MediaBank aineistonhallintapalvelu DAM-pilvessä

Brändinhallintaa ja markkinointiviestintää

MediaBank on monipuolinen ratkaisu brändinhallintaan ja yritysviestintään, jossa ajantasaisten tiedostojen, yleensä kuvien, logojen, videoiden ja esitysten jakelu kohdistuu juuri sinne, missä niitä tarvitaan. Tiedostot löytyvät yhdestä keskitetystä palvelusta, johon käyttäjät pääsevät käsiksi käyttäjäoikeuksiensa perusteella. Voit olla varma, että käytettävissä olevat tiedostoversiot ovat aina oikeat. Kaikki on haettavissa ja palvelun käyttö on seurattavissa.

Digitaalisen aineiston hallinnasta syntyy yritykselle arvokas pääoma, englanniksi  Digital Asset Management – DAM. MediaBank on SaaS-mallipohjainen aineistonhallintapalvelu ja markkinointiportaali.

Markkinointiportaalilla monta eri palvelutasoa

Aineistopankkipalvelu tarjoaa henkilöstölle intraverkossa mahdollisuuden nähdä ja jakaa osaa yrityksen aineistoa, kun taas markkinointiosastolle annetaan pääsy laajempaan aineistoon. Palvelun sisällön ylläpitäjillä on laajemmat käyttöoikeudet muokata ja hallinnoida sisältöä.

Yritys tarjoaa ulkopuolisille käyttäjille näkymän aineistopankista, joka sekin on yleensä sisällöltään kohdistettu. Ulkopuolisille sidosryhmille voidaan myös tarjota laajempia käytöoikeuksia ja jopa ohjattuja sisällön lisäysoikeuksia. Erityisen tarkka zoomattava esikatselunäkymä auttaa lisäksi selailijaa aineistojen valinnassa.

DAM-palvelu pilvessä

 

VARAA OPASTETTU DEMO TILAA 14 PV KOEKÄYTTÖ

 

aineistonhallintapalvelu SaaS-pilvessä

Ylläpidä omaa kuvapankkia, videopankkia ja materiaalipankkia

Eri tiedostomuodot vaativat eri työnkulkuja ja eri metatiedon sisältöä. MediaBank toteuttaa nämä kaikki optimaalisesti. MediaBankissa on tehokas hakumoottori joka auttaa sen “oikean” tiedoston löytämistä.

Aineiston hallittu jakaminen on tehty käyttäjille helpoksi rasittamatta sähköpostiliikennettä. MediaBank tarjoaa myös mahdollisuuden suojata tiedostot vesileimauksella. Sisällönhallinnan työnkulkuja voidaan lisäksi automatisoida ja laajentaa esimerkiksi hyväksymis- ja kommentointityönkulun tarpeisiin.

YouTube videot, e-julkaisut ja ajankohtaiset brändikuvat MediaGallery:ssa

Tehokeinona asiakkaiden kiinnostuksen herättämiselle kannattaa julkiset visuaaliset aineistot (sopivana sekoituksena brändikuvat, e-julkaisut ja videot) keskittää yhdelle houkuttelevalle galleriasivulle kotisivuilla. Kotisivuille liitettävä galleria on mobiiliystävällinen eli responsiivinen.

MediaGallery sivusto liitetään kotisivuille helposti vain yhdellä URL-linkillä ja sitä ylläpidetään MediaBankista, ei CMS sovelluksesta. Videoiden esikatselu tulee suoraan YouTubesta tai Vimeosta ja ePaper julkaisut MagNet-e-Publishing palvelimelta sisältäen kunkin palveluntarjoajien omia ominaisuuksia. Julkaisut ja videot eivät rasita kotisivuja tai MediaBankia.

MediaBankin julkinen MediaGallery galleria

Tekoäly ja koneoppiminen mediatiedostojen avainsanojen tägäykseen

Aineistonhallinnan tägäysapuri auttaa avainsanojen lisäämisessä mediatiedostoihin. Teköalyllä ja koneoppimisella toteutettu työnkulku vapauttaa käyttäjän metatietojen syöttämisen raskaalta työvaiheelta ja nopeuttaa laadukkaan sisällön tuottamista. Monikielinen hakusanoitus tuo valtavan ajansäästön. Näin palvelun käyttäjät löytävät oikean tiedoston helpommin tuhansien joukosta.

VideoManagerilla hallitset videon eri käyttötarpeet helpolla työnkululla

Jotta voidaan julkaista videot ammattimaisesti käsitellään videot integroidulla VideoManager sovelluksella. VideoManagerilla julkaistaan video omalle playerille myös eri resoluutioversioina originaalitiedostosta. Videoita voidaan myös leikata ja kommentoida sekä jakaa ja upottaa verkkosivulle. Sovelluksen kautta voi lisätä metatietoa videosta ja ladata video metatietoineen suoraan YouTubeen.

e-Publishing palvelulla tehdään ePaper julkaisuja nettiin liitettäviksi

e-julkaisujen tekeminen on myös toteutettu mahdollisimman yksinkertaiseksi MediaBankin tilaajille. Asiakkaan ei tarvitse tietää eikä osata tehdä e-julkaisuja PDF-tiedostosta, vaan pelkästään aktivoida julkaisuprosessin MediaBankin ylläpitoliittymässä. Valmis ePaper on netissä ajan hengen mukaisesti mobiiliystävällisessä HTML5 formaatissa yhtenä URL-linkkinä liitettäväksi kotisivuille.

Pagefinishing palvelu tekee PDF-dokumentin painovalmiiksi

PDF-dokumenteissa joita yritykset lähettävät painettaviksi on ajoittain ongelmia, joiden takia painolaatu kärsii. Pagefinishing tarkistaa ja korjaa automaattisesti virheet PDF-dokumenteissa. Ilmoitukset, kuvat tai muut osatekijät ovat esimerkiksi CMYK-tilassa väärässä profiilissa tai sitä ei ole lainkaan. Erilaiset elementit ovat väärissä formaateissa, RGB-tiloissa, väärissä resoluutiossa, väärin skaalattuina tai epäterävinä. Pagefinishing työnkulku on täysin automatisoitu.

Pagefinishing palvelulla PDF-dokumentit painovalmiiksi automaattisesti

Image Processing värivirheen korjaus

Image Processing palvelu liitetty osaksi modernia MediaBankia

MediaBank palveluun saa optiona toiminnon jossa kuvatuotannon aikaavievät rutiinit voidaan automatisoida. Kuvakorjaus voidaan tehdä suoraan mediapankin sisällä hyödyntäen tekoälyä automaattisesti ilman manuaalista säätämistä originaalista kun originaalista. Tuotannossa automatisoidaan mm. RGB-kuvat, terävöinnit, eri kuvakoot, sekä muokataan sävyvirheet ja värivirheet ennen värierottelua.

Tutustu ohjeelliseen hintamalliimme ja ominaisuuksiin eri käyttötarpeiden mukaan

Starterilla hallitset helposti organisaatiosi kuvat, logot ja PDF-tiedostot.

99 €/kk

1 ylläpitäjä
10 GB
2 käyttäjätasoa

Ominaisuudet

Content Editor + Browser
Julkinen MediaPortal
Joustavat lataukset
Salamannopea hakutoiminto
Tiedostojen jakelu
Kokoelmia

Basic versiolla voit jakaa hallintaa kohdistetusti eri käyttäjille ja tasoille.

249 €/kk

2 ylläpitäjää
50 GB
4 käyttäjätasoa

Ominaisuudet

Starter malli +
Intra/Extranet
Joustavat käyttöoikeuksien ja kirjautumisen hallinnat
Monikielisyys
Enemmän tiedostotyyppejä

Standard versio on tarkoitettu yritysten ja yhteisöjen median hallintaan.

425 €/kk

3 ylläpitäjää
100 GB
5-10 käyttäjätasoa

Ominaisuudet

Basic malli +
Kuvien zoomaus
Ulkoiset tiedostonlisääjät
(content contributor)
Videoiden suoratoisto
Tilastointi

Enterprise versiolla laajennetaan toimintaa työnkuluilla ja integroinneilla.

Kysy

lisää ylläpitäjiä
lisää tallennustilaa
lisää käyttäjätasoja

Ominaisuudet

Standard malli +
Räätälöidyt työnkulut
Hyväksyntäprosessit
Kommentointi
Integrointi muihin järjestelmiin

Tarjoamme joustavan hinnoittelumallin

MediaBank on rakenteeltaan joustava ja skaalautuva ja kasvaa tarpeiden mukaisesti. Hinnoittelumallimme perustuu pääasiallisesti yhtäaikaisiin sisällön ylläpitäjiin (Content editors), tallennuskapasiteettiin (GB) sekä toiminnallisiin tarpeisiin. Sisällön selailijoiden (Content browsers) määrä on rajaton. Maksat vain siitä mitä tarvitset. Palveluun kuuluu aina asiakaskohtainen käyttöönottopalvelu, josta veloitamme työn määrän mukaan.

MediaBank sisältää aina visuaalisen, joko julkisen, taikka suojatun tiedostojen julkaisuportaalin sekä käyttäjäoikeuksien mukaisen tiedostojen jakelun. Tiedostosi ovat turvallisesti operaattorimme palvelimilla Helsingissä. MediaBank sopimus on voimassa 12 kk ja jatkuu toistaiseksi ellei sopimusta irtisanota. Sopimukseen kuuluu ilmainen tuki.

Käyttöönottopalvelulla tuemme asiakasta MediaBankin rakentamisessa

Tavoitteena on säästää aikaa ja rahaa ottamalla MediaBank käyttöön. Keskitymme tarjoamaan asiakkaalle liiketaloushyötyä rakentamalla markkinaportaalin yksinkertaisilla ja tehokkailla työnkuluilla. Moni asiakkaistamme pärjää perusratkaisuillamme, mutta teemme yhtälailla asiakaskohtaiset määrittelyn mukaiset räätälöinnit asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi. Käyttöönottopalvelu sisältää palvelun konfigurointia sekä koulutusta sisällön ylläpitäjille.

Järeä sovelluspohja palvelulle

MediaBank on yksityinen pilvipalvelu, joka perustuu järeään ohjelmistoratkaisuun. Palveluun on liitetty myös muiden ohjelmistotoimittajien moduleita parantamaan toiminnallisuutta entisestään. MediaBank on joustava ja se voidaan integroida muihin järjestelmiin. Tällä vältetään tiedostojen lataaminen erillisiin palveluihin tai järjestelmiin.

Turvallinen kotimainen pilvipalvelu

MediaBankin kotimaisella SaaS-pilvipalvelulla tiedät 24/7 missä tiedostosi sijaitsevat fyysisesti, eikä sinun tarvitse kantaa huolta siitä, että tiedosto rantautuu ei toivottuun sijaintiin.

MediaBank ei vaadi investointeja, ohjelmistoja tai IT hallinnon tukea tai erityisosaamista.

Avaimet käteen ratkaisu

MediaBank ja sen lukuisat modulit ovat heti valmiina yhdistettäväksi ja otettavaksi käyttöön. Saat yksilöidyn, tehokkaan ja toimivan ratkaisun tehokkaaseen aineistonhallintaratkaisuun. Jotta palvelu toimii jatkossakin, tarjoamme monipuoliset käyttökoulutus- ja tukipalvelut.

SoitaLähetä viesti