Lisenssipohjainen Cumulus kuva- ja aineistopankki

Lisenssipohjainen Cumulus kuva- ja aineistopankki

Canto Cumulus on mediapankkien No 1 maailmassa vuonna 2015 ja 2016 Capterran tekemän arvioinnin mukaan! Tutustu Capterran tutkimukseen. Cumulus on aineisto- ja materiaalipankki, johon voit tallentaa mediatiedostojen lisäksi kaiken tarvittavan visuaalisen aineiston. Toiminnot, jonka takia Cumulus-järjestelmä on niin suosittu, ovat sen tehokkaat automatisoinnit, ajastukset ja työnkulut, jotka vähentävät ajankäyttöä sisällön ylläpidossa.

Cumulus

Yksilölliset käyttökokemukset

Cumulus on Client/Palvelin -pohjainen ratkaisu laajalla selainpohjaisella käyttöliittymäkirjolla, joka tarjoaa helpon pääsyn järjestelmään hyvin erilaisille käyttäjille. Käyttöliittymät ovat myös muokattavissa niin ulkoasultaan kuin toiminnoltaan varmistaen, että kaikki organisaatiossa voivat hyödyntää järjestelmää juuri heille sopivalla tavalla.

Aineistonhallinnan uranuurtaja jo 20 vuotta

Yli 20 vuotta jatkunut tuotekehitys, maailmanlaajuinen aktiivinen käyttäjäkunta varmistavat sen, että Cumulus-järjestelmä on räätälöitävissä vastaamaan hyvinkin erilaisia tarpeita. Joustavana järjestelmänä se myös päivittyy ja mukautuu vastaamaan jatkuvasti kehittyvää markkinaa ja käyttäjien muuttuvia tarpeita.

Portals käyttöliittymä on muunneltavissa käytön mukaan

Cumulus X versiossa on täysin uusi moderni, responsiivinen Cumulus Portals selailijan käyttöliittymä. Portalsissa on rajaton käyttäjämäärä aineiston selailuun, jakeluun ja lataukseen. Voit luoda erilaisia brändättyjä responsiivisia Portals sivustoja tarpeen mukaan.

Cumulus iOS Mobile App

Cumulus X tarjoaa uudella Mobile App:illa liikkuvalle työntekijälle mahdollisuuden lisätä, editoida, kommentoida, hakea, ladata, rajata ja jakaa tiedostoja. Mobile App voidaan brändätä asiakaskohtaisesti.

Tehokas API integraatiota varten

Cumuluksen RESTful API mahdollistaa laajan kirjon valmiita integrointeja sekä antaa työkalut eri integrointien toteuttamiselle. Valmiit liitännäiset löytyvät mm. Adobe Creative Suite, SharePoint, Dropbox, WordPress, Drupal, Magnolia, Magento ja Woodwing ohjelmiin.

Mac portals details

Referenssit

Planmeca Group on suomalainen terveysteknologian laitevalmistaja, jonka yritysryhmään kuuluu useiden valmistajayritysten lisäksi jälleenmyyntiyhtiöitä. Tuotekuvien hallinnointiin sekä kuvien ja markkinointimateriaalien jakamiseen yhteistyökumppaneille sekä medialle yhtiöryhmä käyttää Cumulusta. Cumulus Sites -nettipalvelu on...
Gösta Serlachiuksen taidesäätiö ylläpitää kahta Serlachius museota, joiden molempien juuret ovat paperia jalostaneen ja taidetta keränneen Serlachius-suvun, metsäyhtiön ja pienen paperipaikkakunnan historiassa. Taidesäätiön omat kokoelmat kuuluvat Pohjoismaiden suurimpiin yksityisiin taidekokoelmiin....

Hanki oma Cumulus aineistopankki

Cumulus Enterprise on aineisto- ja materiaalipankki, johon voit tallentaa kaiken visuaalisen aineiston.
Toiminnot, jonka takia Cumulus-järjestelmä on niin suosittu, ovat sen aikaa säästävät automatisoinnit, ajastukset ja työnkulut.

Yksityisyyskäytäntömme on päivittynyt. Käyttämällä sivustoa hyväksyt uudet ehdot. Hyväksy ja sulje

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Tilaan