CollectionPro Starter

CollectionPro Starter pienten kokoelmien hallintaan

Käyttövalmis palvelu luetteloinnin yleisiin tarpeisiin

CollectionPro Starter SaaS-palvelu mahdollistaa taidekokoelmiin kuuluvien aineistotyyppien hallinnan ja käytön sekä digitaalisten aineistojen/tiedostojen arkistoinnin. Olemme räätälöineet palvelun pienille museoille ja etenkin yritysten, kaupunkien, kuntien ja säätiöiden pienille taidekokoelmille.

CollectionPro Starterissa samaa aineistotyyppiä (esineet, valokuvat, arkistoaineisto) sisältävät tietokannat ja kenttärakenteet ovat kiinteät ja rakenteeltaan yhtenäiset ja yhteiset kaikille järjestelmää käyttäville toimijoille ja perustuu monen museon ja kokoelmien luetteloinnin yleisimpiin tarpeisiin.

Palvelu käyttöön nopealla aikataululla

Käyttöönotto sisältää SaaS-palvelun ja 2h käyttöönotto-opastuksen jonka jälkeen voidaan heti aloittaa luettelointityöt selaintyökalulla. Palvelu on siis käyttövalmis per heti, ja toimija voi näin syöttää valmiiksi sisältöä.

CollectionPro Starter-kokoelmahallinnan palvelukokonaisuus pitää sisällään asiakaskohtaisen käyttäjälisenssin lisäksi käytön tuen, vuosittaiset ylläpitokulut sekä palvelinympäristön, joka mahdollistaa kokoelmatietojen varmennetun tallennuksen.

Asiakaskohtaisesti tai yhteiskäyttöön

Palvelua käytetään asiakaskohtaisella kirjautumisella. Toimijalla tulee olla yksi nimetty yhteyshenkilö. Hinta sisältää yhden käyttäjälisenssin ja tietokannan per museo. Hinnalla ohjelman käyttäjiä museossa voi olla useita, mutta vain yksi käyttäjä kerrallaan voi käyttää ohjelmaa. Palvelu toimii sekä suomen, ruotsin että englanninkielisenä.

Mikäli toimijoita on enemmän, esim. 3-4, jotka haluavat hyödyntää yhdessä palvelua, voidaan tämä hinnoitella tapauskohtaisesti.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Tilaan