MediaGallery mikrosivusto mediatiedostojen julkaisuun

Piristä markkinointiasi MediaGallerialla

Helpoin tapa julkaista kuvat ja videot tyylikkäästi netissä

Saat brändätyn ja selkeästi organisoitavan gallerian käyttöösi

Sinulle jää helppo ajankohtaisen sisällön syöttö

Julkaise arvokkaat mediatiedostot MediaGalleriassa

Jaa ja julkaise:

  • tapahtumat
  • koulutusaineistot
  • verkkonäyttelyt
  • tuotekuvat
  • brändikuvat
  • videot
  • esitteet

Promo-aineistot aina online.

Katso MediaGallery esittely

Julkaise arvokkaat mediatiedostot MediaGalleriassa

Visuaalisessa viestinnässä on voimaa

Videossa on nykyään vaikuttavaa ja käytännöllistä sisältöä. Videon pariin hakeudutaan, sitä ei tarvitse tuputtaa. Tätä kohtaamista kannattaa vaalia ja tarjota lukijoille mielenkiintoa herättävää aineistoa. Yhtiön kuvat ja videot kannattaa viedä nopeasti ja yhä tyylikkäämmin esille yrityksen kotisivuille.

MediaGallerialla tarjoat kuvat ja videot näyttävästi ja keskitetysti kotisivuillasi. Lukijat saavat MediaGalleriasta kaikilla laitteilla brändiä tukevaa ja visuaalisesti ajankohtaista infoa asiakkaan toivomalla tavalla.

MediaGallery kuville, videoille ja julkaisuille

Mikrosivusto visuaaliselle sisällölle

MediaGallery on joustava julkaisupalvelu joka ratkaisee uuden ajan digikokemuksien haasteet markkinoijille ja yrittäjille. MediaGalleriaa voidaan kuvailla mikrosaittina joka kerää yhteen ajankohtaiset mediatiedostot visuaalisesti puhuttelevan gallerian muodossa.

Työkalu ei-teknisille henkilöille

MediaGallery on yksittäinen tai ryhmä sivustoja joiden tarkoitus on toimia saumattomasti osana olemassa olevaa sivustoa. MediaGalleriaa voidaan helposti linkittää sivustolle tai uutiskirjeeseen. Kopioit ja liität vain linkin haluamaasi kohtaan ja olet valmis aloittamaan. Palvelu ei vaadi teknistä osaamista, CMS:ää tai IT-hallinnon tukea.

Markkinoijan tehokas apuri

MediaGallerialla jaat helposti selattavaa visuaalista täsmätietoa tietystä tuotteesta tai palvelusta, tuet markkinointia visuaalisesti ja esittelet uusia teknologioita. MediaGallery sopii erityisen hyvin tapahtumille, digikampanjoille ja tuotelanseerauksille.

Brändäystä online-kokemuksien kautta

MediaGallerian kaupallinen tarkoitus (myynnin edistämisen lisäksi), on mm. lisäarvon tuominen sivuston kävijöille sekä visuaalisen aineiston ja avainsanojen esille tuominen parempaa löydettävyyttä ajatellen. Hyödynnä personoitu visuaalinen kokemus valttina kilpailussa kuluttajien huomiosta.

MediaGallery on mikrosaitti joka kerää yhteen ajankohtaiset mediatiedostot visuaalisesti puhuttelevan gallerian muodossa

Esittele tiedostojasi tehokkaasti

MediaGallery on nopein tapa julkaista mediatiedostoja dynaamisesti. Yhdistä mediatiedostot yhdelle sivulle tai jaa aineistot niin monelle sivulle kun haluat. Lataa kuvat, videot ja julkaisut ja luo koukuttavat galleriat minuuteissa.

MediaGalleriaan voidaan luoda albumeja eri sisällöllä. Albumeilla aikaansaadaan selailijalle rakenteellisesti helpommat näkymät ja suodattamalla sisältöä saadaan lisäksi nopeasti oikotiet oikeisiin hakutuloksiin näkymässä. Nämä ominaisuudet ovat poikkeuksellisia gallerioissa ja sisältyvät yleensä vain aineistonhallintasovelluksissa.

Rikasta tiedostojasi ja jaa SoMe:en

MediaGalleriassa voit koota interaktiivisen ja kiinnostavan kokemuksen lisäämällä kuva- ja videokokoelmaan virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden videoita sekä 360° videoita, animaatioita ja julkaisuja.

Valitse ja yhdistä eri sisältöä optimaalisena yhdistelmänä jokaiseen kohdekäyttöön. Voit lisäksi liittää linkkejä muihin osoitteisiin, jakaa tiedostot sosiaaliseen mediaan sekä tarjota tiedostoja ladattavaksi sopivassa koossa. Responsiivinen galleria takaa että  aineistosi on selkeästi esillä laitteesta riippumatta.

Rikasta mediatiedostojasi ja jaa SoMe:en

Siirrä mediatiedostot palveluun ja julkaise kuvat ja videot yhdellä klikillä MediaGalleria-muodossa kotisvuillesi

Helppo ylläpito

Siirrä mediatiedostot palveluun selainpohjaisella hallintapaneelilla ja julkaise kuvat ja videot yhdellä klikillä MediaGalleria-muodossa kotisvuillesi. Kotisivujen ylläpitäjää ei tarvita. Koodausosaamista ei tarvita. Pelkkä palvelun aktivointi aineistolle ja tyylikäs MediaGalleria on päivittynyt kotisivuillesi.

Jaa MediaGallery linkillä

MediaGallery sivusto liitetään kotisivuille helposti vain yhdellä URL-linkillä. MediaGalleryn voi myös helposti upottaa osaksi kotisivuja tai uutiskirjeeseen. Käyttöliittymällä on reaaliaikainen hallintanäkymä kaikkiin aktiivisiin julkaisuihin ja voit päivittää MediaGallerian sisältöä milloin vain ilman CMS ylläpitäjää.

Julkaise ja jakele raskaita tiedostoja vaivattomasti

Yhdistä MediaGalleriaan raskaita mediatiedostoja ilman että kotisivusi toimivuus kärsii. Voit ladata galleriasta raskaita originaalitiedostoja tai muokattuja pienempiä kokoja tiedostoista. Näkymät ja latausversiot voivat myös olla suojattuina vesileimalla. Kaikki gallerian tiedostot ovat tallennettuna palvelun hosting palvelimilla eivätkä rasita kotisivuja.

Julkaise ja jakele myös raskaita mediatiedostoja vaivattomasti

Tilanteita joissa MediaGallery tulee hyödyksi

Valmistaja

Autovalmistaja voi lanseerata uuden hybridimallin ja tukea myyntiesittelyä MediaGallerialla joka selittää hybriditeknologian visuaalisesti mediatiedostojen avulla.

Vähittäiskauppias

Juhlavälineiden vähittäiskauppias voi luoda MediaGallerian jossa teemana on Halloween tai vastaava juhla tai tapahtuma. Sisältö tuodaan esille tehokkaammin kuin on mahdollista tavallisella verkkosivulla.

Yhdistys

Julkisella yhdistyksellä on pääsivusto kaikilla organisaation perustiedoilla, mutta voi luoda erillisen MediaGallerian tiedottaakseen tietystä toiminnasta tai tapahtumasta.

Liitto

Urheiluliitto voi kerätä eri ajankohtaisten kisojen ja leirien kuvat ja videot MediaGalleriaan fanien selattavaksi ja lisätä uutta sisältöä reaaliajassa.

Museo

Museo voi luoda upean verkkonäyttelyn MediaGallerian avulla ja myös kerätä yleisöpalautetta, eli joukkoistamalla täydentää näyttelyn sisältöä.

Yrittäjä

Yrittäjä voi luoda näyttävän portfolion jolla promotoi työnsä ja luo uusia työmahdollisuuksia. Jakelu- ja tilaustoimintojen kautta hän kerää uusia kontakteja ja liidejä.

Asiakkaita

Klikkaa kuvia ja katso esimerkkejä asiakkaidemme gallerioista.

Buster Boats (Valmistaja)
Suomen Urheiluliitto
Suomen Akatemia
Koivunen Oy (Vähittäiskauppias)
Planmeca Group (Valmistaja)
Serlachius museot
Hanki oma MediaGalleria

Onko MediaGalleria vieras sinulle? Ei hätää, olemme täällä valmiina auttamaan kaikissa MediaGallerian tuotannon vaiheissa.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Tilaan