Case Moomin

Case Moomin

Moomin Characters Oy Ltd on virallinen Muumi-tuotteiden tavaramerkin hallinnasta vastaava taho. Kaikki Muumilaakson hahmot ovat maailmanlaajuisesti rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muumeilla on maailmanlaajuisesti yli 450 lisenssinhaltijaa, joiden koordinointia hallitaan mm. MediaBankin avulla.

Moomin jakaa brändin lisensoitavaa materiaalia maailmanlaajuisesti webin kautta agenteille ja sadoille yhteistyökumppaneille, tietokannassa korostuu MediaBankin monipuolinen mutta helposti hallittava roolipohjainen oikeuksien hallinta.

”Pienenä organisaationa halusimme ulkoistamisella varmistaa osaavan ylläpidon ja tuen järjestelmälle. Käytämme MediaBankia digitaalisen aineistomme jakeluun eri sidosryhmille sekä arkistointiin.”

– Pekka Halonen Moomin Characters Ltd.

Laaja asiasanarakenne varmistaa oikeiden kuvien nopean löytämisen ja täysin monikielinen sisältö ja käyttöliittymä puolestaan kansainvälisen käytettävyyden. Tehokkaan zoomauksen ansiosta taiteilijan kädenjälki on täydellisesti nähtävissä kuvia valitessa.

Lainattava näyttelymateriaali on omassa tietokannassaan, josta ylläpito ja yhteistyökumppanit näkevät taulujen ja esineiden varaustilanteen suunnitellessaan tulevia näyttelyitä.

Tove Janssonin valokuvakuvagalleriassa on kuvia Toven elämästä ja perheestä vuosien varrelta.

Asiakas
Moomin Characters Oy Ltd
Kategoria

Maksuton digitaalisen aineistonhallinnan kartoitus

Oletteko hankkimassa tai vaihtamassa aineisto,- kuva-, tai brändipankkia? Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen. Käymme läpi nykytilanteenne. Kartoituksen päätteeksi olette paremmin kartalla siitä mitä hyötyä digitaalinen aineistonhallinta alustana tarjoaa juuri teille.