Case Planmeca

Case Planmeca

Planmeca Group on suomalainen terveysteknologian laitevalmistaja, jonka yritysryhmään kuuluu useiden valmistajayritysten lisäksi jälleenmyyntiyhtiöitä. Tuotekuvien hallinnointiin sekä kuvien ja markkinointimateriaalien jakamiseen yhteistyökumppaneille sekä medialle yhtiöryhmä käyttää Cumulusta.

Cumulus Sites -nettipalvelu on käytössä nykyisin neljällä konserniyhtiöllä. Planmecan omassa palvelussa on lisäksi käytössä EOSP-lisäosa fyysisten markkinointimateriaalien tilaamiseen ”verkkokaupasta”.

Materiaalien hallinnoinnin pitää myös olla helppoa ja niiden päivittyminen nettipuolelle reaaliaikaista. Käytössämme on lisäksi Smart Categories -lisäosa, jolla saamme esimerkiksi esitteiden ja käyttöohjeiden kielivalintafiltterin toteutettua.

Esitteiden selailuun tarjoamme kuitenkin lisäksi tableteille sopivassa muodossa oman erillisen käyttöliittymän, jota voi käyttää myös offlinena.

”Meille on tärkeää tarjota helppokäyttöinen materiaalipankki yhteistyötahoillemme. Samasta paikasta saa ladattua tuotekuvat, sähköiset esitteet ja käyttöohjeet. Palvelusta voi lisäksi tilata kaikki fyysiset esitteet, käyttöohjeet sekä myynninedistämismateriaalit ‒ vaikkapa suoraan messuille toimitettuna.”

– Maarit Vannas, Markkinointijohtaja, Planmeca

Asiakas
Planmeca Oy

Maksuton digitaalisen aineistonhallinnan kartoitus

Oletteko hankkimassa tai vaihtamassa aineisto,- kuva-, tai brändipankkia? Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen. Käymme läpi nykytilanteenne. Kartoituksen päätteeksi olette paremmin kartalla siitä mitä hyötyä digitaalinen aineistonhallinta alustana tarjoaa juuri teille.