Pickitiin napin painalluksella. Tai vedä ja pudota suoraan selaimeen.

Pickitillä käyttäjäsi voivat palvella itse itseään ja sinä voit keskittyä omiin töihisi. Käyttäminen on niin helppoa, ettei sinun tarvitse edes neuvoa käytössä. Lähetä kutsu palvelusta ja käyttäjäsi hoitaa loput. Tai aktivoi ison määrän käyttäjiä kerralla, käyttäen Microsoft 365 tai Google Authentication kertakirjautumista.

Helppo jako kuville. Ja muulle aineistolle.

Pickit on optimoitu kuvien jakamiseen, koska aineistosta yli 90 % on kuvia. Mutta se hallitsee sujuvasti muutkin tiedostomuodot. Jaa videoita, esityksiä, sivupohjia ja dokumentteja kokoelmina kollegoillesi, sidoryhmillesi tai asiakkaillesi. Jaa lehdistötiedotteet helposti kuvineen ja liitteineen. Tai lähetä toimittajille materiaali tyylikkäästi boards-koontisivuina tukkimatta sähköpostilaatikkoja.

Käytä Pickitin tehokasta tiedostonsiirtoa ja jaa haluamasi tiedostot helppokäyttöisen Pickit Transfer toiminnon avulla. Dropbox, WeTransfer, ja Google Drive ovat etenkin isojen tiedostojen tallennus- ja jakelupalveluja mitä usein käytetään irrallisina. Pickit auttaa myös näiden tiedostojen hallinnassa ja Pickit Transfer jopa hoitaa siirrot puolestasi.

Integroituna moneen sovellukseen

Voit kykeä Pickitin Office 365 ja SharePoint -tuotteisiin sekä Dropbox, OneDrive, Google Drive tallennuspalveluihin. Sinun ei tarvitse poistua sovelluksen käyttöliittymästä vaan voit hakea kaikki aineistot suoraan Pickitin sisältä.

Pickitillä voidaan helposti hallita erilaisia digitaalisia dokumentteja. Palvelun avulla on helppoa liittää tiedostoihin tallennuksen edellyttämät metatiedot ja siirtää tiedostot materiaalipankin piiriin. Tiedostoja voidaan vaivattomasti hakea/selata/ladata omien käyttöoikeuksien ja esimerkiksi SharePoint kansioden puitteissa.

Varmista että käytetään oikeita sallittuja kuvia ja seurataan brändiohjeistoa

Yleinen ongelma on, että esityksiin ja esitteisiin kerätään lisensoimattomia kuvia suoraan netistä. Käyttämällä Pickitiä työntekijät saa käyttöönsä valtavan kirjaston laadukasta ja hyväksyttyä kuvamateriaalia eikä sitä tarvitse etsiä muualta. Palveluun kuuluu vakiona pääsy Pickit Stockiin jossa yli miljoona kuvaa täydentää organisaation omaa brändikirjastoa. Pickitin voi myös yhdellä klikillä yhdistää organisaation Adobe Stock, Shutterstock ja Getty Images kuvapalveluihin.

Palveluun upotettu brändiohjeisto kerää logot ja tyylioppaat omaan osioon. Näin käyttäjät saavat aina oikeat ajantasaiset aineistot ja tyylit käyttöönsä ja varmistetaan että brändi-ilme pysyy yhtenäisenä. Kuvien lisenssinhallintatyökalut ja käyttöoikeudet varmistaa sen että käytössä on ainoastaan sallitut kuvat.

Aikaa säästävät sivupohjat

Pickitin intuitiivisilla sivupohjilla luot brändiohjeiston mukaiset esitykset ja kieliversiot nopeasti suoraan PowerPointissa, Wordissa tai Google Slidesissa. Lisäksi voit irrottaa ja yhdistää sivuja helposti ja näin luoda uudet kokonaisuudet.

Muuttamalla PowerPointin tehokkaaksi tuottavuus- ja viestintätyökaluksi, Pickit helpottaa ihmisten arkea työelämässä, esitys kerrallaan.

Kuvien muokkaus suoraan palvelussa

Voit tehdä yksinkertaisia korjauksia ja rajauksia kuvillesi sekä lisätä niihin erilaisia suodattimia tai efektejä. Voit siis lähettää kuvat palveluun suoraan kamerastasi ja tehdä tarvittavat korjaukset suoraan verkkoselaimellasi.

Ylläpitotyökalu, jota oikeasti haluat käyttää

Koetko että mediapankki kuulostaa monimutkaiselta asialta? Ei tämä. Pickitin helppokäyttöisyys ei viittaa ainoastaan loppukäyttäjän kokemukseen. Maailman sulavin ja helpoin tiedostonhallintatyökalu on yhtä intuitiivinen ylläpitäjille kuin käyttäjille.

Pickit -järjestelmän ylläpito tapahtuu selainpohjaisen käyttöliittymän avulla. Sovelluksen avulla voidaan suorittaa tarvittavat ylläpitotoiminnot kuten palveluiden käyttäjähallinta ja käyttäjäoikeuksien antaminen/poistaminen sekä tiedostojen luokittelu.

Seuraa mitä kuvia käytetään

Näet raportista käytetyt hakutermit, mitä kuvia ja tiedostoja käytetään ja ketkä niitä käyttävät. Näin voit hankkia lisää kuvia aiheista, joita haetaan eniten. Tai seurata niitä medioita, jotka kuvan latasivat. Käyttödata, trendit ja tarpeet aina yhden klikin päässä.

Tarpeiden mukaan skaalautuva ratkaisu

Pickitin käyttö on helppoa eikä se ei välttämättä vaadi toimintatapamuutoksia. Muita ohjelmisto- ja laiteinvestointeja ei tarvita, käyttöönotto on vaivatonta ja nopeaa koska olemassa oleva aineisto voidaan hyödyntää sellaisenaan. Sovellus on ketterä ja taipuu helposti toiminnan muutoksiin.

Ota käyttöön siinä laajuudessa kuin tarvitset, ja laajenna tarpeesi mukaan. Muutamasta käyttäjästä tuhansiin käyttäjiin. Sadoista kuvista satoihin tuhansiin kuviin. Yhdestä käyttötarpeesta kaikkiin käyttötarpeisiin. Yhdestä maasta ja kielestä kansainväliseksi monikielisesti palvelevaksi ratkaisuksi. Yhdestä brändistä useisiin brändikohtaisiin palveluihin. Kaikki yhden Pickit tilin sisällä.

Aina salattu ja suojattu tallennustila

Nauti mielenrauhasta tietäen, että tiedostosi on salattu ja suojattu Microsoftin Euroopan Azure-tietokeskuksissa automaattisilla 24/7-varmuuskopioilla. Käytä rooleja ja käyttöoikeuksia hallitaksesi eri osastojen, ryhmien ja ulkoisten sidosryhmien käyttöoikeuksia ja hallitse pääsyä valittuihin tiedostoihin lisenssien ja käyttöoikeuksien perusteella.

Pickit Boardsilla jaat organisaation tärkeät sisällöt tyylikkäästi ja kohdistetusti

Pickit Boards™ on moduuli, joka on suunniteltu auttamaan työntekijöitä yhdistämään ja jakamaan kontekstuaalista sisältöä houkuttelevassa ja helppokäyttöisessä paketissa. Ajattele sitä helposti rakennettavana, responsiivisena mikrosivustona, jonka avulla voit nopeasti jakaa resursseja, projekteja, materiaaleja ja mukana tulevia ohjeita tai tietoja ilman, että sinun tarvitsee selata monimutkaisia CMS-työkaluja tai pyytää kalliita toimistoja pukemaan sisältöäsi.

Boards sopii täydellisesti tuotelanseerauksiin, myyntivakuuksiin, kampanjoihin, uutiskirjeisiin, tapahtumatietoihin ja muuhun. Se on täydellinen etätyöpaikan ominaisuus, joka on täysin linjassa viimeisimpien trendien kanssa. Voit valita kenelle Boardsin haluat jakaa, eivätkä ulkopuoliset pääse käsiksi aineistoihin ellet niin päätä.

Pickit Brand: julkaise brändiaineistot verkkoon

Pickit Brand™ -ominaisuus virtaviivaistaa tapaa, jolla organisaatiot voivat jakaa relevantteja brändiresursseja ja oppaita auttaakseen työntekijöitä pysymään ajan- ja brändin tasolla. Käyttö on erittäin yksinkertaista ja nopeaa, mutta silti saat niiden avulla paljon aikaiseksi.

Sisällön ylläpitäjät voivat dynaamisesti verkkosivuilla jakaa tyylikkäästi hyväksytyt värit, typografian, yhtiön mukaiset brändiohjeistukset ja paljon muuta suoraan DAM- materiaalipankistaan, jotta loppukäyttäjät pääsevät nopeasti käsiksi tarvitsemaansa sisältöön ja lisäävät brändinsä johdonmukaisuutta.

Pickit Family™ on ratkaisu usean brändin yhtäaikaiseen hallintaan. Esimerkiksi eri maiden, alueiden ja tytäryhtiöiden sivustoille saadaan yhteneväiset ja eriävät materiaalit samasta paikasta ja sivustoille voidaan tehdä kieliversiot maan markkinoille sopiviksi.

Varaa vartin etätapaaminen

Onko sinulla 15 min aikaa ja haluat tietää lisää?
Varaa aika kalenterista niin esittelemme palvelun ja miten se istuu teidän tarpeisiinne.