Lisenssipohjainen kuva- ja aineistopankki on-premise

Kuva- ja aineistopankki omalle palvelimelle

On-premise DAM -sovellukset tietoturvallisesti omalla palvelimella

Lataa esite
Varaa kalenterista aika tapaamiselle
collectionpro-s

PalvelutSovellukset › On-premise DAM

Joustava ja turvallinen tiedostojen hallinta

Järjestä tiedostosi tiimillesi sopivalla tavalla. Tallenna tiedostot kerran ja julkaise moneen paikkaan viemättä enemmän tallennustilaa.

Turvaa digitaalinen omaisuutesi

Vaikka usein sanotaan, että pilvi on tulevaisuus, on olemassa useita syitä digitaalisen aineistonhallintaratkaisun on-premise-käytölle, erityisesti näinä epävarmoina aikoina. Turvallinen pääsy tietoihin on keskeistä. Huomiota kannattaa kiinnittää etenkin siihen, mihin tietoihin ja järjestelmiin työntekijän on tosiasiassa päästävä muualla kuin toimistolla.

Hallitse omat tiedostosi

Paikallisen ratkaisun suurin etu on siinä, että yritys säilyttää täyden määräysvallan omiin tietoihinsa. On-premise digitaalisen aineistonhallinnan ratkaisu on toimiva vaihtoehto, kun yrityksellä on korkeat tietoturvavaatimukset. Arkaluonteiset tiedot eivät koskaan poistu omasta suojatusta järjestelmästä. Yrityksen salaisuudet pysyvät suojattuina.

Nopeusetu paikallisverkossa

Paikallisverkossa olevan sovellusratkaisun tiedonsiirto on riippumaton Internet-yhteydestä ja on siksi yleensä nopeampaa. Varsinkin, jos on paljon suuria tiedostoja useina versioina ja näihin tehdään muutoksia, on hyöty nopeammasta paikallisesta ratkaisusta käyttäjille merkittävä.

Hyödynnä omaa IT-hallintaa

Paikallinen DAM-ratkaisu tarjoaa organisaatiolle täyden hallinnan ja myös vastuun IT- järjestelmistä. IT-vastaavat voivat itse päättää mitkä päivitykset tai uudet moduulit asennetaan, kuka tekee päivityksiä ja mihin aikaan uusia moduuleita pitää testata mahdollisessa varajärjestelmässä ennen tuotantojärjestelmään siirtämistä.

Client/Server

Client/Server-pohjainen ratkaisu laajalla selainpohjaisella käyttöliittymäkirjolla tarjoaa helpon pääsyn järjestelmään hyvinkin erilaisille käyttäjille. Työnkulku voidaan valjastaa tunnistamaan verkkolevyltä lisättyä aineistoa ja siirtää sisältö automaattisesti DAM-järjestelmään.

Joustava Hinnoittelu

On-premise -DAM käyttää olemassa olevaa IT- infrastruktuuria. Tämä voi olla merkittävä syy päätyä on-premise -ratkaisuun. Lisensointimallin ansiosta voit valita, haluatko ostaa vai vuokrata DAM- järjestelmän. DAM-vuokrausmallilla hyödyt edusta, joka usein liitetään vain pilviratkaisuihin.

Varaa etätapaaminen

Onko sinulla 30 min aikaa ja haluat tietää lisää?
Varaa sinulle sopiva aika kalenterista niin esittelemme palvelun ja miten se istuu teidän tarpeisiinne.

VARAA AIKA

He valitsivat Communication Pro:n

Asiakkaamme ovat usein menestyviä oman alansa ammattilaisia. Heidän näkemystensä omasta liiketoiminnastaan ja tavoitteistaan sekä osaamisensa avulla rakennamme heille sopivan aineistonhallintapalvelun. Tämän toimintamallin hyöty on, että se parantaa asiakkaidemme kommunikointia ja tukee heidän liiketoimintaansa tarjoamalla parempia asiakaskokemuksia heidän asiakkailleen.