CollectionPro Starter

CollectionPro Starter pienten kokoelmien hallintaan

Käyttövalmis palvelu luetteloinnin yleisiin tarpeisiin

CollectionPro Starter SaaS-palvelu mahdollistaa taidekokoelmiin kuuluvien aineistotyyppien hallinnan ja käytön sekä digitaalisten aineistojen ja tiedostojen arkistoinnin. Olemme räätälöineet palvelun pienille museoille ja etenkin yritysten, kaupunkien, kuntien ja säätiöiden pienille taidekokoelmille.

CollectionPro Starterissa samaa aineistotyyppiä (esineet, valokuvat, arkistoaineisto) sisältävät tietokannat ja kenttärakenteet ovat kiinteitä ja rakenteeltaan yhtenäisiä sekä yhteisiä kaikille järjestelmää käyttäville toimijoille. Ne perustuvat monen museon ja kokoelmien luetteloinnin yleisimpiin tarpeisiin.

Palvelu käyttöön nopealla aikataululla

Käyttöönotto sisältää SaaS-palvelun ja kahden tunnin opastuksen käyttöönotto-opastuksen, jonka jälkeen voit heti aloittaa luettelointityöt selaintyökalulla. Palvelu on siis heti käyttövalmis, ja voit näin ollen syöttää siihen sisältöä jo valmiiksi.

CollectionPro Starter -kokoelmahallinnan palvelukokonaisuus pitää sisällään asiakaskohtaisen käyttäjälisenssin lisäksi käytön tuen, vuosittaiset ylläpitokulut sekä palvelinympäristön, joka mahdollistaa kokoelmatietojen varmennetun tallennuksen.

Asiakaskohtaisesti tai yhteiskäyttöön

Palvelua käytetään asiakaskohtaisella kirjautumisella, ja sinulla tulee olla yksi nimetty yhteyshenkilö. Hinta sisältää yhden käyttäjälisenssin ja tietokannan museota kohden. Ohjelman käyttäjiä museossa voi olla useita, mutta vain yksi käyttäjä kerrallaan voi käyttää ohjelmaa. Palvelu toimii sekä suomen, ruotsin että englannin kielellä.

Mikäli tarpeena on, että useampi toimija voi käyttää ohjelmaa samanaikaisesti, voidaan tämä hinnoitella tapauskohtaisesti.