small CX

 

Cumulus Enterprise kuva- ja aineistopankki

Canto Cumulus on mediapankkien No 1 maailmassa vuonna 2015 Capterran tekemän arvioinnin mukaan! Tutustu Capterra-linkkiin. Cumulus Enterprise on aineisto- ja materiaalipankki, johon voit tallentaa kaiken visuaalisen aineiston. Pitkään jatkunut tuotekehitys ja maailmanlaajuinen aktiivinen käyttäjäkunta varmistaa sen, että Cumulus Enterprise-järjestelmä on räätälöitävissä vastaamaan hyvinkin erilaisia tarpeita. Se myös päivittyy ja mukautuu vastaamaan jatkuvasti kehittyvää markkinaa ja käyttäjien muuttuvia tarpeita.

 

Uusin Cumulus X julkistettu!

Cumulus X versiossa on täysin uusi moderni, responsiivinen ja informatiivinen Cumulus Portals selailijan käyttöliittymä. Portalsissa on rajaton käyttäjämäärä aineiston selailuun, jakeluun ja lataukseen. Portalsilla käyttäjä voi hakea ja suodattaa aineistoja sekä tutkia metatietoja tiedostosta klikkaamalla pikaisesti näyttökuvaa.

Mac portals details

Laskeutumissivu portals

Portals käyttöliittymä on muunneltavissa käytön mukaan

Portalsin laskeutumissivu avaa käyttäjälle aineiston sisällön rakenteet visuaalisesti. Videot pyörivat tehokkaasti selailijan nähtäväksi html5 käyttöliittymässä mpeg4 formaatissa. Voit luoda helposti erilaisia brändättyjä Portals sivustoja tarpeen mukaan. Portals on nyt myös SEO hakukoneoptimoitu ja mahdollistaa siis hakuroboteille informaation etsimisen ja löytämisen.

Uusi Cumulus iOS Mobile App

Cumulus X tarjoaa uudella Mobile App:illa liikkuvalle työntekijälle mahdollisuuden lisätä, editoida, kommentoida, hakea, ladata, rajata ja jakaa tiedostoja. Mobile App voidaan brändätä asiakaskohtaisesti ja iPadin ja iPhonen Clientia on erittäin turvallista käyttää.

CumulusX Mobile Images

Tekoäly ja koneoppiminen mediatiedostojen avainsanojen tägäykseen

Aineistonhallinnan tägäysapuri auttaa avainsanojen lisäämisessä mediatiedostoihin. Teköalyllä ja koneoppimisella toteutettu työnkulku vapauttaa käyttäjän metatietojen syöttämisen raskaalta työvaiheelta ja nopeuttaa laadukkaan sisällön tuottamista. Monikielinen hakusanoitus tuo valtavan ajansäästön. Näin palvelun käyttäjät löytävät oikean tiedoston helpommin tuhansien joukosta.

VideoManagerilla hallitset videon eri käyttötarpeet helpolla työnkululla

Jotta voidaan julkaista videot ammattimaisesti käsitellään videot integroidulla VideoManager sovelluksella. VideoManagerilla julkaistaan video omalle playerille myös eri resoluutioversioina originaalitiedostosta. Videoita voidaan myös leikata ja kommentoida sekä jakaa ja upottaa verkkosivulle. Sovelluksen kautta voi lisätä metatietoa videosta ja ladata video metatietoineen suoraan YouTubeen.

Cumulus

Yksilölliset käyttökokemukset

Cumulus on Client/Palvelin -pohjainen ratkaisu erittäin laajalla selainpohjaisella käyttöliittymäkirjolla, joka tarjoaa helpon pääsyn järjestelmään hyvin erilaisille käyttäjille. Käyttöliittymät ovat myös muokattavissa niin ulkoasultaan kuin toiminnoltaan varmistaen, että kaikki organisaatiossa voivat hyödyntää järjestelmää juuri heille sopivalla tavalla.

Aineistonhallinnan uranuurtaja jo 20 vuotta

Yli 20 vuotta jatkunut tuotekehitys, maailmanlaajuinen aktiivinen käyttäjäkunta sekä kumppaniverkosto varmistavat sen, että Cumulus-järjestelmä on räätälöitävissä vastaamaan hyvinkin erilaisia tarpeita. Joustavana järjestelmänä se myös mukautuu vastaamaan kehittyvän markkinan ja käyttäjien muuttuviin tarpeisiin.

Tehokkuutta tiedostojen syötön automatisoinneilla

Perusjärjestelmä on käyttövalmis jo ilman minkäänlaisia räätälöintejä. Sillä pääsee nopeasti ja helposti alkuun ja sitä voi milloin tahansa laajentaa niin toiminnoiltaan kuin käyttäjämääriltään. Toiminnot, jonka takia Cumulus-järjestelmä on niin suosittu, ovat sen tehokkaat automatisoinnit, ajastukset ja työnkulut, jotka vähentävät ajankäyttöä sisällön ylläpidossa.

Skaalautuminen tarpeiden mukaan

Käytettävien ohjelmistotuotteiden valinnassa huomioidaan asiakkaan tämänhetkiset tarpeet sekä tulevaisuuden kasvusuunnitelmat. Ratkaisu kannattaa sisäyttää organisaatioon vaiheittain, jotta käyttöönotto olisi mahdollisimmman sujuvaa ja hyödyt saadaan nopeasti irti.
Tarjoamme Cumulusta paikallisesti asennettuna sekä yksityisenä kotimaisena MediaBank pilvipalveluna. Lisäksi vaativille kansainväliselle asiakkaille tarjoamme hybridiliitännät Microsoft Azureen tai Amazon S3 verkkoon jolla käyttäjät toisella puolella maailmaa saavat nopeammin aineistot paikallisesti käyttöönsä.

Ominaisuudet

  • Yksilölliset käyttökokemukset ja käyttöliittymät
  • Tehokkaat automatisoinnit, ajastukset ja työnkulut
  • Laajat jakeluominaisuudet ja yhteistyötoiminnot
  • Tarkasti ja tehokkaasti määriteltävät aineiston käyttöoikeudet
  • Täysivaltainen tuki monikielisyydelle
  • API mahdollistaa laajan kirjon valmmita integrointeja sekä antaa työkalut eri integrointien toteuttamiselle. Valmiit liitännäiset mm. Adobe Creative Suite, SharePoint, Dropbox, WordPress, Drupal, Magnolia, Magento, Woodwing ja 1publish ohjelmiin…

Versiot:

Cumulus On-Premise

cumulus_On-Premise

Paikallisesti asennettava järjestelmä

Cumulus MediaBank

wm37_compro_mini

Nopeasti käyttöönotettava kotimainen yksityinen pilvipalvelu

Flight

flight-screen-mini

Kansainvälinen kohdistettu pilvipalvelu organisaation sisäiseen työskentelyyn


Tarjotussa hybridipalvelussa yhdistyvät erillisinä palveluina sisäisen aineiston tietoturvallinen hallinta omalla sovelluksella ja julkisen aineiston joustava ja tehokas hallinta pilvessä.
SoitaLähetä viesti