MagNet e-Publishing digijulkaisupalvelu
FullService  |  SelfService

MagNet Express sopii sekä aloittelevalle julkaisijalle että ammattilaiselle

MagNet Express on täydellinen ratkaisu yrityksellesi. Nettijulkaisun tekemisestä on tullut yllättävän helppoa. Siinä on nykyaikainen tekniikka, nopea nettijulkaisun teko ja ennenkaikkea julkaiset ja jaat julkaisusi helposti.

Luo nopeasti netissä online selattavat julkaisut vaikuttavasti ja tyylikkäästi. Kertajulkaisu kaikkialle käytettäväksi, sinun sisältö kaikkialla.

Tutustu myös täyden palvelun MagNet ePaper ratkaisumalleihimme tästä!

MagNet Express on SelfService julkaisupalvelu

Hallitse julkaisutoimintaasi omalla MagNet Express käyttöliittymällä

Hallitse julkaisutoimintaasi omalla MagNet Express käyttöliittymällä

MagNet e-Publishing itsepalvelukäyttöliittymällä, täysin uudistetulla MagNet Express:illa, teet digitaalisen selailtavan julkaisun hetkessä. Palvelun käyttö on todella helppoa ja nopeaa eikä vaadi minkään sovelluksen asentamista. Siirrät vain PDF-tiedoston palveluun ja saat käyttövalmiin nettijulkaisun.

MagNet Express hallintatyökalulla näet kaikki aktiiviset julkaisusi ja voit upottaa julkaisut haluttuun webbisosoitteeseen sekä poistaa tai päivittää vanhentuneet julkaisut. Näin sinulla on jatkuvasti kokonaisnäkemys palvelun kaikista julkaisuista.

MagNet GalleryPage, kaikki julkaisusi omalla kotisivulla automaattisesti!

Kun sinulla on monta ePaper julkaisuja voit koota nämä kaikki yhdelle webbisivulle omalla tekstityksellä josta selailija pääsee yhdellä klikillä selailemaan haluamaansa julkaisua.

Sivusto voidaan räätälöidä sopivalla otsikolla ja sopimaan yhtiösi brändi-ilmeeseen, esimerkiksi vaihtamalla taustaväriä tai taustakuvaa oman logosi lisäksi.

Sivun sisältö päivittyy automaatisesti sitä mukaan kun luot uusia julkaisua ja poistat vanhoja, ilman mitään ylimääräistä lisätyötä tai webmasterin apua.

Lukijat eivät tarvitse ladata ensin julkaisua laitteelle, vaan voivat välittömästi selata html5-julkaisua omalla selaimella.

GalleryPage on tehokas tapa aktivoida lukijoitasi kotisivuillasi, esitellä kaikki esitteet ja asiakaslehdet omalta brändätyltä responsiiviselta galleriasivulta.

Mercedes-Benz digilehdet esimerkki

Tilaa julkaisukohtaisesti tai kestotilauksena

Kuukausiveloitteinen kestotilaus

alkaen 29€ / kk

Julkaisukohtainen veloitus

alkaen 49€ / kpl

Aina ilman mainoksia

MagNet Express julkaisupalvelu on aina ilman kolmansien osapuolten mainoksia tai vieraita julkaisuja jotta lukijan keskittyminen julkaisuun ei olisi uhattuna. Voit helposti muokata printistä digitaaliseen lehdet, luettelot, kirjat ja kaikki myynnin materiaali. Tavoitat käyttäjiä kanavasta riippumatta.

MagNet Expressillä et luovu julkaisujesi hallintaoikeudesta. Tiedät että julkaisusi sijaitsevat suomalaisella palvelimella ja niitä saa tarpeen tullen heti poistettua tai päivitettyä.

MagNet Express - aina ilman mainoksia

Selaa esimerkkijulkaisua

Katso GalleryPage esimerkki

MagNet Express on laiteriippumaton, puhdas HTML5 formaattinen ePaper

MagNet Express ei käytä Flash formaattia vaan perustuu moderniin HTML5 formaattiin. Selailu antaa saman lukijakokemuksen kaikilla työasemilla, tableteilla ja mobiililaitteilla. Mobiiliversio julkaisusta toimii siis sekä Windows Phone, Mac iOS että Android käyttöjärjestelmillä.

Et tarvitse ladata tiedostoja tai ohjelmistoa laitteeseesi ePaperin lukemista varten, vaan julkaisu on heti valmis luettavaksi selaimellasi. Voit hakea, selata tai suurentaa sivuja sisällön lukemista varten.

Hakukoneoptimoitu julkaisu (SEO)

Julkaisusi ePaper versio toimii omassa webbsivustossasi HTML5 muodossa ja siten hakukonneet indeksoivat julkaisun kokonaisuudessaa jotta lukijat helposti löytävät etsimänsä sisällön.

Optimoi PDF nopeasti avautuvaan selailtavaan multimedia html5 formaattiin. Lataa PDF ja saat julkaisun minuuttien kuluessa käyttöösi.

Helposti jaettava

MagNet ePaper julkaisu on helppo jakaa sosiaaliseen mediaan kuten Facebook, Google+, LinkedIn ja Twitter. Jaettavalla digijulkaisulla aktivoit lukijakuntaa laajemmin ja varmistat tehokkaan levikin.

Monikielinen käyttöliittymä julkaisuissa

Käyttöliittymässä on vakiona 8 kielen tuki, mutta voit valita lähtökielen käyttöliittymässä toiseksi yhdellä pyynnöllä. Voit halutessassi myös brändätä julkaisu omalla logolla ja omalla taustakuvalla tai taustavärillä. Toimittamalla Google Analytics seurantakoodin meille liitettäväksi julkaisulinkkeihin, varmistat että voit seurata jokaisen julkaisun lukutiheyttä.

Helposti jaettava nettijulkaisu

Tutustu myös täyden palvelun MagNet ePaper ratkaisumalleihimme

SoitaLähetä viesti