Aineistot järjestykseen materiaalipankilla

Materiaalipankki on enemmän kuin kuvapankki ja sitä käytetään useissa käyttötarkoituksissa: viestinnän ja markkinoinnin materiaalin jakoon, organisaation visuaalisen ilmeen brändiportaalina, tuotekuvien jakeluun sekä graafisen tuotannon arkistona.

Keskitetyllä aineistonhallinnalla saat visuaalisen näkymän ja rakenteen kaikista digitaalisista aineistoista kuten kuvat, videot, pdf ja dokumentit sekä samalla tiedon siitä, miten niitä käytetään.

materiaalipankki

Tavoittena joustava ja tehokas aineistonhallinta

Markkinointiportaalillamme haet, löydät, lataat, arkistoit kaiken materiaalin helposti ja voit suoriutua tehtävistä nopeammin ja kustannustehokkaammin. Järjestä ja jaa aineistosi sidosryhmille kohdistetusti ja ammattimaisesti rasittamatta sähköpostia ja hyödynnä aineistosi helposti yhä uudelleen.

Käymme kanssasi läpi määrittelyprosessin, jonka tavoitteena on aikaansaada toimiva rakenne kaikille digitaalisille aineistoille. Palvelu tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden ymmärrettävässä muodossa arvioida yrityksen tarpeet. Ymmärrämme, että asiakkaat tarvitsevat vaihtoehtoja…

Automaatiota kuvarutiineihin

Kuvankäsittelyssä toistuvat tietyt rutiinit, joiden tarkoitus on saattaa kuva tarkoituksensa vaatimaan muotoon, kuten esitepainatukseen, lehteen, kotisivuille jne. Vaikka Photoshopissa on eräajotoimintoja, ne eivät kuitenkaan ole kovin monipuolisia. Muut ohjelmat hyödyntävät usein vain yhtä ennalta asetettua suodatinasetusta tai algoritmia kuhunkin kuvaan ja tämä ei riitä nykyaikaisessa hektisessä tuotantoympäristössä. Näitä tarpeita varten meillä löytyy ratkaisut kuvatuotannon servereistä.

 

tiedostonhallinta

Valitsemme ratkaisumme sopivista palasista

Olemme valinneet markkinoiden parhaat tuotteet ja kehittäneet niitä sekä toimintatapojamme nykyaikaisen ja tuottavan lopputuloksen saavuttamiseksi. Ratkaisu joko asennetaan käyttöönne omalle palvelimellenne tai palvelu tarjotaan SaaS-pilvipalveluna.

 magnet_R_epublishing_small

 

 

small CX

 

Cumulus Enterprise kuva- ja aineistopankki

Canto Cumulus on mediapankkien No 1 maailmassa vuonna 2015 Capterran tekemän arvioinnin mukaan! Tutustu Capterra-linkkiin. Cumulus Enterprise on aineisto- ja materiaalipankki, johon voit tallentaa kaiken visuaalisen aineiston. Pitkään jatkunut tuotekehitys ja maailmanlaajuinen aktiivinen käyttäjäkunta varmistaa sen, että Cumulus Enterprise-järjestelmä on räätälöitävissä vastaamaan hyvinkin erilaisia tarpeita. Se myös päivittyy ja mukautuu vastaamaan jatkuvasti kehittyvää markkinaa ja käyttäjien muuttuvia tarpeita.

Lue lisää

picturepark

Selainpohjaista aineistonhallintaa

Picturepark on täysin selainpohjainen järjestelmä, jossa kaiken ylläpidon voi hoitaa ilman paikallisen ohjelman asentamista. Tämä luo käyttäjille joustavuutta, sillä järjestelmä on aina käytettävissä laitteesta riippumatta ja vähentää myös päivityksien aiheuttamaa työmäärää.

Lue lisää

 binuscan

Ammattimaista automaattista kuvatuotantoa

Kuvat voidaan käsitellä palvelimella automaattisesti ilman käsityötä tai laadunvalvontaa ottaen huomioon jokaisen kuvan yksittäiset vaatimukset. Kuulostaako mahdottomalta?

Binuscan on maailman johtava kuvatuotanto- ja värinhallintaohjelmien valmistaja. Binuscan on erikoistunut ammattitason huippulaadukkaisiin kuvatuotanto-ohjelmiin, värinhallintaratkaisuihin sekä painotuotannon eri vaiheiden hallinnan ja prosessoinnin ratkaisuihin. Binuscanin tuotteet ovat tunnettuja Suomessa jo 20 vuoden ajalta.

Maailma on pullollaan kuvia jotka kaipaisivat asiamukaista kuvankäsittelyä yksittäisten käyttötarpeiden vaatimusten mukaan. Oli tarve viedä kuva painetuksi tai nettikuvaksi, on jokaiselle kuvalle yleensä annettava kuvakohtaiset korjaukset ja säädöt.

Lue lisää

FSI Server

Uuden sukupolven kuvapalvelin nettijulkaisuun

Kun halutaan tarkempia ja suurempia kuvia kotisivuille, tarkoittaa tämä useimmiten sitä, että kuvat päivittyvät kotisivuilla tuskastuttavan hitaasti. Unohda webbisivusi tiiliskiven raskaat ja hitaasti latautuvat kuvatiedostot ja vaihda ne nopeisiin, höyhenenkeveisiin ja zoomattaviin, huipputarkkoihin FSI Serverillä tuotettuihin kuvatiedostoihin!

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Onko aineistonhallinta tai kuvankäsittely ajankohtainen aihe teidän yritykselle? Ota yhteyttä niin kartoitamme tarpeenne ja mietimme yhdessä millainen ratkaisu sopisi parhaiten juuri teidän tarpeeseen!

SoitaLähetä viesti