Museoiden ohjelmistoratkaisut kokoelmanhallintaan ja näyttelysuunnitteluun

Museoiden ohjelmistoratkaisut kokoelmanhallintaan ja näyttelysuunnitteluun

Autamme museoita olemaan vahvasti läsnä digitalisoidussa maailmassa.
Kokoelmat, arkistot, virtuaaliset näyttelyt aina kätesi ulottuvilla!

Communication Pro tarjoaa laajan museoille suunnatun ohjelmistopaletin

museum pro - virtuaalinen näyttelyn suunnittelija

museum pro:n helppokäyttöinen työkalu on tarkoitettu museon näyttelysuunnittelun henkilökunnalle eikä edellytä 3D-osaamista. Taidenäyttelyn suunnittelu merkitsee monimutkaista vuorovaikutusta taiteen, arkkitehtuurin ja logistiikan välillä. Ratkaisut kehitetään tiiviissä yhteistyössä museoiden, suunnittelijoiden ja IT-asiantuntijoiden kanssa.

QI - visuaalinen kokoelman- ja sisällönhallintaratkaisu

Moderni ja edistyksellinen QI -kokoelmanhallintaratkaisu tarjoaa paljon enemmän kun mikään muu markkinoilla oleva kokoelmanhallintasovellus. Yli 200 museota, taidekokoelmaa, arkistoa, tapahtumapaikkaa ja taidegalleriaa käyttää jo Qi-sovellusta kokoelmien hallintaan, julkaisuun, vuorovaikuttamiseen sekä myyntiin.

CollectionPro - aineistonhallinta ja verkkojulkaisualusta

CollectionPro tarjoaa monipuolisimmat ominaisuudet museoiden käyttämistä aineistonhallintaratkaiuista. Se voi toimia kokonaisvaltaisena järjestelmänä kokoelmien hallintaan ja julkaisuun tai erillisenä aineistonhallintajärjestelmänä yhdessä olemassa olevan kokoelmanhallintaratkaisun kanssa.

Verkkonäyttely.fi - edullinen ratkaisu verkkojulkaisemiseen

Museoille tarjotaan mahdollisuus julkaista ajankohtaiset näyttelyt ja kokoelmat kotisivuilleen Communication Pro:n tarjoamalla uudella museon Verkkonäyttely.fi palvelulla. Museo saa käyttöönsä julkaisusivuston, jossa museon ajankohtaiset näyttelyt ja kokoelmat julkaistaan. Museo voi itse ylläpitää sivuston sisältöä.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Tilaan