Papirfly brändimarkkinointi

Papirfly MRM Enterprise -brändimarkkinointialusta

Monikanavainen markkinointi, tehokkaat automatisoinnit ja työnkulut säästävät aikaa sisällöntuotannossa.

Lataa opas
Varaa kalenterista aika tapaamiselle

Vahvista brändi-identiteettiäsi

Papirfly auttaa sinua luomaan lisää tärkeitä tarinoita sekä
jakamaan vaikuttavia hetkiä nopeammin ja siten vahvistamaan
brändiviestiäsi.

Runkona moderni DAM-sovellus

Materiaalipankki on enemmän kuin kuvapankki, ja sitä käytetään useisiin käyttötarkoituksiin: viestinnän ja markkinoinnin materiaalin jakoon, organisaation visuaalisen ilmeen brändiportaalina, tuotekuvien jakeluun sekä graafisen tuotannon arkistona.

Papirflylla haet, löydät, lataat ja arkistoit kaiken materiaalin helposti. Samalla suoriudut tehtävistä nopeammin ja kustannustehokkaammin.

Dynaamiset aineistopohjat

Papirflylla varmistat että aineistosi pysyvät yhtenäisinä, vaikka työntekijä, media, maa tai kielialue vaihtuisivatkin. Ilmoituspohjat ovat responsiivisia, skaalautuvat eri kokoihin ja sisältävät valmiiksi logot, värit, fontit, muotoilut ja muut brändielementit.

Luo upeita banneripohjia animaatioilla ja siirtymisillä. Kun olet kerran luonut älykkäät aineistopohjat eri käyttötarkoituksiin, ne löytyvät järjestelmästä valmiina käyttöösi, ajasta ja paikasta riippumatta.

Hallitse markkinointitoimiasi verkossa

Tarjoa markkinointiin työkalu, jonka avulla hahmotat brändisi kokonaisnäkymän ja näet, hallitset ja toimeenpanet sekä globaalit että paikalliset kampanjat yhdestä keskitetystä sovelluksesta. Samalla jaat tilanteet ja materiaalit tehokkaasti kaikkien niitä tarvitsevien kesken.

Papirfly MRM on sovellus, jossa yhdistät brändisi kaikkiin markkinointiaineistoihin ja varmistat läpinäkyvän ja toimivan brändin, johon kaikki aineistot linkittyvät ja kaikki voivat samaistua.

Tarjoa myös brändiohjeistuksesi verkossa

Vie brändiohjeistuksesi verkkoon. Verkosta löytyvien brändiohjeiden avulla loppukäyttäjät pääsevät nopeasti käsiksi tarvitsemaansa aineistoon ja lisäävät brändin johdonmukaisuutta tuottamalla brändi-ilmeen mukaista sisältöä.

Papirflyn sähköpostimarkkinoinnin työkalu kattaa kaikki personoidun uutiskirjeen vaiheet suunnittelusta jakamiseen ja tavoittavuuden seurantaan. Sovelluksella viet teksti- ja kuvasisällöt helposti ja nopeasti paikalleen. Saat lähetyksistäsi täsmälliset raportit, joista näet tilastot ja palautteet.

Järjestä aineistosi

Järjestä ja jaa aineistosi sidosryhmille kohdistetusti ja ammattimaisesti rasittamatta sähköpostia, ja hyödynnä aineistosi helposti yhä uudelleen. Keskitetyllä aineistonhallinnalla saat visuaalisen näkymän ja rakenteen kaikista digitaalisista aineistoista kuten kuvista, videoista, pdf-tiedostoista ja muista dokumenteista.

BrandMaster-image-blog

Toteuta kampanjasi

Luo responsiiviset laskeutumissivupohjat optimoituna läppärille, tabletille ja älypuhelimille. Rakenna vaikuttavia ja aktiivisia pohjia tapahtumille esimääritetyillä tekstiviesteillä, jotka sisältävät tapahtumien ohjelman, osallistujat jopa valmiit asiakaskyselypohjat. Säästät aikaa ja rahaa ja kampanjasi purevat paremmin.

Varaa etätapaaminen

Onko sinulla 30 min aikaa ja haluat tietää lisää?
Varaa sinulle sopiva aika kalenterista niin esittelemme palvelun ja miten se istuu teidän tarpeisiinne.

VARAA AIKA

He valitsivat Communication Pro:n

Asiakkaamme ovat usein menestyviä oman alansa ammattilaisia. Heidän näkemystensä omasta liiketoiminnastaan ja tavoitteistaan sekä osaamisensa avulla rakennamme heille sopivan aineistonhallintapalvelun. Tämän toimintamallin hyöty on, että se parantaa asiakkaidemme kommunikointia ja tukee heidän liiketoimintaansa tarjoamalla parempia asiakaskokemuksia heidän asiakkailleen.