Qi – kokoelmanhallintaratkaisu

TULOSSA

 

Qi – kokoelmanhallinta

Edistyksellinen Qi sovellus rantautuu Suomeen!

Suomen museoille tarjotaan nyt aivan uusi moderni ja edistyksellinen QI -kokoelmanhallintaratkaisu, joka tarjoaa paljon enemmän kun mikään muu markkinoilla oleva kokoelmanhallintasovellus.

Communication Pro aloittaa yhteistyön englantilaisen Keepthinking yhtiön kanssa, joka on toimittanut museoille yli 200 Qi-sovellusta maailmassa. Qi sovellus toimii suomen kielellä ja huipputeknologian ansiosta käyttöliittymä on äärimmäisen selkeä, nopea ja tukee saavutettavuuskriteereitä jo nyt.

Keepthinking on Spectrum partneri ja Spectrum 5.0 yhteensopiva Qi tarjoaa luetteloinnin lisäksi mm. kokoelmat, arkistot, kirjastot, verkkojulkaisut, luetteloinnin, konservoinnin, verkkokaupan, sisällönhallinnan ja digitaalisen aineistonhallinnan. Sovellus on kaikkien tarvitsevien käyttössä ilman käyttäjämäärärajoituksia ja toimii kaikilla laitteilla!

Kiinnostuitko?
Varaa kalenterista aikaa tuote-esittelyyn 2.4.2020 Helsingissä ja lataa esite!

Digital Museum 2.4.2020

Ensiesittelyssä Suomessa uusi edistyksellinen QI – kokoelmanhallintaratkaisu sekä uusi versio museum pro virtuaalisen 3D-näyttelynsuunnittelu ohjelmistosta!

Ohjelmassa lisäksi infoa mihin digitaaliset aineistonhallintasovellukset sijoittuvat museoissa sekä älymuseo-hankkeesta ja kontti-näyttelyprojektista. Tapahtuma on englanninkielinen.

Lue lisää tapahtuman kotisivuilta tai ilmoittaudu alla. Tilaisuus on maksuton museoiden työntekijöille.

Ilmoittaudu Digital Museum 2020 tapahtumaan

 

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Tilaan