MagNet e-Publishing digijulkaisupalvelu
FullService  |  SelfService

MagNet e-Publishing digijulkaisupalvelu

Markkinointia ja viestintää avustava digipalvelu

MagNet ePaper on oikeasti painotuotteen tuntuinen helposti netissä selattava PDF. Verkkojulkaisussa korostuu oma julkaisu eikä palveluun yhdistetä lukijaa muualle ohjaavia mainoksia tai muita julkaisuja. Lataamalla korkeresoluutioisen paino pdf-tiedoston meille saat paluupostissa html5-pohjaisen julkaisulinkin liitettäväksi helposti kotisivuille, sosiaaliseen mediaan tai uutiskirjeeseen.

Julkaisupalvelumme koostuu sekä FullService että SelfService palvelumuodoista, riippuen asiakkaan omista resursseista ja haluista tuottaa julkaisuja nettiin itse.

MagNet e-Publishing on tunnustettu brändi

MagNet e-Publishing hostingpohjainen digijulkaisupalvelu on toiminut menestyksekkäästi jo yli 10 vuotta. Palvelu on suunnattu tehostamaan yritysten markkinointiviestintää sekä helpottamaan visuaalisten tiedostojen käyttöä ja hallintaa. Palvelut eivät vaadi asiakkaalta investointeja, ohjelmistoja tai IT-hallinnon tukea eikä erikoisosaamista tai sivuntekijöitä.

Palvelulla on tuhansia asiakkaita ja palveluun luottavat tunnetut brändit.

Palveluna tai itsepalveluna

MagNet FullService, perinteistä
palvelua arvostaville asiakkaille

FullService on avaimet käteen palvelu jossa teemme valmiit html5-pohjaiset julkaisut asiakkaalle palveluna. Toteutamme sinun mahdollisia erityistoivomuksia julkaisujen toiminnallisuuksien suhteen. Siihen kuuluvat esimerkiksi videot ja liitokset verkkokauppaan sekä erilaiset rikastetun median ominaisuudet, jolla korostetaan julkaisujen interaktiivista sisältöä ja toimivuutta.

Lue lisää

MagNet Express SelfServicellä
hallitset omat nettijulkaisusi

SelfService tarjoaa pdf-tiedoston latauksen, konvertoinnin ja julkaisulinkin online palveluna oman MagNet Express käyttöliittymän kautta. Asiakkaamme ovat vuosien varrella johdonmukaisesti auttaneet meitä palvelutoimintamme kehitystyössä ja uudistettu automatisoitu MagNet Express palvelumme on tulos tästä yhteistyöstä. Tutustu ja kokeile heti!

Lue lisää 

MagNet e-Publishing FullService palvelua jo yli 10 v.

Hoidamme puolestasi kaikki tekniset asiat julkaisutoiminnassa avaimet käteen periaatteella, eli toimita julkaisutiedosto meille joko selainkäyttöliittymällä, DropBoxilla, WeTransferilla, FTP-osoitteeseen tai sähköpostitse ja toimitamme valmiin e-julkaisun teille.

Hostaamme julkaisut pilvessä ja pidämme huolen siitä, että julkaisusi ovat aina luettavissa paikasta riippumatta. Räätälöimme digijulkaisun teille sellaiseksi joka parhaiten hyödyntää työnkulkuanne sekä nykyisen materiaalinne käyttöä.

Yhdistämme printti-  ja digikuvaston parhaat puolet

MagNet ePaper toimii helppokäyttöisenä nettiversiona verkon yli toimivana palveluna. Nykyaikainen selailu toteutuu laiteriippumattomalla HTML5 formaatilla eikä käytä Flash lisäosaa. Palvelulla parannat vuorovaikutusta lukijoiden kanssa tietokoneiden selaimilla, tableteilla ja älypuhelimilla ja tuotevalikoimastamme löytyy myös offline-versio ja mobiiliappsit.

MagNet e-Publishing on tehokas markkinointikanava kansainvälisille markkinoille ja voit julkaista tarvittavat eri kieliversiot eri maihin ilman webbisivujen työstämistä.

Laajenna lukijakuntaa laadukkaasti MagNet ePaper nettijulkaisulla!

MagNet ePaper on edullinen ja helppo tapa julkaista paperille painetut esitteet ja materiaalit helposti luettavaan muotoon netissä ja sosiaalisessa mediassa. MagNet ePaper sopii kaikille julkaisuille kuten asiakaslehtiin, esitteisiin, kuvastoihin, tuoteluetteloihin, dokumentteihin ja vuosikertomuksiin.

Julkaisuille eri toimitustavat

Voit valita haluatko MagNet ePaper julkaisusi omalla domainilla meidän palvelimelta tai kenties julkaisun omalle palvelimellesi tai webbihotelliisi. Mikäli haluat erillisen offline version e-julkaisustasi jaeltavaksi yhteistyökumppaneillesi saat sisältösi paikallisesti julkaistua ilman nettiyhteyttä vaikkapa muistitikulta tai kovalevyltä työasemallasi.

Ikihirsi på svenska

Puoleensavetävä ja koukuttava nettijulkaisu

Toimiva e-julkaisu pitää asiakkaasi pidempään kotisivuillasi ja parantaa mahdollisuutta uusiokäynteihin. MagNet ePaper nettilehteä voit selata kuin kädessäsi olevaa. Sivujen kääntö on lähes käsinkosketeltavaa ja kuvien tarkkuus on jopa painotuotetta parempi. Luet, näet ja koet enemmän nettijulkaisusta myös niiden koukuttavilla interaktiivisilla toiminnoilla ja rikastetulla medialla.

Sinun ePaper julkaisuun voi tutustua missä tahansa ja milloin tahansa.

Asiakkaasi voi hakea, selata ja ostaa tuotteet suoraan online kuvastosta.

Rikastamme julkaisusi

Yhdistämällä kuvastot rikastetulla medialla, kuten YouTube videot, selailijat saavat elämyksiä ja lisäinfoa. Luomme interaktiivisen sisällön digilehteen lisäämällä linkit videoihin, blogeihin, verkkokauppaan tai lisäkuviin ja saat hetkessä multimediajulkaisun jolla aktivoit lukijaasi.

Verkkokampanjakuvasto kaupan sisäänheittäjänä

Tarjoa asiakkaillesi miellyttävämpi käyttöliittymä täydentämään nykyistä verkkokaupankäyntiä! Myy tuotteet suoraan MagNet ePaperin kuvastosta.

Digitaalinen kampanjakuvasto tarjoaa asiakkaillesi paremman ostoselämyksen, lisää konversioita ja parantaa myyntiäsi! 

Lisää tehokkuutta laajentamalla kampanjakuvaston jakelua sosiaaliseen mediaan.

Verkkokampanjakuvasto toimii kaupan sisäänheittäjänä

Kuvastot ovat shoppausta varten.

Miksi et siis tarjoaisi asiakkaallesi suoraa ostoa omasta ePaper kuvastostasi?

MagNet eCommerce

Mahdollista selailijalle ostot suoraan kuvastosta – ja saat lisäkauppaa netissä helposti. MagNet eCommercella toteutat helposti digitaalisen kampanjakuvaston. Muokkaamme digitaaliset kuvastonne, tarjouslehtenne ja esitteenne miellyttäviksi ostotapahtumiksi. Selailija tilaa tuotteen klikkaamalla osta painiketta josta linkki siirtää ostajan verkkokauppan tuotteen ostossivulle.

Kun markkinoit kuvastoa bannereilla ja sähköpostikirjeitse voidaan kuvasto linkittää aukeamaan selailijalle suoraan halutulle sivulle. Toimivat kuvastot pitävät asiakkaasi pidempään kotisivuillasi ja parantavat mahdollisuutta uusiokäynteihin.

Hyödynnä liikennetilastoja

Selvitä asiakkaasi nettikäyttäytyminen ja seuraa kuvaston klikkien kautta asiakkaan mieltymyksiä. Analysoi digikuvaston käyttöastetta ja voit muokata sisältöä osoitetun kiinnostuksen kautta ja tarkentaa tajontaasi.

MagNet MediaPagella kokoat julkaisusi omalle kotisivulle

Voit koota kaikki julkaisusi yhdelle webbisivulle josta pääset yhdellä klikillä selailemaan haluamaasi julkaisua.

MediaPage sivusto voidaan halutessasi toteuttaa hakutoiminnallisuudella ja näin löydät haluamasi artikkelin tai aiheen helposti.

Voimme myös suojata julkaisuja joutumasta vääriin osoitteisiin tai suodattaa eri kieliset julkaisut omaksi sivustoksi.

Monen julkaisun löytäminen samasta osoitteesta kuten esimerkiksi esiteperheet tai lehtien eri numerot, auttavat yriystä tehokkaasti informaation jaossa.

MagNet MediaPagella kokoat julkaisusi omalle kotisivulle

MagNet Mobiili appsit kuvastojen ja lehtien mobiilijakelukanavana

MagNet Mobiili appsit kuvastojen ja lehtien mobiilijakelukanavana

Kun haluat palvella omia sidosryhmiä kuten jälleenmyyjiä ja brändiuskollisia asiakkaita voimme toteuttaa asiakaskohtaisen mobiiliapplikaation, appsin (iOS ja Android).

Selailijat voivat valita mitä kuvastoa haluavat lukea galleriamaisesta näkymästä. Yhdellä klikillä lukijat pääsevät selailemaan julkaisuja mobiililaitteilla. Appsilla tarjoat asiakkaille kaikkien julkaisujen selailua myös kätevästi offline-tilassa myös kun ei ole toimivaa nettiyhteyttä.

MagNet eBook helpottaa dokumenttien, manuaalien ja kirjojen selailua

MagNet eBookissa korostuu erinomaisten lukuominaisuuksien, selkeiden hakuominaisuuksien ja helpon selailun ominaisuudet. Vapaalla tekstihaulla löytyy kyseinen sana oikeilta sivuilta ja hakusana on maalattuna sivulla korostamaan haettua kohtaa.

MagNet eBookissa ovat kappalejaot selkeästi esillä helpottamaan navigointia ja kirjanmerkit muistuttavat tärkeistä dokumentin kohdista. Dokumentin tekstin voi myös maalata ja kopioda muualle käytettäväksi. Tutkimuksessa ja opiskelussa nämä ominaisuudet ovat omiaan helpottamaan oikean tiedon löytämistä.

MagNet eBook helpottaa dokumenttien, manuaalien ja kirjojen selailua

MagNet ePaperilla voidaan PDF-tiedostosta tuottaa sisältö selailtavaan muotoon monelle kohderyhmälle

Se on yksinkertaisesti ratkaisu kaikille ja sopii sekä yrityksille, hallinnoille että koulutuslaitoksille, matkailuun, muotiin, rahoitus ja vakuutustoimintaan, mainostoimistoille, autoalalle, kulttuuriin, turismiin ja julkaisutoimintaan.

Klikkaa ja selaa esimerkkijulkaisuja alla

Esitteet ja asiakaslehdet

Mercedes-Benz digilehdet

Iittala brand brochure

Buster

Luettelot ja kuvastot

OK-matkat

Kastelli Collection

Bokkatalogen

Interaktiiviset ja eCommerce kuvastot

Nissan videodemo

Etola eCommerce

Anttila interaktiivinen kuvasto

SoitaLähetä viesti