Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut

Sähköisten aineistojen asiantuntija jo yli 25 vuotta

Toteutamme vaivattoman, nopean ja helpon käyttöönoton

Toteutamme selainpohjaisen ratkaisun, jota on helppo käyttää ja hallinnoida.

Aineistojen työnkulut suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa. Olemme vakuuttuneita siitä, että yrityksesi hyötyy aineistonhallintaratkaisun käytöstä. Huolehdimme aineistoprojektisi onnistumisesta alusta loppuun. Mediapankin käyttöönotossa sinun ei tarvitse huolehtia IT:stä, palvelimista eikä turvallisuudesta.

Me huolehdimme koko paketista avaimet käteen -periaatteella. Tehokkaan ja helppokäyttöisen järjestelmän lisäksi olemme kehittäneet käyttöönottopalveluamme erilaisten asiakastarpeiden ja -kohteiden määrittelyyn, suunnitteluun ja toteutuksiin.

Hyödynnä ammattitaitoamme oman palvelusi suunnittelussa, kuten sisällön loogisessa rakenteessa, organisoinnissa ja tägäyskäytännöissä. Tarjoamme osaamistamme arkiston hierarkkiseen suunnitteluun olivatpa sisällöt suuria ja/tai hajauttettuina eri osoitteisiin. Materiaalien siirto (datamigraatio) on leipätyötämme.

Esitä toiveesi portaalin brändinmukaisesta ulkoasusta ja haluamistasi ominaisuuksista sekä tarpeellisista integroinneista olemassaoleviin järjestelmiisi.

Communication Pro:n vankka kokemus tiedonhallinnan  osa-alueista takaa sinulle luotettavan yhteistyökumppanin tukemaan siirtymistäsi uuteen arkistoon, mahdollisimman helposti!

Communication Pro -toimintamalli

Olemme vuosien varrella sisällyttäneet valikoimaamme alan parhaita työkaluja eri toimijoilta voidaksemme toteuttaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun.

Teemme yhteistyöprojekteja alan parhaiden konsulttien ja yritysten kanssa hyödyntäen kansainvälisiä verkostojamme. Toimivan yhteistyön ansiosta olemme onnistuneesti vieneet läpi kaikenkokoisia projekteja niin suomalaisille kuin kansanvälisillekin asiakkaille.

Kansainvälinen asiantuntijaverkosto

Olemme mm. seuraavien johtavien ohjelmistotuottajien virallinen partneri: Sharedien, 4ALLPORTAL, Binuscan, Pickit ja Programmfabrik.

Tärkeitä teknologiakumppaneitamme ovat Go4Flow, Modula4, CDS Gromke, Attention Solutions, Smint Io, CI HUB, Cura 3D, Clarifai ja Imagga.

Toteutamme kehittämishankkeet ja mediatiedostojen käsittelyyn liittyvät API-pohjaiset integraatiot asiakaskohtaisesti.

Palvelut asiakkaillemme

Communication Pro tarjoaa alan parhaat tiedon- ja sisällönhallintaratkaisut asiakaskohtaisesti räätälöitynä palveluna Azure-pilveen, paikalliseen tai omaan hostattuun data centeriin.

Palveluitamme ovat mm. kartoitukset, työnkulkukonsultointi, asennukset, hosting, käyttäjä- ja ylläpitäjäkoulutukset, jatkuva tekninen tuki, SLA:t, varmistukset, migraatiot, integroinnit ja synkronoinnit.

Palvelumme

Tiimimme huolehtii asiakasprojektin onnistumisesta. Tehokkaiden ja helppokäyttöisten järjestelmien ja palveluiden lisäksi olemme kehittäneet käyttöönoton erilaisten asiakastarpeiden ja -kohteiden määrittelyyn, suunnitteluun ja toteutuksiin.

Konsultointi ja neuvonanto

Autamme asiakkaitamme hallitsemaan, käyttämään ja jakamaan digitaalisia aineistoja tehokkaasti. Asiakkaan toiminnan tarvekartoituksessa pureudutaan tarkasti asiakkaan työnkulun tehostamisen hyötynäkökulmiin.

Määrittely

Hyvä määrittelytyö on ratkaiseva työvaihe toimivan aineistopankin rakentamisessa. Teemme määrittelyn yhdessä asiakkaan kanssa workshopin muodossa. Hyvin toteutetut kentät ja rakenteet mahdollistavat helpon ja tehokkaan työnkulun.

Koulutus

Communication Pro:n tiimi huolehtii aineistoprojektin onnistumisesta. Käyttöönottokoulutukseen sisältyy ohjelmistojen teknisen opastuksen lisäksi myös aineistojen hallintaan liittyvät aiheet.

Räätälöinti

Kun asiakas haluaa sovelluksen työnkulkuun lisäatoiminnallisuuksia peruskonfiguroinnin jälkeen, toteutamme ne räätälöinnillä. Toiminnallisuus voidaan määrittää ja toteuttaa sovellukseen lisäosioilla, ulkopuolisella ohjelmalla tai ohjelmistoparametreillä.

Integrointi

Pääsy aineistopankkiin henkilöstölle tutuista käyttöliittymistä (Microsoft 365 ja Adobe) helpottaa aineistojen käyttöä. Integrointi muihin sovelluksiin, kuten CMS, ERP ja PIM, tarjoaa saumattoman pääsyn aineistopankin materiaaleihin. Keskittämällä tiedostot yhteen paikkaan varmistetaan yhtenevä ja ajantasainen tiedostojen hallinta.

Tekninen tuki

Tukipalvelumme selvittää asiakkaan palvelun teknisiä ongelmia. Tukipalvelumme pyrkii löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun kysymyksiin, koskivat ne sitten materiaalipankin toteutukseen liittyvää tietoa tai aineistojen käyttöä.

MediaBank - kuva- ja materiaalipankki pilvipalveluna

CollectionPro sovelluksella hallitset kokoelmat, objektit ja mediatiedostot

MagNet e-Publishing palvelulla luot e-julkaisuja hetkessä

+
Digitaalisten aineistojen asiantuntija jo yli 25 vuotta
+
yli 250 toteutettua aineistopankkiratkaisua
+
järjestettyä DAM Helsinki -seminaaria
+
tuhansia digitaalisia julkaisuja online

Kuvaa nykytila

Selvitä, mitä tiedostoja tulee hallita ja ketkä niitä käyttävät. Pohdi nykyisiä työnkulkuja ja mieti, missä on pullonkauloja.

osallistu käyttökoulutukseen

Asiakaskohtaisella käyttökoulutuksella tehostat sisällönhallintaa ja maksimoit palvelun hyödyn käyttäjille.

Kerro meille

Millaisen palvelun haluaisit tarjota yritykselle ja asiakkaille. Määrittelemme yhdessä toimivat työnkulut tekijöille.

tuo aneistosi

Siirrä mediatiedostot palveluun selainpohjaisella hallintapaneelilla, ja ota organisaatiosi tärkeät kuvat, logot, videot ja asiakirjat hallintaan.

saat meiltä

Yhteisen määrittelyn pohjalta rakennetun mediapankin yrityksen brändi-ilmeellä käyttöösi.

julkaise

Markkinointi-/aineistoportaalisi on nyt valmis palvelemaan kohdistetusti henkilökuntaasi, jälleenmyyjiäsi, lehdistöä ja muita sidosryhmiä.
Tyytyväiset asiakkaat

Laaja asiakaskuntamme koostuu aina PK-yrityksistä julkishallintoon ja pörssiyhtiöihin asti. Pitkään alalla olleena voimme todeta, että asiakassuhteemme ovat useimmiten pitkäaikaisia kumppanuuksia. Toiminnassamme projektit tehdään yhteistyönä asiakkaan kanssa pitkällä tähtäimellä. Huolehdimme aineistonhallintapalveluiden koko elinkaaresta.

Asiakkaamme ovat usein menestyviä oman alansa ammattilaisia. Heidän näkemystensä omasta liiketoiminnastaan ja tavoitteistaan sekä osaamisensa avulla rakennamme heille sopivan aineistonhallintapalvelun. Tämän toimintamallin hyöty on, että se parantaa asiakkaidemme kommunikointia ja tukee heidän liiketoimintaansa tarjoamalla parempia asiakaskokemuksia heidän asiakkailleen.

Miten voimme auttaa?
Varaa sinulle sopiva aika etätapaamiseen.

TIETOPANKKI

+

Yhdistämällä digitaalisten tiedostohallinnan ja kokoelmienhallinnan yhteen sovellukseen aikaansaadaan hyötyjä museossa

Kulttuuriperinnön, kirjastojen, arkistojen ja museoiden (GLAM) erityisalalla kokoelmien, esineiden, mediatiedostojen ja niiden metadatan hallinta on...
3 toukokuun, 2024
+

Sisältöjen löydettävyys perustuu DAM-mediapankissa luokitteluun, metatietoihin ja taksonomiaan

Visuaaliset aineistot ovat vain tiedostoja ilman metatietoja. Yrityksellä voi olla paras DAM tai mediapankki-sovellus, mutta jos...
29 helmikuun, 2024
+

Mediaportaalilla palvelet jälleenmyyjiä, partnereita ja lehdistöä tehokkaasti

Termi jälleenmyyjäportaali on peräisin B2B-alalta (B2B = business-to-business), ja sillä viitataan verkkopalveluun, jonka kautta tietoa...
3 helmikuun, 2023
+

Communication Pro Museopäivä 29.09.2022 klo 09.30-12.00 osoitteessa Ahventie 4 A, Espoo tai etänä

Jotta kokoelmanhallinta ja luettelointityönkulku olisi mahdollisimman tehokasta museoille ja muille alan toimijoille, tarjoamme uudistunutta Collection Pro sovellusta,...
12 syyskuun, 2022