Case Outotec

Case Outotec

Maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana Outotec on kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen. Outotecin kuvat laitettiin järjestykseen ja käyttäjien saataville. Kuvat löytyvät nyt helposti visuaalisesta näkymästä hakuja apuna käyttäen.

Outotec etsi ratkaisua suurten kuvatiedostomäärien hallintaan ja jakeluun. Cumuluksen työkaluilla saimme aineistosta visuaalisen näkymän, jota voidaan rajata erilaisin hakuehdoin. Lisäksi Cumulus mahdollisti kaiken tämän ilman, että käyttäjien tarvitsi opetella uutta tapaa tallentaa tiedostoja.

”Outotecillä tuotetaan Porissa paljon kuva aineistoa. Kuvat tallennetaan normaaleihin kansioihin, josta niitä oli käyttäjien vaikea löytää myöhemmin. Ratkaisuna ongelmaan esitimme Cumulusta, jolla voidaan skannata koko aineisto visuaaliseen näkymään ja käyttää jo olemassa olevaa tiedostojen nimeämistä hakujen apuna.”

– Kai Hietala, ICT specialist, Outotec

Käyttäjillä on myös mahdollisuus ladata kuvatiedostosta selaimella vain se osa, jota he tarvitsevat. Tällöin ei tarvita erillisia kuvankäsittely ohjelmia käyttäjien työasemilla.

Asiakas
Outotec Oyj