CollectionPro DAM

Mediapankki moneen käyttöön

Digitaalisen aineistonhallinnan DAM-ratkaisu.

CollectionPro on tehokas ratkaisu kuvien, videoiden, esitysten ja dokumenttien hallintaan.
Keskitä kaikki aineistosi yhteen paikkaan helposti käyttäjien löydettäväksi.

CollectionPro DAM mediapankki tiedostoille

PalvelutCollectionPro › DAM

Tarjoamme älykästä aineistonhallintapalvelua

Ratkaisut pilvipalveluna, hostattuna tai omalle palvelimelle.

DAM tehostaa markkinoinnin ja viestinnän tuottavuutta

Yritykset ja yhteisöt voivat käyttää mediapankkia erilaisten kuvatiedostojen jaossa henkilökunnan kesken, sidosryhmille ja asiakkaille. Monipuolisten käyttöoikeusmääritysten avulla samaan mediapankkiin voi tallettaa esimerkiksi julkiset pressikuvat, loppuasiakkaalle jaettavia työkuvia sekä alihankkijoiden käyttöön tarkoitettua materiaalia.

Communication Pro tarjoaa toimintamallit, työvälineet ja osaamisen yhdestä paikasta.

Hyödynnä organisaatiosi mediapankkia

Vie digitaalinen aineistonhallinta omalle tasollesi räätälöitävällä DAM sovelluksella. Hemmottele sisällöntuottajat henkilökohtaisilla näkymillä, kentillä ja työnkululla.

DAM on ratkaisu, jolla digitaalinen informaatio ja sisältö pysyvät hallinnassa ja on tietoturvallisesti tallennettuna. Hyvin toteutettuna ratkaisu kasvattaa liiketoiminnan tulosta!

Siitä hyötyvät sekä myynti-, markkinointi-, viestintä- että IT-tiimit. Selainpohjainen ohjelmistomme on suunniteltu toimimaan kevyesti ja saumattomasti jokaisella laitteella. Tämän ansiosta yhteistyö ei ole koskaan ollut helpompaa niin organisaation sisäisten kuin ulkopuolisten toimijoiden kanssa.

CollectionPro säästää aikaasi ja tehostaa aineistonhallintaa

Paraskaan sisältö ei hyödytä, ellei haut löydä ja jakelu toimi!

CollectionPro:n materiaalipankin mukautuva tietomallin rakenne tekee siitä monipuolisen ratkaisun joka sopii erilaisille mediatiedostoja hyödyntäville yrityksille. Saat digitaaliset aineistot järjestykseen ja hyötykäyttöön.

Keskitetyllä selainpohjaisella aineistonhallinnalla saat visuaalisen näkymän ja rakenteen kaikista digitaalisista aineistoista kuten kuvat, videot, pdf ja dokumentit sekä samalla tiedon siitä, miten niitä käytetään.

Helppokäyttöinen mediaportaali palvelee loppukäyttäjiä

Hemmottele sidosryhmiäsi helppokäyttöisellä brändätyllä Web Platform mediaportaalilla, jolla jaat mediapankin ajankohtaisia sisältöjä metatietoineen helpommin. Sisältöjen jakaminen tyylillä on brändinhallintaa parhaimmillaan.

Brändi- tai mediaportaali tarjoaa välineet muun muassa markkinoinnin materiaalien hallintaan ja julkaisemiselle. Brändiportaalin avulla kuka tahansa pääsee nopeasti käsiksi yhtiön brändimaailmaan, lataamaan helposti brändin logoja, kuvia, videoita, esitteitä ja brändiin liittyviä muita aineistoja. Tarvittaessa sivusto toteutetaan saavutettavana täyttäen WCAG 2.1 AA-tason vaatimukset verkkopalveluille.

Käyttöoikeuksien hallintaa

Käyttöoikeuksien hallinta on joustavaa jossa käyttäjille ja käyttäjäryhmille osoitetaan luonti-, luku-, kirjoitus- ja poisto-oikeuksia. Näin kohdistetaan palvelut suunnatusti eri sidosryhmille ja käyttäjä näkee vain sen mikä hänen kuuluu nähdä.

CollectionPro:lla voit tallentaa tiedostoja, lisätä metatietoja, indeksoida ja etsiä aineistoja sekä luoda erilaisia versioita aineiston käytön parantamiseksi. CollectionPro auttaa yrityksiä ja organisaatioita toimimaan yhä paremmin nykypäivän mediakeskeisessä maailmassa.

Moduulit

CollectionPro on modulaarinen ohjelmisto. Lisämoduulit valitaan vaatimusten mukaan. Vaikka käytät jo järjestelmää tuottavasti, voidaan moduulit aktivoida joustavasti myöhemmin.

Palvelu on monikielinen käyttöliittymässä, tietosisällössä ja haussa, jota voidaan hallita käyttäjäkohtaisesti. Palvelussa on englannin-, suomen- ja ruotsinkielen tuki.

Nykypäivän teknologiaa

CollectionPro on joustavasti konfiguroitava fylr vakioohjelmisto oliorelaatiotietokantakonseptien toteuttamiseen. Sovellusta käytetään metatietojen ja tiedostojen jäsenneltyyn hallintaan sekä monimutkaisten tietorakenteiden käsittelyyn.

CollectionPro palvelu toimii yleisissä Linux-jakeluissa ja toimitetaan Dockerin kanssa sekä myös Windows versiona kun sovellus halutaan asentaa asiakkaan palvelimelle. CollectionPro perustuu muun muassa avoimen lähdekoodin komponentteihin kuten Linux, PostgreSQL, Apache ja Elasticsearch / OpenSearch.

Tietoturvallinen

Meillä tietoturva on lähellä sydäntä ja autamme siinä esimerkiksi etsimällä ja päivittämällä tuotteiden ja palveluiden versiot. Tietoturva on aina avainasemassa tämän päivän verkkopalveluissa.

Osaavat asiantuntijamme huolehtivat, että palvelusi käyttö on turvallista ja huoletonta 24/7. Pidämme digitaalisen omaisuutesi aina toiminnassa ja ajan tasalla. Voit luottaa siihen, että tiedostosi ovat turvassa suojatussa, luotettavassa verkkopalvelussamme ja konesalissamme.

Käytössämme on Azure pilvipalvelut ja Equinixin yksityiset konesalit ja kapasiteettipalvelut, varmistettu tietoliikenne, tietojärjestelmien hallinta ja tallennusjärjestelmä varmistuksineen. Tarjoamme sovelluksia myös asiakkaiden omille palvelimelle asennettuna.

Tehokas API integraatiota varten

Puuttuuko eri systeemien välistä tärkeät yhteydet? Ei hätää! Meiltä onnistuu integraatioiden toteutus tehokkaasti.

Tehokkaat RESTful API rajapinnat mahdollistavat laajan kirjon integrointeja sekä tarjoaa työkalut eri integrointien toteuttamiselle. Varmista, että tiimisi saa käyttää tarvitsemaansa sisältöä – ja integroi DAM organisaatiosi olemassa olevaan infrastruktuuriin SSO-kertakirjautumisella.

Integroimalla CI Hub ratkaisun saat esim. Office ja Adobe sovellukset toimimaan saumattomasti osana työnkulkuasi. Tutustu CI Hub:iin tästä.

Tarjoamamme tavallista ihmisläheistä mediapankkipalvelua

Tarjoamme täsmäratkaisuillamme käyttökokemuksia, jotka saavat asiakkaasi käyttämään palvelua huomennakin. Katselemme työnkulkuja laajemman ja haluamme ratkaista viheliäisimmätkin ongelmat käyttötoteutusten keinoin. Huomioimme että maailma muuttuu vauhdilla ympärillämme.

Teknologialla erilaisia ratkaisuja ja sovelluksia asiakkaille

Me uskomme, että teknologialla voi tehdä tehokkaita työkaluja ja käyttöliittymiä. Intuitiivinen käyttöliittymä ja käyttötarkoituksen mukaan toteutetut käyttöliittymän design ja palvelun työnkulku tulisi mielestämme aina olla itseistarkoitus.

Voit yhdistää useita brändejäsi tai alabrändejä sekä digitaalisia kirjastoja luodakseen yhtenäisemmän sisältöekosysteemin ja hallinnan organisaatiollesi.

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme aina juuri heille sopivaa mediapankki ratkaisua, siksi työkalupakissamme on monen eri valmistajan ratkaisuja.

  • Määrittely yhdessä asiakkaan kanssa
  • Koulutus ja konsultointi
  • Räätälöinti
  • Intergrointi muihin sovelluksiin
  • Tekninen tuki

Lue lisää palveluistamme

Toimitusprosessi

Toimitusprojekteihin kuuluu aina Communication Pro:n asiantuntijoiden koulutus asiakkaiden pääkäyttäjille sekä materiaalin siirto (datamigraatio).

Communication Pro:n vankka kokemus tiedonhallinnan eri osa-alueista takaa sinulle luotettavan yhteistyökumppanin tukemaan siirtymistäsi uuteen arkistoon, mahdollisimman helposti. Olemme toteuttaneet migraatioita useista eri järjestelmistä.

SaaS tai omalle palvelimelle

CollectionPro on yksityinen kotimainen SaaS-pilvipalvelu, joka perustuu luotettavan modulaariseen ohjelmistoratkaisuun Communication Pro:n hallitsemalla palvelimella kotimaassa. Tiedät aina missä tiedostosi sijaitsevat fyysisesti. Sinun ei tarvitse kantaa huolta siitä, että tiedostot päätyisivät ei-toivottuun sijaintiin. Voit hankkia sovelluksen myös omalle on-premise tai vuokrapalvelimelle, tai hallitsemallemme palvelimelle kotimaassa.