binuscan

Ammattimaista automaattista kuvatuotantoa

Kuvat voidaan käsitellä palvelimella automaattisesti ilman käsityötä tai laadunvalvontaa ottaen huomioon jokaisen kuvan yksittäiset vaatimukset. Kuulostaako mahdottomalta?

Binuscan on maailman johtava kuvatuotanto- ja värinhallintaohjelmien valmistaja. Binuscan on erikoistunut ammattitason huippulaadukkaisiin kuvatuotanto-ohjelmiin, värinhallintaratkaisuihin sekä painotuotannon eri vaiheiden hallinnan ja prosessoinnin ratkaisuihin. Binuscanin tuotteet ovat tunnettuja Suomessa jo 20 vuoden ajalta.

Maailma on pullollaan kuvia jotka kaipaisivat asiamukaista kuvankäsittelyä yksittäisten käyttötarpeiden vaatimusten mukaan. Oli tarve viedä kuva painetuksi tai nettikuvaksi, on jokaiselle kuvalle yleensä annettava kuvakohtaiset korjaukset ja säädöt.

IPM Service kuvatuotantorobotti

Binuscan IPM Service automaattinen kuvankäsittelyohjelma on jo 20 vuoden ajan tuottanut huippulaadukkaita kuvia originaalista kuin originaalista. Ohjelma on edelleen johtava automaattisten kuvien tuotantojärjestelmä maailmassa johtuen sen tekoälystä. Kuvia tuotetaan miljoonia joka päivä.

Kuvatuotanto automaattisesti palvelimella

IPM Service analysoi jokaisen kuvan erikseen mm. terävyyden, kirkkauden, kontrastin, väritasapainon, luonnolisten sävyjen ja ihonsävyvärien ja monien muiden parametrien mukaan. Tarvittavat säädöt kuviin tehdään vasta analyysin jälkeen, jolloin saavutetaan haluttu ja yhdenmukainen lopputulos.

BinuscanIPM

Seuraavia kuvatuotannon rutiineita automatisoidaan:

 • Väriprofiili- formaatti- ja koon muutokset sekä tarkastukset
 • Kuvien esikäsittely ja/tai kuvakorjaus tekoalyllä
 • Värierottelut eri käyttötarkoituksiin
 • Taitto-ohjelmasta toteutettu kuvaprosessointi
 • Lue asiakasreferensimme Forssaprint tästä

Saavutetut edut tuotannossa:

 • Tarjoaa yhdenmukaisen ja korkealaatuisen kuvankäsittelyn laadultaan vaihteleville originaalikuville
 • Säästää valtavasti aikaa ja kustannuksia, kun jokaista kuvaa ei tarvitse säätää erikseen
 • Luotettava prosessi: IPM säätää kuvaa vain silloin kun se on tarpeen

PagefinisherX4 sivunvalmistus PDF-dokumentissa

Binuscan Pagefinisher X4:n ansiosta kuville ja elementeille tehtävää esikäsittelyä  ei tarvitse enää tehdä taitossa käsin! Tänäpäivänä aika ei yksinkertaisesti riitä nopeaan, tarkkaan ja joustavaan lehtien sekä kuvastojen tuotantoon perinteisellä tavalla ja silloin ratkaisu on binuscan PAGEfinisherX4.

 pagefinisher

Cmykproductionlogo

PagefinisherX4 avustaa sivuntaitossa seuraavasti:

 • Tuo taittoon kaikki erilaiset RGB-kuvat korjaamattomina riippumatta
  lähteestä
 • Käytä taitossa mitä tahansa kuvaa tai osaa kuvasta, myös eri kokoisina
 • Käytä InDesign erikoisefekteja mukaan lukien häiveet ja tasot
 • Voit myös suojata kuvasi korjauksista tallentamalla ne ensin CMYK-profiililla
 • Tuo taittoon ilmoitusaineiston missä painoprofiilissa tahansa
 • Myös grafiikan sovitut Pantone värit tuotetaan oikein
 • Tarjoaa automaattisen laadunvalvonnan
 • Lue lisää aiheesta blogissamme
 • Lue asiakasreferenssi Hextop tästä

Kaikki sivun elementit automaattisesti korjattuna

PageFinisher ohjelma tuottaa ammattitason jälkeä kun et itse ehdi! Lopputuloksena kaikki sivun objektit ovat värikorjattuna, eli kuvat, vektorigrafiikka, ilmoitukset ja tekstit ovat vaaditussa väriavaruudessa ja sivut painetaan oikein ja kauniiksi. Sivut voidaan uudelleenprosessoida milloin tahansa eri käyttöä tai painatustekniikkaa varten.

Pagefinisher laadunvarmistamiseen

PagFinisher sisältää kuvankäsittelyn lisäksi muita perustavanlaatuisia ominaisuuksia, kuten kuvien parantelun ja värimuunnosten tekemisen suoraan taitettuun PDF-tiedostoon. Ratkaisu tukee myös automaattista laadun varmistamista PDF-sivulla.

CMSSERVER

Cmykproductionlogo

Värintäsmäys CMS-Serverillä

Binuscan CMS Serverilla tuotettu pdf-tiedosto tuottaa eri painokoneilla samat oikeat värit riippumatta painomenetelmästä (offset tai digipaino) ja paperista (päällystetty, päällystämätön). Ilman CMS Server värinhallintajärjestelmää painon asiakkaan PDF-tiedosto painetaan eriväriseksi riippuen siitä, millä painokoneella työ suoritetaan ja painetaanko päällystetylle tai päällystämättömälle paperille. Binuscanin CMS Serverin värintäsmäyksen takia voidaan painaa samat värit eri papereille ja samalla säästää värien kulutuksessa.

SoitaLähetä viesti