Qi – kokoelmanhallintaratkaisu

Qi – visuaalinen kokoelman- ja sisällönhallinta

Edistyksellinen Qi sovellus on rantautunut Suomeen!

Suomen museoille tarjotaan nyt moderni ja edistyksellinen QI -kokoelmanhallintaratkaisu, joka tarjoaa paljon enemmän kun mikään muu markkinoilla oleva kokoelmanhallintasovellus.

Communication Pro on aloittanut yhteistyön englantilaisen Keepthinking yhtiön kanssa, joka on toimittanut museoille yli 200 Qi-sovellusta maailmassa. Qi sovellus toimii suomen kielellä ja huipputeknologian ansiosta käyttöliittymä on äärimmäisen selkeä, nopea ja tukee saavutettavuuskriteereitä jo nyt.

Keepthinking on Spectrum partneri ja Spectrum 5.0 yhteensopiva Qi tarjoaa luetteloinnin lisäksi mm. kokoelmat, arkistot, kirjastot, verkkojulkaisut, luetteloinnin, konservoinnin, verkkokaupan, sisällönhallinnan ja digitaalisen aineistonhallinnan. Sovellus on kaikkien tarvitsevien käyttössä ilman käyttäjämäärärajoituksia ja toimii kaikilla laitteilla!

Julkaise suoraan kaikkialle

Qi:n kanssa työskentelet suoraan verkossa ja muutokset astuvat voimaan reaaliaikaisesti. Kokoelmasi ja sisältösi ei tarvitse erikseen viedä verkkosivuille. Se on livenä heti kun näin päätät, eikä järjestelmien väliin tarvita väliohjelmistoja.

Qi = Kokoelmanhallinta + Sisällönhallinta + Aineistonhallinta + Tapahtumanhallinta / lipunmyynti + Verkkokauppa + Lahjoitukset + Kävijätilastot + …

Qute = Qi:n täysin integroitu mobiilisovellus joka sallii kokoelman ylläpitäjät rekisteröimään esineiden siirtoja suoraan heidän iOS tai Android laitteilla. Sovelluksessa on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä joka pohjautuu uusimpiin verkkostandardeihin ja avoimen lähdekoodin teknologioihin.

Keepthinkingin tavoitteet

Tavoitteena on auttaa pieniä, keskisuuria ja suuria museoita, kokoelmia ja kulttuurisäätiöitä ottamaan kaiken irti heidän tiedoista, kokoelmista ja sisällöstä. Tämä toteutuu erinomaisella sisällön- ja kokoelmanhallintajärjestelmällä johon yhdistetään korkeatasoinen suunnittelu ja strategioita yleisön sitouttamiseen.

Erikoisalueet: Interaktiivinen suunnittelu, Ohjelmistosuunnittelu ja – kehitys, Online museot, Kokoelmanhallintajärjestelmät, CMS-järjestelmät, Tietokantasuunnittelu.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Tilaan