Lisenssipohjainen Cumulus kuva- ja aineistopankki

Lisenssipohjainen kuva- ja aineistopankki

Cumulus on mediapankkien No 1 maailmassa vuonna 2015, 2016 ja 2017 Capterran tekemän arvioinnin mukaan! Tutustu Capterran tutkimukseen. Cumulus on aineisto- ja materiaalipankki, johon voit tallentaa mediatiedostojen lisäksi kaiken tarvittavan visuaalisen aineiston. Toiminnot, jonka takia Cumulus-järjestelmä on niin suosittu, ovat sen tehokkaat automatisoinnit, ajastukset ja työnkulut, jotka vähentävät ajankäyttöä sisällön ylläpidossa.

The Codified DAM Consultant arvioi Cumulus ohjelman TopTen tasoon vuonna 2018 arvolla 93,49%.

Cumulus

Yksilölliset käyttökokemukset

Cumulus on Client/Palvelin -pohjainen ratkaisu laajalla selainpohjaisella käyttöliittymäkirjolla, joka tarjoaa helpon pääsyn järjestelmään hyvin erilaisille käyttäjille. Käyttöliittymät ovat myös muokattavissa niin ulkoasultaan kuin toiminnoltaan varmistaen, että kaikki organisaatiossa voivat hyödyntää järjestelmää juuri heille sopivalla tavalla.

Aineistonhallinnan uranuurtaja jo 20 vuotta

Yli 20 vuotta jatkunut tuotekehitys, maailmanlaajuinen aktiivinen käyttäjäkunta varmistavat sen, että Cumulus-järjestelmä on räätälöitävissä vastaamaan hyvinkin erilaisia tarpeita. Joustavana järjestelmänä se myös päivittyy ja mukautuu vastaamaan jatkuvasti kehittyvää markkinaa ja käyttäjien muuttuvia tarpeita.

Web Platform käyttöliittymä on muunneltavissa käytön mukaan

Cumuluksessa on moderni, responsiivinen Web Platform selainkäyttöliittymä. Web Platformissa on rajaton käyttäjämäärä aineiston selailuun, jakeluun ja lataukseen. Voit luoda erilaisia brändättyjä responsiivisia sivustoja tarpeen mukaan. Sama käyttöliittymä mukautuu kevyestä selailugalleriasta aina edistykselliseen ylläpitotyökaluun saakka, asetuksista riippuen.

Tehokas API integraatiota varten

Cumuluksen RESTful API mahdollistaa laajan kirjon valmiita integrointeja sekä antaa työkalut eri integrointien toteuttamiselle. Valmiit liitännäiset löytyvät mm. Adobe Creative Suite, SharePoint, Dropbox, WordPress, Drupal, Magnolia, Magento ja Woodwing ohjelmiin.

Web Platform gallerianäkymä

Referenssit

Planmeca Group on suomalainen terveysteknologian laitevalmistaja, jonka yritysryhmään kuuluu useiden valmistajayritysten lisäksi jälleenmyyntiyhtiöitä. Tuotekuvien hallinnointiin sekä kuvien ja markkinointimateriaalien jakamiseen yhteistyökumppaneille sekä medialle yhtiöryhmä käyttää Cumulusta. Cumulus Sites -nettipalvelu on...
Gösta Serlachiuksen taidesäätiö ylläpitää kahta Serlachius museota, joiden molempien juuret ovat paperia jalostaneen ja taidetta keränneen Serlachius-suvun, metsäyhtiön ja pienen paperipaikkakunnan historiassa. Taidesäätiön omat kokoelmat kuuluvat Pohjoismaiden suurimpiin yksityisiin taidekokoelmiin....

Hanki oma Cumulus aineistopankki

Cumulus Enterprise on aineisto- ja materiaalipankki, johon voit tallentaa kaiken visuaalisen aineiston.
Toiminnot, jonka takia Cumulus-järjestelmä on niin suosittu, ovat sen aikaa säästävät automatisoinnit, ajastukset ja työnkulut.