MagNet e-Publishing digijulkaisupalvelu

MagNet e-Publishing digijulkaisupalvelu

Markkinointia ja viestintää avustava digipalvelu

MagNet ePaper on oikeasti painotuotteen tuntuinen helposti netissä selattava PDF. Verkkojulkaisussa korostuu oma julkaisu eikä palveluun yhdistetä lukijaa muualle ohjaavia mainoksia tai muita julkaisuja. Lataamalla korkeresoluutioisen paino pdf-tiedoston meille saat paluupostissa html5-pohjaisen julkaisulinkin liitettäväksi helposti kotisivuille, sosiaaliseen mediaan tai uutiskirjeeseen.

Julkaisupalvelumme koostuu sekä FullService että SelfService palvelumuodoista, riippuen asiakkaan omista resursseista ja haluista tuottaa julkaisuja nettiin itse.

Katso: Näin teet e-julkaisun minuutissa

Sopii sekä aloittelevalle julkaisijalle että ammattilaiselle

MagNet e-Publishing on täydellinen ratkaisu yrityksellesi. Nettijulkaisun tekemisestä on tullut yllättävän helppoa. Siinä on nykyaikainen tekniikka, nopea nettijulkaisun teko ja ennenkaikkea julkaiset ja jaat julkaisusi helposti.

Luo nopeasti netissä online selattavat julkaisut vaikuttavasti ja tyylikkäästi. Kertajulkaisu kaikkialle käytettäväksi, sinun sisältö kaikkialla.

MagNet e-Publishing on tunnustettu brändi

MagNet e-Publishing hostingpohjainen digijulkaisupalvelu on toiminut menestyksekkäästi jo yli 10 vuotta. Palvelu on suunnattu tehostamaan yritysten markkinointiviestintää sekä helpottamaan visuaalisten tiedostojen käyttöä ja hallintaa. Palvelut eivät vaadi asiakkaalta investointeja, ohjelmistoja tai IT-hallinnon tukea eikä erikoisosaamista tai sivuntekijöitä.

Palvelulla on tuhansia asiakkaita ja palveluun luottavat tunnetut brändit.

Palveluna tai itsepalveluna

MagNet FullService, perinteistä
palvelua arvostaville asiakkaille

FullService on avaimet käteen palvelu jossa teemme valmiit html5-pohjaiset julkaisut asiakkaalle palveluna. Toteutamme sinun mahdollisia erityistoivomuksia julkaisujen toiminnallisuuksien suhteen. Siihen kuuluvat esimerkiksi videot ja liitokset verkkokauppaan sekä erilaiset rikastetun median ominaisuudet, jolla korostetaan julkaisujen interaktiivista sisältöä ja toimivuutta.

Lue lisää

MagNet Express SelfServicellä
hallitset omat nettijulkaisusi

SelfService tarjoaa pdf-tiedoston latauksen, konvertoinnin ja julkaisulinkin online palveluna oman MagNet Express käyttöliittymän kautta. Asiakkaamme ovat vuosien varrella johdonmukaisesti auttaneet meitä palvelutoimintamme kehitystyössä ja uudistettu automatisoitu MagNet Express palvelumme on tulos tästä yhteistyöstä. Tutustu ja kokeile heti!

Lue lisää 

Yhdistämme printti-  ja digikuvaston parhaat puolet

MagNet ePaper toimii helppokäyttöisenä nettiversiona verkon yli toimivana palveluna. Nykyaikainen selailu toteutuu laiteriippumattomalla HTML5 formaatilla eikä käytä Flash lisäosaa. Palvelulla parannat vuorovaikutusta lukijoiden kanssa tietokoneiden selaimilla, tableteilla ja älypuhelimilla ja tuotevalikoimastamme löytyy myös offline-versio ja mobiiliappsit.

MagNet e-Publishing on tehokas markkinointikanava kansainvälisille markkinoille ja voit julkaista tarvittavat eri kieliversiot eri maihin ilman webbisivujen työstämistä.

Laajenna lukijakuntaa laadukkaasti MagNet ePaper nettijulkaisulla!

MagNet ePaper on edullinen ja helppo tapa julkaista paperille painetut esitteet ja materiaalit helposti luettavaan muotoon netissä ja sosiaalisessa mediassa. MagNet ePaper sopii kaikille julkaisuille kuten asiakaslehtiin, esitteisiin, kuvastoihin, tuoteluetteloihin, dokumentteihin ja vuosikertomuksiin.

Ratkaisu sopii sekä yrityksille ja hallinnoille että koulutuslaitoksille, matkailuun, muotiin, rahoitus ja vakuutustoimintaan, mainostoimistoille, autoalalle, kulttuuriin, turismiin ja julkaisutoimintaan.

Ikihirsi på svenska

Puoleensavetävä ja koukuttava nettijulkaisu

Toimiva e-julkaisu pitää asiakkaasi pidempään kotisivuillasi ja parantaa mahdollisuutta uusiokäynteihin. MagNet ePaper nettilehteä voit selata kuin kädessäsi olevaa. Sivujen kääntö on lähes käsinkosketeltavaa ja kuvien tarkkuus on jopa painotuotetta parempi. Luet, näet ja koet enemmän nettijulkaisusta myös niiden koukuttavilla interaktiivisilla toiminnoilla ja rikastetulla medialla.

Tilaa julkaisukohtaisesti tai kestotilauksena

Kuukausiveloitteinen kestotilaus

alkaen 19€ / kk

Julkaisukohtainen veloitus

alkaen 49€ / kpl

Klikkaa ja selaa esimerkkijulkaisuja alla

Esitteet ja asiakaslehdet

Mercedes-Benz digilehdet

Iittala brand brochure

Buster

Luettelot ja kuvastot

OK-matkat

Kastelli Collection

Bokkatalogen

Interaktiiviset ja eCommerce kuvastot

Nissan videodemo

Etola eCommerce

Anttila interaktiivinen kuvasto

SoitaLähetä viesti