BrandMaster MRM tarjoaa markkinointipalveluja brändin materiaalipankista

BrandMaster MRM Enterprise markkinointipalvelut

BrandMaster sovellus tarjoaa monikanavamarkkinointiin pohjia muokattavaksi mm. printiksi, käyntikorteiksi, uutiskirjeiksi, bannereiksi ja laskeutumissivuiksi. Sovelluksella suunnitellaan kampanjoita, hallitaan tapahtumia sekä esitetään yhtiön brändiohjeisto online selaimella. Markkinoiden johtava brändinhallinta-alusta BrandMaster linkittyy myös materiaalipankkiisi.

Katso BrandMaster esittely englanniksi (2:30)

Markkinointikalenteri

Hahmota online markkinointikalenterilla kokonaisnäkymä markkinointi kampanjoille ja yhtiön aktiviteeteista aikajanalla esim neljännesvuosittain.

Campaign Manager

Tarjoa markkinoinnille työkalun, jolla näet, hallitset ja toimeenpanet sekä globaali että paikallisia kampanjoita yhdestä keskitetystä sovelluksesta. Samalla jaat tilanteet kaikkien tarvitsevien kesken tehokkaasti.

Brändinhallinta linkitettynä MediaBank aineistopankkiin

Kaikki aineisto yhdessä paikassa. Aina ajantasianen. Aina käytettävissä.

Kanavat

Tarjoamme laajat kanavat markkinoinnin toteutuksille käyttöösi. Brändin laadukas ja yhtenäinen ilme on varmistettu kaikissa kanavissa.

Sähköposti

Luo responsiiviset sähköpostipohjat vaihtelevilla elementeillä kuten kuvat, teksti ja painkket (Call to action). Sähköpostit toimivat aina kaikilla laitteilla.

Painotuotteet

Luo kaikille painettavalle materiaalille pohjat (template) InDesign tiedostoista. Pohjat ovat responsiivisia ja skaalautuvat eri kokoihin brändiohjeistuksen mukaisesti.

Verkkomainonta

Luo hienot banneripohjat animaatioilla ja siirrtymisillä (transitio). Ilmoituspohjat ovat responsiivisia ja skaalautuvat eri kokoihin brändiohjeiston mukaisesti.

Laskeutumissivut

Luo responsiiviset laskeutumissivupohjat optimoituna läppärille, tabletille ja älypuhelimille. Kommunikoi viestisi brändätyllä laskeutumissivulla.

Tapahtumat

Rakenna vaikuttavat ja aktiiviset pohjat tapahtumille esimääritetyillä tekstiviesteillä ja laskeutumissivuilla sisältäen tapahtumien ohjelma, osallistujiat tai lisättynä kyselyillä.

Asiakaskyselyt

Tee helposti asiakaskyselypohjat esivalmistetuilla kysymyksillä ja seuraa aktiviteettia tekstiviesteillä ja sähköposteilla.

Vie brändiohjeistuksesi verkkoon

Vahva brändi on johdonmukainen brändi. Mutta se ei ole arkailijoiden tehtävä. Brändin tunnettuuden luominen ja suosituimmaksi brändiksi tuleminen vaatii omistautumista ja ponnisteluja. Online -brändiohjeiden avulla tästä työstä tulee paljon helpompaa. Se on paikka missä yhdistät brändisi kaikkiin markkinointiaineistoihin ja varmistat läpinäkyvän ja toimivan brändin, johon kaikki voivat samaistua. Mukauta ja kasvata brändiäsi reaaliajassa ja pysy uskollisena brändi-identiteetillesi.

Mittaa markkinointituloksiasi reaaliajassa

Sanotaan, että tieto on valtaa ja liiketoiminnassa kannattaa pysyä tilastojen päällä. Maailmassa, jossa menestys määritellään liikevoitolla, sijoitetun pääoman tuottoprosentilla ja markkinaosuudella, mikään ei korvaa kalliita tietoja, joilla voidaan mitata päätöksiä ja tehdä vakuuttava perustelu investoinneille. Joten sinun on oltava valmis oikeisiin vastauksiin, kun markkinointi kohdistuu valokeilaan. Tiedä markkinointisi suorituskyky ja hallitse sitä sormenpäilläsi. Näet yhdellä silmäyksellä, onko tavoitteet toteutumassa ja mitkä materiaalit ovat suosittuja tiimiesi keskuudessa.

Palvelun hyödyt

Vähentää markkinointikuluja

Nopeuttaa jalkautusta

Tehokas brändinhallinta

Kaikki yhdessä paikassa

Suurempi läpinäkyvyys

Suurempi joustavuus

Hanki oma MRM brändinhallintapalvelu

BrandMaster MRM tekee monikanavamarkkinoinnin helpoksi.
Suunnittele, budjetoi, organisoi, jaa, luo, sovella ja toimita markkinoiniaineistot kaikkiin kanaviin. Kaikki tämä verkkoselaimella.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Tilaan