Museoiden ohjelmistoratkaisut kokoelmanhallintaan ja näyttelysuunnitteluun

Museoiden ohjelmistoratkaisut kokoelmanhallintaan, näyttelysuunnitteluun ja verkkojulkaisuun

Autamme museoita olemaan vahvasti läsnä digitalisoidussa maailmassa.
Kokoelmat, arkistot, virtuaaliset näyttelyt aina kätesi ulottuvilla!

Communication Pro tarjoaa laajan museoille suunnatun ohjelmistopaletin

museum pro - virtuaalinen näyttelyn suunnittelija

museum pro:n helppokäyttöinen työkalu on tarkoitettu museon näyttelysuunnittelun henkilökunnalle eikä edellytä 3D-osaamista. Taidenäyttelyn suunnittelu merkitsee monimutkaista vuorovaikutusta taiteen, arkkitehtuurin ja logistiikan välillä. Ratkaisut kehitetään tiiviissä yhteistyössä museoiden, suunnittelijoiden ja IT-asiantuntijoiden kanssa.

fairplanner pro - vuokraa näyttelyn suunnittelusovellus

Vuokrattava fairplanner pro -sovellus perustuu cura3D:n museum pro tuoteperheeseen. Olitpa museon näyttelyn suunnittelija, galleristi, taiteilija, kuraattori, keräilijä, messunjärjestäjä tai rakentaja. Voimme tukea sinua 3D-ohjelmistoratkaisuilla, jotka ovat juuri räätälöityjä tarpeitasi varten näyttelyiden suunnittelussa, rakentamisessa ja esittämisessä.

360° InteractiveTour - näyttelyn virtuaalinen kierros verkossa

Tarjoa museon kävijälle verkossa vaikuttava 360° virtuaalinen kiertokäynti interaktiivisesti huippulaadulla. Lisää kohdetietoja, kuvia, ääntä ja videoita selittämään teoksia havainnollisesti. Museo omistaa yksinoikeudella sisällön, toisin kuin muissa 360° virtuaalikierroksissa!

CollectionPro - luettelointi- ja verkkojulkaisualusta

CollectionPro tarjoaa monipuolisimmat ominaisuudet museoiden käyttämistä aineistonhallintaratkaisuista. Se voi toimia kokonaisvaltaisena järjestelmänä kokoelmien hallintaan ja julkaisuun tai erillisenä aineistonhallintajärjestelmänä yhdessä olemassa olevan kokoelmanhallintaratkaisun kanssa.

QI - laaja kokoelman- ja sisällönhallintaratkaisu

Moderni ja edistyksellinen QI -kokoelmanhallintaratkaisu tarjoaa paljon enemmän kun mikään muu markkinoilla oleva kokoelmanhallintasovellus. Yli 200 museota, taidekokoelmaa, arkistoa, tapahtumapaikkaa ja taidegalleriaa käyttää jo Qi-sovellusta kokoelmien hallintaan, julkaisuun, vuorovaikuttamiseen sekä myyntiin.

Verkkonäyttely.fi - uusi edullinen ratkaisu verkkojulkaisemiseen

Museo saa käyttöönsä julkaisusivuston, jossa museon ajankohtaiset näyttelyt ja kokoelmat julkaistaan. Museo voi itse ylläpitää sivuston sisältöä. Verkkonäyttely ei ole kokoelmanhallintaa tai luettelointia, vaikka palvelu voidaankin yhdistää niihin.

Tutustu museo ja kulttuuriperinnän blogiaiheisiin ja julkaisuihin

Autamme sinua mielellään

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen.