Oy Communication Pro Ab

Sähköisten aineistojen asiantuntija jo yli 20v

Autamme asiakkaitamme hallitsemaan, käyttämään ja jakamaan digitaalisia aineistoja tehokkaasti. Myymme MediaBank-aineistopankkiratkaisua, joka on tietoturvallinen ja kustannustehokas pilvipohjainen sovelluspalvelu. Korkea käytettävyys ja skaalautuvuus takaavat erinomaisen asiakastyytyväisyyden.

Pitkäaikaista kumppanuutta asiakkaittemme kanssa

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme yli 250 aineistopankkiratkaisua yli 20 vuoden aikana. Haluammekin olla Suomen paras digitaalisen aineistonhallinnan asiantuntija. Asiakkaamme edustavat useita toimialoja teollisuudessa, julkishallinnossa ja järjestöissä. Aineistopankki soveltuu niin isojen, kuin pk-yritystenkin tarpeisiin.

Hyvä asiakaspalvelu, luotettava käyttöönottopalvelu ja tekninen tuki ovat keskeinen osa palvelulupaustamme. Olemme asiakkaittemme pitkäaikainen, luotettu kumppani.

Yksityinen, turvallinen, kotimainen pilvipalvelu

MediaBank on tietoturvallinen ja kustannustehokas pilvipohjainen sovelluspalvelu. Korkea käytettävyys ja skaalautuvuus takaavat erinomaisen asiakastyytyväisyyden.

Koska haluamme sinun tietävän, missä tiedostosi oikeasti sijaitsevat, käytämme yksityistä pilvipalvelua. Sinun ei siis tarvitse huolehtia, ovatko tiedostosi rantautumassa pilvipalvelussa maahan, jonne ne eivät kuulu. Tiedostot sijaitsevat pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Equinixin konesaleissa Helsingissä. Equinixin edistyksellinen arkkitehtuuri ja kyky reagoida kuormitus- ja kapasiteettitarpeisiin varmistavat asiakkaillemme luotettavan, tietoturvallisen ja kustannuste­hokkaan toiminnan.

Varaa aika

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen.