CollectionPro – Gallerian kokoelmien hallintaan ja verkkojulkaisemiseen

CollectionPro – Gallerian kokoelmien hallintaan ja verkkojulkaisemiseen

Helpoin tapa julkaista, esitellä ja hallita taideteosten kuvat ja videot

Saat brändätyn ja selkeästi organisoitavan gallerian käyttöösi

Sinulle jää helppo ajankohtaisen sisällön syöttö

Julkaise arvokkaat taideteosten mediatiedostot CollectionPro:n selainpohjaisessa pilvipalvelussa

Jaa ja julkaise:

  • tapahtumat
  • verkkonäyttelyt
  • teoskuvat
  • videot
  • esitteet

Promo-aineistosi aina online.

Julkaise arvokkaat mediatiedostot MediaGalleriassa

Visuaalisessa viestinnässä on voimaa

Olitpa galleristi, taiteilija, kuraattori, keräilijä tai messunjärjestäjä. CollectionPro palvelumme tarjoaa helppokäyttöisen, nopean ja varmatoimisen julkaisutyökalun gallerioiden ja taiteilijoiden nettisivustojen ja tiedostojakelupalvelujden toteuttamiseksi. Sivustosi toimii kuvagalleriana netissä, ja keskittyy vain siihen, mikä yleisöäsi kiinnostaa, eli laadukkaisiin kuviin taideteoksistasi.

Mitä etuja visuaalinen ja kuvallinen sivusto tarjoaa?

Voit tarjota keräilijöille ja taiteen ystäville tarkan vaikutelman työstäsi herättämällä kiinnostuksen yksittäisistä kappaleista, esittelemällä teokset erilaisilla näyttelynäkymillä sekä suosittelemalla heitä vierailemaan galleriassa. Korkearesoluutioiset kuvat ja mahdollisuus zoomauksen avulla tutkia taideteosten yksityiskohtia antaa katsojalle paremman kuvan ja käsityksen taideteoksistasi.

CollectionPro taideteosten kuville, videoille ja julkaisuille

Mikrosivusto visuaaliselle sisällölle

CollectionPro on joustava yksityinen pilvipalvelu joka ratkaisee uuden ajan digikokemuksien haasteet markkinoijille ja yrittäjille. Sovelluksen mediagalleriaa voidaan kuvailla mikrosaittina joka kerää yhteen ajankohtaiset mediatiedostot visuaalisesti puhuttelevan gallerian muodossa.

Työkalu ei-teknisille henkilöille

Mediagalleria on yksittäinen tai ryhmä sivustoja joiden tarkoitus on toimia saumattomasti osana olemassa olevaa sivustoa. Mediagalleriaa voidaan helposti linkittää sivustolle tai uutiskirjeeseen. Kopioit ja liität vain linkin haluamaasi kohtaan ja olet valmis aloittamaan. Palvelu ei vaadi teknistä osaamista, CMS:ää tai IT-hallinnon tukea.

Galleristin tehokas markkinointiapuri

CollectionPro:lla jaat helposti selattavaa visuaalista täsmätietoa tietystä teoksesta tai kokonaisuudesta, tuet markkinointia visuaalisesti ja esittelet uudella teknologialla. Mediagalleria sopii erityisen hyvin tapahtumille, verkkonäyttelyille, digikampanjoille ja teosten julkaisuille.

Galleristille ja taiteilijoille näkyvyyttä

Mediagallerian kaupallinen tarkoitus (myynnin edistämisen lisäksi), on mm. lisäarvon tuominen sivuston kävijöille sekä visuaalisen aineiston ja avainsanojen esille tuominen parempaa löydettävyyttä ajatellen. Hyödynnä personoitu visuaalinen kokemus valttina kilpailussa kuluttajien huomiosta.

Galleristin jakelu ja viestintä tehostuu

Kun haluat lähettää nopeasti useita teoksia ja niiden tietoja visuaalisesti monelle asiakkaalle asiakkaan toivomalla tavalla, on ratkaisusi CollectionPro:n mediagalleria.

Nettigalleriat ovat linkkejä yksityisille esittelysivustoille, joita voit lähettää keräilijöille tai potentiaalisille ostajille someen tai sähköpostiosoitteeseen, myös salasanasuojattuna. He voivat tarkastella sisältöä mistä tahansa laitteesta tai tutustua taideteoksiin ennen näyttelyn tai taidemessujen alkamista. He voivat pyytää lisätietoa teoksesta tai jopa ostaa tai varata kyseinen teos.

Rikasta tiedostojasi ja jaa SoMe:en

CollectionPro:sssa voit koota interaktiivisen ja kiinnostavan kokemuksen lisäämällä kuva- ja videokokoelmaan virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden videoita ja 360° videoita, animaatioita ja julkaisuja.

Valitse ja yhdistä eri sisältöä optimaalisena yhdistelmänä jokaiseen kohdekäyttöön. Voit lisäksi liittää linkkejä muihin osoitteisiin, jakaa tiedostot sosiaaliseen mediaan sekä tarjota tiedostoja ladattavaksi sopivassa koossa. Tarjoa vuorottelevia katsekulmia yksittäisistä taideteoksista, kuten veistoksista, mikä helpottaa kommunikointia ja taiteen tunnistamista ja pitää vierailijasi piempään verkkosivuillasi.

CollectionPro:n vakio-ominaisuudet

Upota mille tahansa sivustolle

Räätälöity ulkoasu

Responsivinen ulkoasu

Optimoitu haulle ja analytiikalle

Ei vaadi IT osaamista

Rajaton skaalautuvuus

Lisää kuvia sekä YouTube ja Vimeo linkkejä

Jakelutoiminnot

Aseta otsikko, kuvaus ja avainsanoja

Valitse useista kielistä

Helppo sivuston ylläpito

Siirrä mediatiedostot palveluun selainpohjaisella hallintapaneelilla ja julkaise kuvat ja videot yhdellä klikillä galleria-muodossa kotisvuillesi. Kotisivujen ylläpitäjää ei tarvita. Koodausosaamista ei tarvita. Pelkkä palvelun aktivointi aineistolle ja tyylikäs mediagalleria on päivittynyt kotisivuillesi.

Jaa mediagalleria linkillä

Nettigallerian sivusto liitetään kotisivuille helposti vain yhdellä URL-linkillä. Mediagallerian voi myös helposti upottaa osaksi kotisivuja tai uutiskirjeeseen. Käyttöliittymällä on reaaliaikainen hallintanäkymä kaikkiin aktiivisiin julkaisuihin ja voit päivittää gallerian sisältöä milloin vain ilman CMS ylläpitäjää.

Julkaise ja jakele myös raskaita tiedostoja vaivattomasti

Yhdistä CollectionPro:ssa raskaita mediatiedostoja ilman että kotisivusi toimivuus kärsii. Voit ladata galleriasta raskaita originaalitiedostoja tai muokattuja pienempiä kokoja tiedostoista. Näkymät ja latausversiot voivat myös olla suojattuina vesileimalla. Kaikki gallerian tiedostot ovat tallennettuna CollectionPro:n hosting palvelimilla eivätkä rasita kotisivuja tai sähköposteja.

Julkaise ja jakele myös raskaita mediatiedostoja vaivattomasti

Esittele taidettasi nopeasti ja vaivattomasti

CollectionPro on nopein tapa julkaista mediatiedostoja teoksista dynaamisesti. Yhdistä mediatiedostot yhdelle mediagallerian kokoelmasivulle tai jaa aineistot niin monelle sivulle kun haluat. Lataa kuvat, videot ja julkaisut ja luo koukuttavat galleriat minuuteissa.

Kokoelmilla aikaansaadaan selailijalle rakenteellisesti helpommat näkymät ja suodattamalla sisältöä saadaan lisäksi nopeasti oikotiet oikeisiin hakutuloksiin näkymässä. Nämä ominaisuudet ovat poikkeuksellisia verkkosivustoissa ja webbigallerioissa.

Tarjoa lukijalle kokoelmakohtaiset taustatiedot taiteilijasta ja teoksesta. Tarina esitettävästä materiaalista syventää kiinnostusta kokoelman teoksiin. Tässä voit myös esitellä missä kyseiset teokset ovat olleet aiemmin esillä.

Yksinkertaiset haut

Löydä kaikki tiedot helposti käyttämällä CollectionPro:n integroitua hakutoimintoa. Löydä etsimäsi tiedot tehokkailla suodattimilla ja kategorioilla tai yhdistelemällä yksittäisiä hakukriteereita. Järjestä taideteoksia ja asiaa koskevia tietoja CollectionPro:ssa. Saat yleiskatsauksen ja nopeutat päivittäiset toimintatavat tietokantapohjaisella CollectionPro palvelulla.

Asennus, käyttöönotto ja koulutus

Teemme puolestasi CollectionPro:n käyttöönoton. Jotta voit aloittaa työskentelyn nopeasti, tarjoamme paikan päällä olevia harjoitteluja tai online-koulutuksia.

Voimme tuoda tietosi vanhasta järjestelmästäsi. Teemme tarvittavan migraation puolestasi. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja!