fairplanner pro – vuokraa näyttelyiden suunnittelusovellus

fairplanner pro
vuokraa näyttelyiden suunnittelusovellus

Suunnittele näyttelyt omassa virtuaalisessa 3D-tilassa hintaan 150€/kk

Tuo taulut ja muut teokset tarkoilla mittojen tiedoilla Excel-taulukosta teosten ripustuksia varten

Aseta teokset oikeassa mittakaavassa ilman muita tarvittavia muutoksia seiniin

Sopii suunnitteluun, teosten markkinointiin ja edistämiseen sekä näyttelytilojen rakentamisen ohjeisiin

Räätälöity näyttelyn visuaaliseen suunnitteluun

Olitpa museon näyttelyn suunnittelija, galleristi, taiteilija, kuraattori, keräilijä, messunjärjestäjä tai rakentaja. Voimme tukea sinua 3D-ohjelmistoratkaisuilla, jotka ovat juuri räätälöityjä tarpeitasi varten näyttelyiden suunnittelussa, rakentamisessa ja esittämisessä. fairplanner pro:n helppokäyttöinen työkalu on tarkoitettu näyttelysuunnittelun henkilökunnalle eikä edellytä 3D osaamista.

Communication Pro edustaa näyttelyiden suunnitteluun saksalaisen cura3D:n ohjelmistoja. Vuokrattava fairplanner pro -sovellus perustuu cura3D:n museum pro tuoteperheeseen.

Ajansäästö on suurin hyöty fairplanner pro:n käytöstä!

Vuokrattava sovellus ei myöskään sido pääomaa investointeihin, vaan kulut, tai oikeastaan sitä kautta säästöt, kohdentuvat toteuttavaan näyttelyyn.

Voit tuoda teokset fairplanneriin helposti ja sitten ripustaa automaattisesti skaalatut taideteokset seinille. Voit myös kokeilla eri seinävärejä muutamalla napsautuksella. Suunnittelusta tulee nopeampaa, joustavampaa ja huomattavasti luovempaa.

Voit luoda vaikka neljä täysin erilaista näyttelyversiota tunnissa. On mahdollista testata ideoita ja kokeilla muunnelmia. 3D-sovellus tarjoaa pohjakuvan, mallinäkymän sekä upean mahdollisuuden kokea ripustaminen katsojan näkökulmasta.

Tee simulointi näyttelytilastasi

Pohjapiirrosten perusteella käyttäjät voivat luoda yksinkertaisia huoneita lennossa ja käyttää niitä suunnittelussaan. Tilat skaalataan automaattisesti todelliseen kokoon.

Luo virtuaalinen kopio (replika) omasta näyttelytilastasi uusien ja tulevien näyttelyiden suunnitteluun ja dokumentointiin.

Rajoittamaton määrä näyttelytiloja

Sovelluksella käyttäjä voi tutustua kolmiulotteiseen näyttelytilan malliin. Näkymän voi valita yläperspektiivistä salikohtaisiin ylä- tai katseperspektiiveihin sekä salien seinäkohtaisiin projektioihin. 

Luo rajattomasti erilaisia näyttelyjätiloja ja kokeile erilaisia näytöksiä ja katselukulmia.

Tuo teoksen tiedot Excel-taulukossa

Tehosta toimintaasi ja tuo teokset, mukaan lukien kuvat, mitat ja metatiedot suoraan excel-tiedostosta.

Virtuaalinen teoksen kehystys

Kokeile eri kehysten ja kehyspahvien vaikutusta sekunneissa. Seiniin voi lisätä tekstiä teoksista ja ääniä voi tuoda näyttelyyn.

Ripusta taideteoksia (Drag & Drop) menetelmällä

Aseta teokset oikella skaalauksella yksinkertaisesti valitsemalla teos ja raahaamalla tiedosto sovellukseen. Teokset voivat olla myös video-, 2D- ja 3D- formaateissa.

Tarkka sijoitus ripustuksille

Ripusta teoksesi senttimetriin tarkkuudella virtuaalisissa näyttelytiloissa. Voit myös lisätä objekteja vaikkapa vitriiniin.

Personoidut tilat ja seinät

Voit määrittää värit (RAL, CMYK, …) seinille tai koko näyttelytiloille, lisää tekstiä seiniin tai lisää väliaikaisia seiniä.

Vie seinien mitat PDF-muodossa

Luo PDF-tiedosto kaikista seinien mitoista asennusohjeeksi tulostusta tai postitusta varten.

Tarjoa High Res esikatselut näyttelystä

Luo otokset malleista esikatseluna, jotka jäljittelevät tilojen ”näkymiä”. Jaa esikatselu kuraattoreille, näyttelyn suunnittelijoille ja yhteyshenkilöille suunnittelun edetessä. Lisäksi voit jakaa materiaalit näyttelyiden mainostamiselle ja viestimiselle, verkkosivustoosi, sosiaaliseen mediaan tai visuaaliseen viestimiseen.

Mahdollistaa mallin hyvälaatuisen kuvakaappauksen 2 x resoluutiolla..

Muita ominaisuuksia

– digitaalisten reproduktien automaattinen skaalaus – teksturoitujen 3D-mallien tuonti suositussa Autodesk® FBX-muodossa.

– tekstien ja kommenttilehtien luonti ja sijoittelu seinille

– nopea muokkaustyökalu kymmenellä mittauspisteellä tarkkaan sijoittamiseen

– näyttelyn valaistuksen lisääminen ja muokkaus

– käytettävissä myös Oculus Rift ja HTC Vive virtuaalitodellisuuslasien kanssa

Täältä saat lisätietoa fairplanner pro ratkaisusta

cura3D kehittämä fairplanner pro tarjoaa ammattimaisia työkaluja näyttelynsuunnittelijoille.
fairplanner pro:n näyttelykonfiguraattori auttaa sinua nopeasti suunnittelemaan ja visualisoimaan virtuaalisen 3D-näyttelyn.
Kun haluatte lisätietoa tarjoamme mielellään esittelyä joko webinaarimuodossa tai tulemme myös paikan päälle esittelemään ratkaisua.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Tilaan