BrandMaster MRM tarjoaa markkinointipalveluja brändin materiaalipankista

BrandMaster MRM markkinointipalvelut

BrandMaster sovellus tarjoaa monikanavamarkkinointiin pohjia muokattavaksi mm. printiksi, käyntikorteiksi, uutiskirjeiksi, bannereiksi ja laskeutumissivuiksi. Sovelluksella suunnitellaan kampanjoita ja hallitaan tapahtumia sekä esitetään yhtiön brändinohjeistus online selaimella. BrandMaster on linkitettynä MediaBank materiaalipankkiin.

Katso BrandMaster esittely englanniksi (2:30)

Markkinointikalenteri

Hahmota online markkinointikalenterilla kokonaisnäkymä markkinointi kampanjoille ja yhtiön aktiviteeteista aikajanalla esim neljännesvuosittain.

Campaign Manager

Tarjoa markkinoinnille työkalun, jolla näet, hallitset ja toimeenpanet sekä globaali että paikallisia kampanjoita yhdestä keskitetystä sovelluksesta. Samalla jaat tilanteet kaikkien tarvitsevien kesken tehokkaasti.

Brändinhallinta linkitettynä MediaBank aineistopankkiin

Kaikki yhdessä paikassa. Aina ajantasianen. Aina käytettävissä.

Kanavat

Tarjoamme laajat kanavat markkinoinnin toteutuksille käyttöösi ja jossa brändin laatu on hallussa kaikissa kanavissa.

Sähköposti

Luo responsiiviset sähköpostipohjat vaihtelevilla elementeillä kuten kuvat, teksti ja painkket (Call to action). Sähköpostit toimivat aina kaikilla laitteilla.

Painotuotteet

Luo kaikille painettavalle materiaalille pohjat (template) InDesign tiedostoista. Pohjat ovat responsiivisia ja skaalautuvat eri kokoihin brändiohjeistuksesta mukaisesti.

Verkkomainonta

Luo hienot banneripohjat animaatioilla ja siirrtymisillä (transitio). Ilmoituspohjat ovat responsiivisia ja skaalautuvat eri kokoihin brändiohjeistuksesta mukaisesti.

Laskeutumissivut

Luo responsiiviset laskeutumissivupohjat optimoituna läppärille, tabletille ja älypuhelimille. Kommunikoi viestisi brändätyllä laskeutumissivulla.

Tapahtumat

Rakenna vaikuttavat ja aktiiviset pohjat tapahtumille esimääritetyillä tekstiviesteillä ja laskeutumissivuilla sisältäen tapahtumien ohjelma, osallistujiat tai lisättynä kyselyillä.

Asiakaskyselyt

Tee helposti asiakaskyselypohjat esivalmistetuilla kysymyksillä ja seuraa aktiviteettia tekstiviesteillä ja sähköposteilla.

Palvelun hyödyt

Vähentää markkinointikuluja

Nopeuttaa jalkautusta

Tehokas brändinhallinta

Kaikki yhdessä paikassa

Suurempi läpinäkyvyys

Suurempi joustavuus

Hanki oma MRM brändinhallintapalvelu

BrandMaster MRM tekee monikanavamarkkinoinnin helpoksi.
Suunnittele, budjetoi, organisoi, jaa, luo, sovella ja toimita markkinoiniaineistot kaikkiin kanaviin. Kaikki tämä webbiselaimella.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Tilaan