FSI Server

Uuden sukupolven kuvapalvelin nettijulkaisuun

Kun halutaan tarkempia ja suurempia kuvia kotisivuille, tarkoittaa tämä useimmiten sitä, että kuvat päivittyvät kotisivuilla tuskastuttavan hitaasti. Unohda webbisivusi tiiliskiven raskaat ja hitaasti latautuvat kuvatiedostot ja vaihda ne nopeisiin, höyhenenkeveisiin ja zoomattaviin, huipputarkkoihin FSI Serverillä tuotettuihin kuvatiedostoihin!

Enemmän kuin vain kuva

FSI Serverillä voidaan julkaista kotisivuille yksittäisiä kuvia, kuvakokoelmia, kuvaesityksiä, 360-asteen kuvia sekä 3D kuvia. Ostoksia tehdessämme haluamme aina tarkastella tuotetta lähemmin ennen ostopäätöstä. Mikset tarjoaisi zoomausta asiakkaallesi webbisvujen kuvien kiinnostavien yksityiskohtien tarkasteluun joka kulmasta? Näin herätät selailijan kiinnostumaan esitettävästä tuotteesta.

 

Huomioi eri käyttäjät

HTML5-tekniikkaa hyödyntämällä kuvat mukautuvat selaajan laitteen näkymään sopiviksi. Oli selaajalla sitten käytössä tietokone, tabletti tai älypuhelin, FSI Server pitää huolta siitä että kuvat latautuvat nopeasti, ovat näyttäviä sekä helposti selailtavia ja zoomattavia.

Integroitavuus

Ohjelma voidaan helposti integroida webbisivustojen kuvien hallintaanetenkin osaksi toimivaa verkkokauppaa, kuvagalleriaa, digitaalista aineistonhallintaratkaisua ja webbipohjaista sisällönhallintaa. Näin näyttävät kuvat saadaan kätevästi juuri sinne missä niitä tarvitaan.

Tehokasta kuvien tuotannon hallintaa

Ei enää manuaalista kuvankäsittelyä. Ei monia kuvaversiota eri käyttötarkoituksiin. FSI Serveriin tallennetaan yksi originaali versio, joka muokkautuu reaaliaikaisesti kaikkiin eri käyttötarpeisiin. Latausvaiheessa tarvittavat versiot rakentuvat automaattisesti. Tämä se vasta onkin ajan ja kustannusten säästöä!

FSI ShowCase

FSI ImageFlow

FSI Quickzoom

FSI Viewer JS 360

FSI Viewer JS multiaxis spin

 

SoitaLähetä viesti