Tiedonhallinta

Älykästä tiedonhallintaa

Ratkaisut pilvipalveluna, hostattuna tai omalle palvelimelle.

Varaa aika etätapaamiselle

Tiedonhallinnalla lisää voimaa liiketoimintaan

Metadataan pohjautuvat ratkaisut visuaalisille tiedostoille

Turvaa digitaalinen omaisuutesi

Communication Pro:n ammattimaisten ja älykkäiden ratkaisuiden avulla muutat organisaatiosi tiedonhallintaprosessit ketteriksi ja tehokkaiksi. Saat meiltä kaikki tarvittavat ratkaisut ja palvelut monipuoliseen ja turvalliseen tiedon- ja aineistonhallintaan.

Palvelut käyttäjäkohtaisesti tehokkaaksi

Onko suunnitelmissasi aineistonhallinnan ja tiedonhallinnan digipalvelu, jota on oikeasti vaivaton käyttää? Asiantuntijamme tietävät, miten sellainen toteutetaan. Meillä toteutuksen lähtökohta ovat aina käyttäjät ja heidän tarpeensa. Näin varmistamme, että käytön tavoitteellisuus on asiakkaasi ensisijainen valinta.

Tiedonhallinnon voimalla enemmän tuloksia

Tehosta työntekoa ja keskity käsillä olevaan työhön sen sijaan että käyttäisit aikasi tiedon etsimiseen. Communication Pro:n ammattilaisten ja älykkäiden ratkaisuiden avulla muutat organisaatiosi tiedonhallintaprosessit ketteriksi ja tehokkaiksi. Parannat asiakaskokemusta hyödyntämällä ajan tasalla olevia tietoja, joiden avulla teet älykkäitä ja asiakkaat huomioivia päätöksiä.

Sopivin sovellus, alusta ja palvelu joka alalle.

Tarjoamme laadukkaita tietojärjestelmä- ja sovelluspalveluja sekä tiedonhallintaa organisaatioiden tarpeisiin. Käytössämme on Azure pilvipalvelut tai Equinixin yksityiset konesalit ja kapasiteettipalvelut, varmistettu tietoliikenne, tietojärjestelmien hallinta ja tallennusjärjestelmä varmistuksineen. Tarjoamme sovelluksia myös asiakkaiden omille palvelimelle.

Tehokas API integraatiota varten

Puuttuuko eri systeemien välistä tärkeät yhteydet? Ei hätää! Meiltä onnistuu integraatioiden toteutus tehokkaasti. Tehokkaat RESTful API rajapinat mahdollistavat laajan kirjon integrointeja sekä tarjoaa työkalut eri integrointien toteuttamiselle.

Tietoturvallisuus

Meillä tietoturva on lähellä sydäntä ja autamme siinä esimerkiksi etsimällä ja päivittämällä tuotteiden ja palveluiden versiot. Tietoturva on aina avainasemassa tämän päivän verkkopalveluissa. Osaavat asiantuntijamme huolehtivat, että palvelusi käyttö on turvallista ja huoletonta 24/7.

Pidämme digitaalisen omaisuutesi aina toiminnassa ja ajan tasalla.

Yksilöllinen ratkaisu

Toteutamme yhdessä kanssasi yksilöllisen ratkaisun, joka on valmis palvelemaan tarkoitustaan parhaalla mahdollisella tavalla. Valitsemme juuri teille sopivan sovelluksen tietomalleineen.

Onnistunut käyttöönotto

Tiimisi voi saavuttaa aiempaa paljon korkeamman tuottavuus- ja tehokkuustason nopeasti – ja käyttöönotto on nopeaa ja määtätietoista. a minkä jälkeen voit hallinnoida tietoja järjestelmästä ja laitteesta riippumatta. Valmistaudu tulevaisuuden haasteisiin nyt! nopeasti. Yrityksesi pääsee nauttimaan älykkään tiedonhallinnan hyödyistä todella nopeasti.

Yrityksesi ei jää yksin sovelluksen kanssa. Communication Pro:n ammattilaiset tukee. Vastaamme sovellusten ylläpitämisestä ja jatkokehityksestä tässä alati muuttuvassa maailmassa. Kuulemme mielellämme, sinun organisaatiosi tavoitteista ja pyrkimyksistä ja kerromme, miten voisimme olla avuksi.

Lue lisää palveluistamme

MediaBank - kuva- ja materiaalipankki pilvipalveluna

CollectionPro sovelluksella hallitset kokoelmat, objektit ja mediatiedostot

Asiakkaat kertovat

Kiinnostuitko?

Jos tunnistat organisaatiossasi merkityksellisiä tiedostojen hallintahaasteita ja haluat saavuttaa hyötyä ja saada tehokkuutta medianhallinnassa, sovi kanssamme lyhyt kartoitustapaaminen etätapaamisena tai näe palvelut toiminnassa.

Varaa aika kalenterista

Communication Pro:n toimittaman aineistonhallinnan palvelukokonaisuus pitää sisällään käyttölisenssien lisäksi nimetty käytön tuki, vuosittaisen ylläpidon sekä palvelinympäristön, joka mahdollistaa tietojen varmennetun tallennuksen. Vuosittaiseen käyttömaksun hintaan vaikuttaa asiakkaan hankkimien lisäpalvelujen käyttöönotto sekä hankitun palvelintilan määrä. Hinta sisältää selainpohjaiset käyttöliittymät. Hinnalla ohjelman hallintakäyttäjiä voi periaatteessa olla useita. Sisällön editointi ja lisäys toteutetaan sovelluksesta riippuen responsiivisella selainkäyttöliittymällä (myös mobiili).