Case Helkama-Auto

Case Helkama-Auto

Monipuolisen digitaalisen esitemateriaalin julkaiseminen on liittynyt jo pitkään Skodan maahantuntuojan, Helkama Auton toimintaan. Skoda autojen menestykseen on osaltaan vaikuttanut Skoda Magazinen sekä autojen esitteiden tasokkaat virtuaalijulkaisut joita on tarjottu netissä myynti- ja  markkinointiorganisaatioille, huoltopisteille ja ennenkaikkea tietenkin potentiaalisille ostajille, eli suurelle yleisölle.

”Vuoden 2008 syksyllä Skoda aloitti yhteistyön Communication Pro:n kanssa, ja Skodalla ollaan oltu erittäin tyytyväisiä. Palvelun avulla kaikki Skodan esitemateriaali on aina ajan tasalla, brändihallittua ja tarkasti luettavissa netissä muutamalla klikkauksella. MagNet e-Publishing palvelu vastasi parhaiten tarpeisiimme.”

Kari Aalo, Viestintäpäällikkö, Helkama-Auto Oy

Communication Pro:n MagNet ePaper palveluiden avulla hoidetaan näin aktiivisesti viestintää loppukäyttäjien suuntaan. Kun kaikki digitaalisen esitemateriaalin julkaiseminen hoituu yhden palveluntarjoajan kautta, ei Helkaman tarvitse huolehtia lisätyöstä tai yhteensopivuusongelmista. ”Digitaalisen esitemateriaalin esittäminen ePaper muodossa webbisivuiltamme ja uutiskirjeistämme korostaa Skoda Autojen laadukasta ilmettä”, Aalo summaa.

Tutustu tarkemmin MagNet e-Publishing palveluun osoitteessa www.virtualmagnet.eu

Asiakas
Helkama-Auto Oy
Sivusto