Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut

Vaivaton, nopea ja helppo käyttöönotto

Toteutamme ratkaisun selainpohjaisena, jota on helppo käyttää ja hallinnoida. Voimme toteuttaa palvelun luonnollisesti asiakkaan oman yritysilmeen mukaisena. Aineistojen työnkulut suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa. Olemme vakuuttuneita siitä, että yrityksesi hyötyy aineistonhallinnan käytöstä.

Huolehdimme aineistoprojektisi onnistumisesta alusta loppuun. Mediapankin käyttöönotossa sinun ei tarvitse huolehtia IT:stä, palvelimista eikä turvallisuudesta. Me huolehdimme koko paketista avaimet käteen -periaatteella.

Tarjoamamme palvelut

Tehokkaan ja helppokäyttöisen järjestelmän lisäksi olemme kehittäneet käyttöönottopalveluamme erilaisten asiakastarpeiden ja kohteiden määrittelyyn, suunnitteluun ja toteutuksiin.

Määrittely

Hyvä määrittelytyö on ratkaiseva työvaihe toimivan aineistopankin rakentamisessa. Teemme yhdessä asiakkaan kanssa workshopin muodossa määrittelyn. Hyvin toteutetut kentät ja rakenteet mahdollistavat helpon ja tehokkaan työnkulun.

Koulutus

Communication Pro Oy:n tiimi huolehtii aineistoprojektin onnistumisesta. Käyttäjien käyttöönottokoulutukseen kuuluu ohjelmistojen teknisen opastustuksen lisäksi myös aineistojen hallintaan liittyvät aiheet.

Konsultointi

Autamme asiakkaitamme hallitsemaan, käyttämään ja jakamaan digitaalisia aineistoja tehokkaasti. Asiakkaan toiminnan tarvekartoituksessa pureudutaan tarkasti asiakkaan työnkulun tehostamisen hyötynäkökulmiin.

Räätälöinti

Kun asiakas haluaa sovelluksen työnkulkuun lisäatoiminnallisuutta peruskonfiguroinnin jälkeen toteutamme tämän räätälöinnillä. Toiminnallisuus voidaan määrittää ja toteuttaa sovelluksen lisäosioilla, ulkopuolisella ohjelmalla tai ohjelmistoparametreillä.

Integrointi

Mediapankkiin pääsy tutuista käyttöliittymistä (PowerPoint, InDesign) helpottaa henkilöstön aineistojen käyttöä. Integrointi muihin sovelluksiin, kuten mm. CMS, ERP, PIM tarjoaa saumatonta pääsyä aineistopankin materiaaleihin. Keskittämällä tiedostot yhteen paikkaan varmistetaan yhtenevä ja ajantasainen tidostojen hallinta.

Tekninen tuki

Tukipalvelumme selvittää asiakkaan palvelun teknisiä ongelmia. Tukipalvelumme pyrkii löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun kysymyksiin, koskee se sitten materiaalipankin toteutukseen liittyvää tietoa tai aineistojen käyttöä.

Järjestämme alaan liittyviä tapahtumia

Valitse sinulle sopivin palvelupaketti

Mediapankin palvelupaketeista voit valita organisaatiosi tarpeisiin parhaiten sopivan neljästä eri laajuudesta. Kuukausihinnoittelulla tiedät täsmälleen budjetointiasi varten todelliset kustannukset. Hintaan sisältyy palvelun ylläpito, dataliikenne ja tekninen tuki.

Maksat siis vain siitä, mitä käytät. Määräät itse, kuinka laajan palvelutason otat käyttöön, kuinka paljon levytilaa tarvitset ja kuinka paljon on ylläpitäjiä. Kun tarpeet muuttuvat, skaalautuu palvelu sen mukana.

Varaa aika

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen.

Alkuun kuudella askeleella

Kuvaa nykytila

Selvitä mitä tiedostoja tulee hallita ja ketkä ovat osallisina. Pohdi nykyisiä työnkulkuja ja missä on pullonkauloja.

Kerro meille

Millaisen palvelun haluaisit tarjota yritykselle ja asiakkaille. Määrittelemme yhdessä toimivat työnkulut tekijöille.

Saat meiltä

Yhteisen määrittelyn pohjalta rakennetun mediapankin yrityksen brändi-ilmeellä käyttöösi.

Osallistu käyttökoulutukseen

Asiakaskohtaisella käyttökoulutuksella tehostat sisällönhallintaa ja maksimoit palvelun hyötyä käyttäjille.

Tuo aineistosi

Siirrä mediatiedostot palveluun selainpohjaisella hallintapaneelilla ja ota organisaatiosi tärkeät kuvat, logot, videot ja asiakirjat hallintaan.

Julkaise

Markkinointi-portaalisi on nyt valmis palvelemaan kohdistetusti henkilökuntaasi, jälleenmyyjiäsi, lehdistöä ja muita sidosryhmiä.

Viestinnälle

Brändi näkyy ja kuuluu halutulla tavalla juuri siellä missä halutaan, ja kaikki ajantasainen aineisto on kaikkien sidosryhmien käytettävissä nopeasti ja helposti. Viestintä voi keskittyä sisällön tuottamiseen eikä trafiikin hoitoon.

Myynnille ja markkinoinnille

Kaikki aineisto on tehokäytössä, kun myyjät saavat helposti käyttöönsä tuoreimmat markkinointimateriaalit ajasta ja paikasta riippumatta. Myynti tehostuu, kun myynnin ja markkinoinnin yhteispeli toimii saumattomasti.

Tuotekehitykselle

Tuotepäällikkö voi keskittyä liiketoiminnan kannalta kriittisiin asioihin, kun oikeat tuotekuvat ovat kaikkien niitä tarvitsevien sisäisten ja ulkoisten tahojen käytössä niin verkkokaupassa kuin markkinointimateriaaleissakin.

Tutustu tekoäly -kirjaan

Tekoälyn (AI) ja koneoppimisen käyttäminen sisällön hallinnan automatisointiin on lupaava. Olemme arvioineet eri kuvantunnistuksen AI-tarjoajia ja havainneet, että nämä tekniikat ovat viimeinkin kypsiä ja hyödyllisiä – jos niitä käytetään oikealla tavalla.

Kirjasta “Tekoäly ja kuvantunnistuksen koneoppiminen muuttaa tapaamme toimia” saa lisätietoa kehittyvän koneäön maailmasta.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Tilaan