4ALLPORTAL DAM, PIM ja enemmän

4ALLPORTAL DAM, PIM ja sisällön hallintaratkaisu

Sovellukset tietoturvallisesti omalla palvelimella tai pilvestä

Lataa esite
Varaa kalenterista aika tapaamiselle

Asiakaskohtaisia tietokantaratkaisuja.

Communication Pro tarjoaa 4ALLPORTAL sovelluksella tarpeisiisi räätälöityjä ratkaisuja digitaaliseen aineistonhallintaan (DAM), laajennettavissa myös tuotetietojen hallintaan (PIM).
Tee innovatiivinen, turvallinen sijoitus, joustavaan ja älykkääseen sisällönhallinta sovellukseen.

Digital Asset Management (DAM)

4ALLPORTAL Digital Asset Management (DAM) on todellinen tehopaketti: käytä sitä media- ja kuvatietokantana tai hallitse monenlaisia ​​tiedostoja (resursseja), kuten videoita, PDF-tiedostoja, valokuvia, InDesignia tai Office-asiakirjoja useista eri lähteistä, yhdessä keskitetyssä sovelluksessa, joko pilvestä, yksityisestä pilvestä tai paikallisesti asennettuna.

Tuotetiedon hallinta (PIM)

Rikasta tuotetietojasi lisäkuvilla, videoilla, toimittajatiedoilla ja teksteillä ja vakuuta kohderyhmäsi. PIM-järjestelmän avulla päätät myös automaattisesti, mitkä tuotetiedot välität missä lähtökanavassa ja missä muodossa. Ja kaikki tämä helposti, nopeasti ja keskitetysti yhdessä paikassa – pilviratkaisuna tai paikallisesti omissa tiloissasi.

6 syytä 4ALLPORTAL Digital Asset Management käytölle

– Hallitse kustannukset houkuttelevilla hankintamalleilla
– Tarjoa mediatiedot useiden käyttäjien saataville napin painalluksella
– Säästä aikaa keskittämällä aineistot DAMiin
– Hallitse digiaineiston yleiskuva sekä digitaaliset käyttöoikeudet
– Jaa aineistot nopeasti ja helpota yhteistyötä asianomaisten kanssa
– Suojaa brändisi yhtenäiseksi ja näkyvästi kaikissa kanavissa.

6 syytä käyttää 4ALLPORTAL PIM-tuotetietojen hallinnassa

– Vähennä tietojen ylläpitoon käyttämääsi aikaa käyttämällä PIM-sovellusta
– Paranna myyntiprosessia tarjoamalla kaikki tarvittavat tuotetiedot
– Markkinoi ammattimaisesti, kullekin myyntikanavalle sopivat tiedot
– Vältä virheitä ohjaamalla ja vertailemalla tietoja
– Hyödynnä eri tuotemerkkien selkeitä rakenteita PIM sovelluksessa
– Optimoi työprosessisi integroimalla sovellus esim ERP-järjestelmään

Content Management / Sisällön hallinta

Ratkaisu taipuu ei pelkästään digitaalisten tiedostojen hallintaan, vaan se voidaan myös konfiguroida tietokannaksi tai rekisterinhallintajärjestelmäksi, jolla voidaan hallita mm. seuraavia tietoja/tallenteita:

– Projektit
– Tuotteet
– Asiakkaat, kumppanit, asiamiehet jne.

Tehtävienhallinta

Sovellus tarjoaa lisätoimintoja, kuten tehtävienhallinta yhteistyön parantamiseksi. Voit esimerkiksi luoda tehtäviä ja määräaikoja ja määrittää ne henkilölle, mukaan lukien kaikki tarvittavat tiedot ja tiedostot. Näin kaikki saavat yleiskuvan siitä, mitä minkäkin tiedoston osalta on tehtävä, jotta se saadaan valmiiksi.

Desktop App / Työpöytäsovellus (Windows, macOS)

Ominaisuus, joka erottaa 4ALLPORTALin kilpailijoista on paikallisesti asennettavan työasemasovelluksen etujen hyödyntäminen, sekä pilvi- että on-premise versioissa.

4ALLPORTAL-ohjelmisto yksinkertaistaa kaikenmuotoisten digitaalisten aineistojen luomista ja muokkaamista työpöytäsovelluksella. Sieltä tiedosto avataan suoraan natiiviin muokkausohjelmaan. Muodosta tai ohjelmasta
riippumatta: 4ALLPORTALin avulla voit aloittaa muokkauksen suoraan.

Säästä itsesi lukemattomien liitännäisten asentamiselta, päästäksesi media-kirjastoon sovellusten sisältä. Käytä sen sijaan 4ALLPORTAL työpöytäsovellusta ja vedä ja pudota tarvitsemasi tiedostot suoraan käyttämääsi ohjelmaan, kuten Adobe InDesigniin, Photoshopiin tai Microsoft Officeen.

REST API rajapinta

Moderni ja tehokas kaksisuuntainen rajapinta mahdollistaa sovelluksen integroitumisen asiakkaiden tuotantoympäristöihin ja sovelluksiin.

Sertifioitu Kumppani

4ALLPORTAL-kumppanina voimme tarjota sinulle koko tuotevalikoiman. Virallisena edustajana Suomessa olemme ylpeitä voidessamme tuoda sinut lähemmäksi näiden älykkäiden ratkaisujen etuja.

Varaa etätapaaminen

Onko sinulla 30 min aikaa ja haluat tietää lisää?
Varaa sinulle sopiva aika kalenterista niin esittelemme palvelun ja miten se istuu teidän tarpeisiinne.

VARAA AIKA

He valitsivat Communication Pro:n

Asiakkaamme ovat usein menestyviä oman alansa ammattilaisia. Heidän näkemystensä omasta liiketoiminnastaan ja tavoitteistaan sekä osaamisensa avulla rakennamme heille sopivan aineistonhallintapalvelun. Tämän toimintamallin hyöty on, että se parantaa asiakkaidemme kommunikointia ja tukee heidän liiketoimintaansa tarjoamalla parempia asiakaskokemuksia heidän asiakkailleen.