MagNet e-Publishing digijulkaisupalvelu
FullService  |  SelfService

FullService ratkaisumallit e-julkaisuille

MagNet e-Publishing FullService palvelua jo yli 10 v.

Hoidamme puolestasi kaikki tekniset asiat julkaisutoiminnassa avaimet käteen periaatteella, eli toimita julkaisutiedosto meille joko selainkäyttöliittymällä, DropBoxilla, WeTransferilla, FTP-osoitteeseen tai sähköpostitse ja toimitamme valmiin e-julkaisun teille.

Hostaamme julkaisut pilvessä ja pidämme huolen siitä, että julkaisusi ovat aina luettavissa paikasta riippumatta. Räätälöimme digijulkaisun teille sellaiseksi joka parhaiten hyödyntää työnkulkuanne sekä nykyisen materiaalinne käyttöä.

Julkaisuille eri toimitustavat

Voit valita haluatko MagNet ePaper julkaisusi omalla domainilla meidän palvelimelta tai kenties julkaisun omalle palvelimellesi tai webbihotelliisi. Mikäli haluat erillisen offline version e-julkaisustasi jaeltavaksi yhteistyökumppaneillesi saat sisältösi paikallisesti julkaistua ilman nettiyhteyttä vaikkapa muistitikulta tai kovalevyltä työasemallasi.

Mercedes-Benz digilehdet esimerkki

MagNet GalleryPage, kaikki julkaisusi omalla kotisivulla automaattisesti!

Kun sinulla on monta ePaper julkaisuja voit koota nämä kaikki yhdelle webbisivulle omalla tekstityksellä josta selailija pääsee yhdellä klikillä selailemaan haluamaansa julkaisua.

Sivusto voidaan räätälöidä sopivalla otsikolla ja sopimaan yhtiösi brändi-ilmeeseen, esimerkiksi vaihtamalla taustaväriä tai taustakuvaa oman logosi lisäksi.

Sivun sisältö päivittyy automaatisesti sitä mukaan kun luot uusia julkaisua ja poistat vanhoja, ilman mitään ylimääräistä lisätyötä tai webmasterin apua.

Lukijat eivät tarvitse ladata ensin julkaisua laitteelle, vaan voivat välittömästi selata html5-julkaisua omalla selaimella.

GalleryPage on tehokas tapa aktivoida lukijoitasi kotisivuillasi, esitellä kaikki esitteet ja asiakaslehdet omalta brändätyltä responsiiviselta galleriasivulta.

MagNet MediaPage on galleria haulla ja suojauksella

MediaPage sivusto voidaan halutessasi toteuttaa hakutoiminnallisuudella ja näin löydät haluamasi artikkelin tai aiheen helposti.

Voimme myös suojata julkaisuja joutumasta vääriin osoitteisiin tai suodattaa eri kieliset julkaisut omaksi sivustoksi.

Monen digijulkaisun löytäminen samasta osoitteesta kuten esimerkiksi esiteperheet tai lehtien eri numerot, auttavat yriystä tehokkaasti informaation jaossa.

MagNet MediaPagella kokoat julkaisusi omalle kotisivulle

Sinun ePaper julkaisuun voi tutustua missä tahansa ja milloin tahansa.

Asiakkaasi voi hakea, selata ja ostaa tuotteet suoraan online kuvastosta.

Rikastamme julkaisusi

Yhdistämällä kuvastot rikastetulla medialla, kuten YouTube videot, selailijat saavat elämyksiä ja lisäinfoa. Luomme interaktiivisen sisällön digilehteen lisäämällä linkit videoihin, blogeihin, verkkokauppaan tai lisäkuviin ja saat hetkessä multimediajulkaisun jolla aktivoit lukijaasi.

Verkkokampanjakuvasto kaupan sisäänheittäjänä

Tarjoa asiakkaillesi miellyttävämpi käyttöliittymä täydentämään nykyistä verkkokaupankäyntiä! Myy tuotteet suoraan MagNet ePaperin kuvastosta.

Digitaalinen kampanjakuvasto tarjoaa asiakkaillesi paremman ostoselämyksen, lisää konversioita ja parantaa myyntiäsi! 

Lisää tehokkuutta laajentamalla kampanjakuvaston jakelua sosiaaliseen mediaan.

Verkkokampanjakuvasto toimii kaupan sisäänheittäjänä

Kuvastot ovat shoppausta varten.

Miksi et siis tarjoaisi asiakkaallesi suoraa ostoa omasta ePaper kuvastostasi?

MagNet eCommerce

Mahdollista selailijalle ostot suoraan kuvastosta – ja saat lisäkauppaa netissä helposti. MagNet eCommercella toteutat helposti digitaalisen kampanjakuvaston. Muokkaamme digitaaliset kuvastonne, tarjouslehtenne ja esitteenne miellyttäviksi ostotapahtumiksi. Selailija tilaa tuotteen klikkaamalla osta painiketta josta linkki siirtää ostajan verkkokauppan tuotteen ostossivulle.

Kun markkinoit kuvastoa bannereilla ja sähköpostikirjeitse voidaan kuvasto linkittää aukeamaan selailijalle suoraan halutulle sivulle. Toimivat kuvastot pitävät asiakkaasi pidempään kotisivuillasi ja parantavat mahdollisuutta uusiokäynteihin.

Hyödynnä liikennetilastoja

Selvitä asiakkaasi nettikäyttäytyminen ja seuraa kuvaston klikkien kautta asiakkaan mieltymyksiä. Analysoi digikuvaston käyttöastetta ja voit muokata sisältöä osoitetun kiinnostuksen kautta ja tarkentaa tajontaasi.

MagNet Mobiili appsit kuvastojen ja lehtien mobiilijakelukanavana

MagNet Mobiili appsit kuvastojen ja lehtien mobiilijakelukanavana

Kun haluat palvella omia sidosryhmiä kuten jälleenmyyjiä ja brändiuskollisia asiakkaita voimme toteuttaa asiakaskohtaisen mobiiliapplikaation, appsin (iOS ja Android).

Selailijat voivat valita mitä kuvastoa haluavat lukea galleriamaisesta näkymästä. Yhdellä klikillä lukijat pääsevät selailemaan julkaisuja mobiililaitteilla. Appsilla tarjoat asiakkaille kaikkien julkaisujen selailua myös kätevästi offline-tilassa myös kun ei ole toimivaa nettiyhteyttä.

MagNet eBook helpottaa dokumenttien, manuaalien ja kirjojen selailua

MagNet eBookissa korostuu erinomaisten lukuominaisuuksien, selkeiden hakuominaisuuksien ja helpon selailun ominaisuudet. Vapaalla tekstihaulla löytyy kyseinen sana oikeilta sivuilta ja hakusana on maalattuna sivulla korostamaan haettua kohtaa.

MagNet eBookissa ovat kappalejaot selkeästi esillä helpottamaan navigointia ja kirjanmerkit muistuttavat tärkeistä dokumentin kohdista. Dokumentin tekstin voi myös maalata ja kopioda muualle käytettäväksi. Tutkimuksessa ja opiskelussa nämä ominaisuudet ovat omiaan helpottamaan oikean tiedon löytämistä.

MagNet eBook helpottaa dokumenttien, manuaalien ja kirjojen selailua

Tilaa julkaisukohtaisesti tai kestotilauksena

SoitaLähetä viesti